Nezaman düzelicem kızlık zarı

selinn1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2025
83
-2
1
22
Bakireligimi yanlısıkla kaybettim surtunme yasarken sevgilim bastırmıştı 3 aydır kabullenemiyorum bu durumu lütfen kötü yorum yazmayın işimden bile oldum sürekli ağladıgım herşeyi unuttuğum için sürekli ağlıyorum adapte olamıyorum hiçbişeye herkesle aram bozuldu ailem arkadaşlarım sevgilim,, hep aklımda bu durum ayrılırsak ne olucak bu var 23 yasındayım oda 20 yasında artık insanlar bi derdim olduğunu anlıyor zaten 4 5 kişiye söyledim dayanamayıp pişmsn oldum duyulmasındanda çok korkuyorum dikimi de araştırdım pişmanlıkta ama felaket bişeymiş kızlar bunu nasıl yaptırıyo aklım almadı kötü sonuç alanda çok ben sadece normal yaşantıma dönmek istiyorum benzer süreçlerden geçen varmı yada tavsiyesi olan yorum yapsın sadece 3 aydır dediğim gibi kendimi bu duruma kitledim çözüm yolu bulamıyorum işimden bile oldum.

Bakireligimi yanlısıkla kaybettim surtunme yasarken sevgilim bastırmıştı 3 aydır kabullenemiyorum bu durumu lütfen kötü yorum yazmayın işimden bile oldum sürekli ağladıgım herşeyi unuttuğum için sürekli ağlıyorum adapte olamıyorum hiçbişeye herkesle aram bozuldu ailem arkadaşlarım sevgilim,, hep aklımda bu durum ayrılırsak ne olucak bu var 23 yasındayım oda 20 yasında artık insanlar bi derdim olduğunu anlıyor zaten 4 5 kişiye söyledim dayanamayıp pişmsn oldum duyulmasındanda çok korkuyorum dikimi de araştırdım pişmanlıkta ama felaket bişeymiş kızlar bunu nasıl yaptırıyo aklım almadı kötü sonuç alanda çok ben sadece normal yaşantıma dönmek istiyorum benzer süreçlerden geçen varmı yada tavsiyesi olan yorum yapsın sadece 3 aydır dediğim gibi kendimi bu duruma kitledim çözüm yolu bulamıyorum işimden bile oldum.
Allah akıl fikir versin bir psikologa git

Biz kadınlar için toplumsal baskılar bu denli yoğun olunca (bu çağda bile) senin bu durumunu anlayabiliyorum. Ama diktirsen ne olacak? İlerde evleneceğinde eşine bakireyim diyeceksin ama çok özür dileyerek amiyane tabirle "davul patlamamış ama tokmağın değmediği yer de kalmamış" hesabı olacak. Çok özür dileyecek yazdım tekrardan. Kendine gel. Dini hassasiyetlerin varsa baştan bunu zaten yapmaman gerekirdi yaptıysan da bunun bir tövbesi var. Tövbe et, bir daha yapma. Ama eğer dini hassasiyetin yoksa kimseye söyleme. Sen kendini kusurlu olarak görürsen karşındaki kişiler veya karşına çıkacak kişiler ne olarak görür sence?

Bu arada manyak gibi bekaret takıntısı olan adamlar genelde evden aileden kopamamış, çocuk olduktan sonra da karısına el sürmeyen tipler çıkıyor. (İstisnalar var ama kaideyi bozmaz.)
Sen de bu tip bir adamla evlenmezsin. Hayat bu kadar basit değil dışarıda akan bir dünya var kendini harap edip durma.

Bana sen bunu kendi başına atlatamazsın gibi geldi. Biz burada ne desek boş. Sen kızlık zarı kavramını kafanda başka kodlamışsın. Bir psikologla görüşmen senin için en doğrusu olur.

Sen bunu her gün sorunca zar kendi kendine mucizevi bi şekilde eski haline dönmüyo. Önden arkadan her haltı yapıp sonra zarım var bakireyim diye gezmekte moda oldu. 10 senedir sevişirim hiç kan gelmedi. Şu zihniyetten uzaklaşın azcık.
Hee yok benim için çok önemli diyosan kapa bacaklarını otur

Kızlar psikolojim hiç iyi değil gerçekten lütfen düşünerek yazın ben sizden tavsiye almak için yazdım bu gidişle psikolojim bozulucak 3 ay geçti 3 aydır kafamda bu konu ve dün bütün bi günüm bakın uyandım uyuyana kadar bunları araştırmakla geçti

Kızlık zarı senin için bu kadar önemliyse zaten sürtüşmemen lazımdı. Sürtüşürken kıvılcım çıkaran sevgilinin senin hassasiyetini göz önüne alıp bastırmamalıydı. Öyle 2 bastırınca kan gelmez, baya bir aktivite içinde olmanız lazım. Hem ayranım dökülmesin hem keyifleneyim olmuyor. Belki biraz daha ağlarsan kendiliğinden doku oluşur.

Umarım şu tarz konular sürtüşerek "bakire" kalmaya çalışan genç bacılara ders oluyordur.

Ne zarmış arkadaş ya.
Vallahi fenalık geldi. bir de ne kadar rahat yazılıyor ucu girdi gerisi kaldı, çapraz dayadı dikeyine vurdu filan.
yaptığınız şeyin sorumluluğunu almak zorundasınız. kendi başınıza aşamıyorsanız psikiyatriste gitmelisiniz.

Kızlar psikolojim hiç iyi değil gerçekten lütfen düşünerek yazın ben sizden tavsiye almak için yazdım bu gidişle psikolojim bozulucak 3 ay geçti 3 aydır kafamda bu konu ve dün bütün bi günüm bakın uyandım uyuyana kadar bunları araştırmakla geçti
Küçük bir fikir doktora gitsene madem bu kadar takıyorsun?

Bu konuya bu kadar önem veriyorsan neden yaptın ? Neyse olan olmuş gidip diktir demekten başka çözüm yok ama inan bana bu kadar önemli bir mesele değil

Hayatın akışına uyum sağlayamıyorum mutlu olmak istiyorum eski günlerimdeki gibi içim ferah olsun istiyorum hiçbişey kafama takmak istemiyorum tek isteğim bu ama aklımdan bi an olsun çıkmıyo kızlar

Bu konuya bu kadar önem veriyorsan neden yaptın ? Neyse olan olmuş gidip diktir demekten başka çözüm yok ama inan bana bu kadar önemli bir mesele değil
Dikimi çok araştırdım memnun olmayan çokmuş sanırım burda tutmadıgını falan söyleyen çok zaten o zorlu bi süreç bide tutmazsa vs yada ortaya cıkarsa

Hayatın akışına uyum sağlayamıyorum mutlu olmak istiyorum eski günlerimdeki gibi içim ferah olsun istiyorum hiçbişey kafama takmak istemiyorum tek isteğim bu ama aklımdan bi an olsun çıkmıyo kızlar
Algılarınız da bekaretini kaybetmiş sanırım. Herkes size diyor ki madem bu kadar önemli bir konuydu bekaret. NEDEN YAPTIN?

Back
X