- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
Kırmızı yere kadar okudum, devamını okumadım kusura bakmayın.selam arkadaşlar,
bugün kızımın anaokulu kaydı için okula gittim.kızım ve 10 aylık oğlumla.müdür muavinin odası 3 katta ve okulda asansör yok.oğlumla kızımı aşagıda anasınıflarının oraya bıraktım mecburen bebek arabası var diye.görevli bayan da vardı ama küçükler tabi aklım kaldı aşağıda neyse.
odada baktım önümde iki kişi var.bir de işlem var devam eden.bekleyenlerden bir bayan tek başına ,birininde 2 yaşlarında cocuğu var.dedim ki rica edersem açıklarsam aşağıda bebek çocuk bekler diye herhalde sıralarını verirler.
işlem bitti,çocuklu kadın atıldı bende utana sıkıla durumu izah ettim.kadın ne yapsa beğenirsiniz. hayır dedi çocuğunu gösterdi yani o da bekleyemezmiş.ama çocuk gayet neşeliydi bi sıkıntısı yoktu.
şok oldum yaa.
ben dedim sizden rica ettim,çingene gibi paldır küldür dalmadım dedim.hiç arkasını bile dönmedi.işini bitirdi.çıkarken de nezaket anlayış ölmüş Allah rahmet eylesin dedim.hiiiç umursamadı.
sırası gelen kadın buyrun diye sırasını verdi Allah razı olsun.:13:
nerede o yardımlaşmalar,anlayışlar,hoşgörüler?nasıl bir dünya olmuş böyle.
bir de kapalı yani.sen bu kapanmayı Allahın hoşnutluğunu rızasını kazanmak için yapmıyor musun?yüreğinin merhameti nerede?
ben de kapalıyım bu arada.ve hayatta en korktuğum şeylerdendir tanımadığım insanları üzmek kırmak.
haa bebişe noldu derseniz okulu inletip durdu sinir naralarıyla.müdür muavini çabuk oldu da hemen indim aşağı.
işte böyle..sinirlendim sıkıldım....sıkıldığımla da kaldım
sizler böyle durumlarla karşılaşınca nasıl tepkiler verirsiniz,ne yaparsınız?
not:çingene benzetmesini lütfen yanlış anlamayın.öyle bir tabir varya çıktı ağzımdan.hepimiz kardeşiz
Bende hiç unutmam Lisedeyken okul forması almaya gitmiştim.Şansa bak ki 3 tane kalmış önümdeki kadında 3 tanesini almasın mıaçıkladım durumu yarın açılıcak okul bir tanesini bıraksanız olmaz mı falan diye bırakamazmış hanımefendi Ertesi gün okulda kadını gördük gelmiş günaydın diyo bide utanmadan.Böyle insanlar var maalesef.Sizin denk geldiğiniz kadında bu cinsmiş.Ama nezaketli insanlarda var merak etmeyin
ben kadında nezakei ödürecek kadar hoşgörüsüzlük boyutunda hiçbir şey görmedim,,o da sıra beklemiş kim bilir nasıl yorgun..çocuğunun uykusu gelmiş olabilir,karnı acıkmış olabilir,evde bekleyeni,yaşlısı,hastası olabilir,misafiri gelecek olabilir,bir yere yetişecek olabilir yani o kadar çok olabilirlik var ki..üstelik terslememiş de benimde çocuğum var sıramı veremem demiş..
yani bunun insanlığın ölmesiyle ne ilgisi var çözememdim ki kapalı kısmına değinmiyorum bile.kapalı insanların hepdi süper hoşgörülü,çok anlayışlı falan olmuyor her insan gibi..bakın sizde o bayana karşı hoşgörülü değilsiniz hemen nezaketsiz diye yaftalamışsınız..onun da sıkıntısı olabileceğini düşünmemişsiniz.
3 tane lazimmis ki 3 tane almis mecbur mu ? Niye utansin günaydin demeye...
Sizde pek nezaketlisin belli oluyor..
selam arkadaşlar,
bugün kızımın anaokulu kaydı için okula gittim.kızım ve 10 aylık oğlumla.müdür muavinin odası 3 katta ve okulda asansör yok.oğlumla kızımı aşagıda anasınıflarının oraya bıraktım mecburen bebek arabası var diye.görevli bayan da vardı ama küçükler tabi aklım kaldı aşağıda neyse.
odada baktım önümde iki kişi var.bir de işlem var devam eden.bekleyenlerden bir bayan tek başına ,birininde 2 yaşlarında cocuğu var.dedim ki rica edersem açıklarsam aşağıda bebek çocuk bekler diye herhalde sıralarını verirler.
işlem bitti,çocuklu kadın atıldı bende utana sıkıla durumu izah ettim.kadın ne yapsa beğenirsiniz. hayır dedi çocuğunu gösterdi yani o da bekleyemezmiş.ama çocuk gayet neşeliydi bi sıkıntısı yoktu.
şok oldum yaa.
ben dedim sizden rica ettim,çingene gibi paldır küldür dalmadım dedim.hiç arkasını bile dönmedi.işini bitirdi.çıkarken de nezaket anlayış ölmüş Allah rahmet eylesin dedim.hiiiç umursamadı.
sırası gelen kadın buyrun diye sırasını verdi Allah razı olsun.:13:
nerede o yardımlaşmalar,anlayışlar,hoşgörüler?nasıl bir dünya olmuş böyle.
bir de kapalı yani.sen bu kapanmayı Allahın hoşnutluğunu rızasını kazanmak için yapmıyor musun?yüreğinin merhameti nerede?
ben de kapalıyım bu arada.ve hayatta en korktuğum şeylerdendir tanımadığım insanları üzmek kırmak.
haa bebişe noldu derseniz okulu inletip durdu sinir naralarıyla.müdür muavini çabuk oldu da hemen indim aşağı.
işte böyle..sinirlendim sıkıldım....sıkıldığımla da kaldım
sizler böyle durumlarla karşılaşınca nasıl tepkiler verirsiniz,ne yaparsınız?
not:çingene benzetmesini lütfen yanlış anlamayın.öyle bir tabir varya çıktı ağzımdan.hepimiz kardeşiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?