Konustukca niye batayim ya.benim dusuncem bu.
Tutturmussunuz kapalilar merhametli aciklar zalim mi diye.
Ustune basa basa soyluyorum.Allahin emrine uymus gibi gorunen bir insan var karsimda.keza bende oyleyim.huyunu suyunu bilmem.sadece daha yumusak yardimsever biri olacagini dusundum
Ustelik bana donup oyle siradan bir hayir da demedi.noluyo be höö der gibiydi.
Ben de onun suratina cemkirmedim.ses tonumu bile yukseltmedim.
Kapali acik mevzusunu abuk subuk taraflara ceken arkadaslar,sozum bizzat sizlere degil ama biz basimizda tasidigimiz ortumuzden dolayi coook cektik.yemedigimiz hakaret kalmadi.okulumuzu okuyamadik doru durust.ve bize bunlari yapanlar maalesef ki aydin oldugunu soyleyen kimselerdi.
Simdi ben kendim gibi gordugum ya da oyle sandigim birinden biraz daha nezaket bekledim.
Acik bir bayan olsaydi der miydim bilmiyorum.sonucta baltayi tasa vurmak da var.
Sira istedik diye ne cahilligimiz kalir ne orumcek beyinliligimiz.
Simdi diyeceksiniz ki..aaa ne alakasi var.
Var alakasi.surekli dislanirsa bir insan,vay niyebagladin basini,cahil kalican,memleket sizin gibiler yuzunden geri kaliyor vs vs denip kokona bir kadin taravfindan basortusu meydanda caart diye basindan cekilip rezil rusva edilirse,kendi kabugunda yasamaya,kendi gibilerle olmaya calisir.
Kendi gibi olanlardan yardim bekler.
TUM ACIK KADINLAR ELBETTE KI BOYLE DEGILDIR.ama ben sanssizligimdan olsa gerek kotu anilar yasadim.okulda ozel hayatta.
Kounuyu buraya kadar getip basinizi agrittiysam affola....