- Konu Sahibi BenAyKizim
-
3 tane lazimmis ki 3 tane almis mecbur mu ? Niye utansin günaydin demeye...
Sizde pek nezaketlisin belli oluyor..
Katılıyorum arkadaşım demekki kadına 3 tane forma lazımmış bırakmak zorunda degil,benim kardeşimde lise ögrencisi annem her sene en az 2 adet pantolon 2 adet kazak, hatta yazlık tişörtleri 3-4 tane alır kışın çamaşırlar soğuk havadan ve yagmurdan kurumuyor her sene alıyor çünkü gelişim çağında oldugu için her sene alının pantolonlar kısalıyor kadının 3 tane almasında sorun görmedim ayrıca aldıgı ürünü bırakmak zorunda degil.
Ne saldırıyosun be terbiyesiz misin nesin.. 3 tane forma hangi insan evladına lazım olur beyin bedava kardeşim
bu yorumda terbiyesizlik nerede anlayamadim.....Ne saldırıyosun be terbiyesiz misin nesin.. 3 tane forma hangi insan evladına lazım olur beyin bedava kardeşim
Bende hiç unutmam Lisedeyken okul forması almaya gitmiştim.Şansa bak ki 3 tane kalmış önümdeki kadında 3 tanesini almasın mıaçıkladım durumu yarın açılıcak okul bir tanesini bıraksanız olmaz mı falan diye bırakamazmış hanımefendi Ertesi gün okulda kadını gördük gelmiş günaydın diyo bide utanmadan.Böyle insanlar var maalesef.Sizin denk geldiğiniz kadında bu cinsmiş.Ama nezaketli insanlarda var merak etmeyin
Voooovv noluyo yahu.firtina kopmus.aslinda salaklik bende.basima gelecekleri bile bile buraya bu konuyu actim.
Ben kadina cingene demedim.kendim icin kullandim o tabiri.
Kadinin kapali olmasini dememdeki maksat biraz daha merhametli olabilecegini dusunmemdi.Cocuklari yanima almam mumkun degildi.ben kiloluyum ve fitigim var.oglumda tosuncuk.elimde de 3 top A4 kagidi.mumkun degildi.gorevliyi de taniyordum zaten.
Ozetlersek eger ben dusucesiz.kedini bir b.k sanan,tum insanlarin onun isteklerine itaat edecegini dusunen bencilin tekiymisim.
Yorum yapan herkese tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?