E ilk sayfada biri babana "koy lafı" derken , kalkıp da bu ne biçim laf demedin ya ?
Buraya konu açmış, eften püften bir sebep için babana laf söyletiyorsun insanlara.
Suan okadar sinirliyimki aglicamm sinirden ... Aksaraydan Ankara'ya donüyoruz suan ve bn telefondan acıyorum bu konuyu..
Neyse anlatiyim olayı... Biz aksarayliyiz ama Ankara'da yasıyoruz degisiklik olsun die burdaki evimize geldik bir haftalığına ama bn hic sevmem burayı.. Zorla götürdü annem ve babam... Aslında 2 gun kalıp doncez die kandıranlarda götürdüler beni... Neyse hergun hadi gidelim hadi gidelim diyodum tabii... Ama babam asık buraya 1 hafta kadar kaldık.. Bugün dönerken Ankara'daki evimize annem bnm babamin yanındaki on koltuğa oturmamı istedi.. Babamda koyden gidiyoruz die asabii agrsif... Taktı parfümüme yok cok iğrenç kokuyomus.. Yok kusacakmış .. B'nce miss gibi kokuyo hatta herkes cok guzel koktugumu soler.. Hangi marka kullandığımı fln sorarlar.. Ayrıca 2 senedir aynı markayı kullanıyorum .. Neyse bu yüzden Bı saat solemedigini bırakmadı.. Sonra arkaya geciyimm ddm durdur arabayı. Nie durduruyomus Ankara'ya gitmek icin can atiyomusum.. Durarsa zaman kaybedermisim.. annm B'ni savunmaya kalkınca onunlada tartıştı... Şimdide durduk ymek ymek icin bı yerde.. Araban bile inmedim.. :/.. Bozdu moralimzi herzamanki gibi.. Bu arada parfümümde dior jadore ..
"kurban ol sen aksarayın taşına toprağına" cumlesi bana bunun terbiyesizce bir yorum oldugu kanısı yarattı. öyle oldugunu dusunuyorum
"KURBAN OL" kalıplaşmış bir cümledir . Hakaret değil. Ve bir insanın bir cümlesinden "terbiyesiz" kanısına varmak, o insanın AİLESİNE hakarettir. Terbiyeyi kim veriyor ? Aile. Bence sizin yorum çok daha üzücü.
abama laf felan soyletmıyorum haklıya haklı haksıza haksız canım.. Kımsenın kımseyı hıc bısekılde hıc bı sebepten dolayı kırmaya uzmeye hakkı yok ..
tşk ederim seviyeler denk olunca anlaşmak hiçte zor olmuyor..
sırf aksaray oldugu ıcın yorum yapmak ıstedım.. bak ben antalyalıyım esım aksaraylı aksarayı antalyadan daha cok sevıyorum ıstıyorum kı hep gıdelım.. sen sımdı babanın memleketıne gıttıgınde burun kırın yapıyosun dua ette ankaradan bı koca bul.. baska sehre gelın gıtmek senı baya zorlar o zamanda babaevıne donmek ıstersın ama ıs ısten gecer.. begenmedıgın 1 hafta senın omrune bedel olucak ılerıde.. ne kadar da olsa o senın baban ve senın trıplerını cekmek zorunda degıl sımarıklıgın luzumu yok.. benım babamın parfumumu elestırecek kadar bıle benımle ılgılendıgını bılmıyorum nankorluk yapmayın arkadasım..
"KURBAN OL" kalıplaşmış bir cümledir . Hakaret değil. Ve bir insanın bir cümlesinden "terbiyesiz" kanısına varmak, o insanın AİLESİNE hakarettir. Terbiyeyi kim veriyor ? Aile. Bence sizin yorum çok daha üzücü.
leonela, yorumlara yorum yapmak yasak aslinda bu foumda bildigin gibi.. ancak oyle zorluyorsunuz ki sessiz kalmak mumkun degil. Savundugun fikre gore; ben bir Izmirli ve Izmir'e asik birisi olarak eger birisinden Izmir'i sevmedigine dair bir mesaj gorursem burada, velev ki bu sen de olabilirsin, bu bana "Izmir de bayiliyordu sana sanki, sen Izmir'in tasina topragina kurban ol" lafini etme hakki veriyor. Boyle bir laf duyarsan sen de buna kizmayip, "Saraylim kaliplasmis bir cumle kullandi, diyecek lafim yok, keske sevmem Izmir'i demeseydim" deyip susacaksin, tamam mi?
leonela, yorumlara yorum yapmak yasak aslinda bu foumda bildigin gibi.. ancak oyle zorluyorsunuz ki sessiz kalmak mumkun degil. Savundugun fikre gore; ben bir Izmirli ve Izmir'e asik birisi olarak eger birisinden Izmir'i sevmedigine dair bir mesaj gorursem burada, velev ki bu sen de olabilirsin, bu bana "Izmir de bayiliyordu sana sanki, sen Izmir'in tasina topragina kurban ol" lafini etme hakki veriyor. Boyle bir laf duyarsan sen de buna kizmayip, "Saraylim kaliplasmis bir cumle kullandi, diyecek lafim yok, keske sevmem Izmir'i demeseydim" deyip susacaksin, tamam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?