Nezaman düzelicem kızlık zarı

Hayatın akışına uyum sağlayamıyorum mutlu olmak istiyorum eski günlerimdeki gibi içim ferah olsun istiyorum hiçbişey kafama takmak istemiyorum tek isteğim bu ama aklımdan bi an olsun çıkmıyo kızlar
yahu tamam da bu kızlar size ne yapsın?
gideni yerine getiremeyiz
oğlanı tutup seninle evlendiremeyiz
zamanı geri alamayız
n'apalım ki biz?

Dikimi çok araştırdım memnun olmayan çokmuş sanırım burda tutmadıgını falan söyleyen çok zaten o zorlu bi süreç bide tutmazsa vs yada ortaya cıkarsa
Şuanki sevgilinle evlenmeyi düşünmüyorsun sanırım,ama şunu bil hiç bir gerçek gizli kalmaz

Dikimi çok araştırdım memnun olmayan çokmuş sanırım burda tutmadıgını falan söyleyen çok zaten o zorlu bi süreç bide tutmazsa vs yada ortaya cıkarsa
Bakire olmayıp bekar olan birçok kadın var. Bunu kafaya takmayacak biriyle evlenirsin. Diğer türlüsü zaten yalan söyleyemeyeceği için üzülmek oluyor. Kafaya takmak istemiyorsan olduğun gibi bi hayat yaşa

Kızlar psikolojim hiç iyi değil gerçekten lütfen düşünerek yazın ben sizden tavsiye almak için yazdım bu gidişle psikolojim bozulucak 3 ay geçti 3 aydır kafamda bu konu ve dün bütün bi günüm bakın uyandım uyuyana kadar bunları araştırmakla geçti
Ne tavsiye verebiliriz kendi kendinin ardında duramayacaksin belli git diktir o zaman yani aklın rahat edecekse . Evet etik değil evet saçmalık ve ahmaklık ama bu kadar kafayı yiyeceksen yaptır yani ne diyelim böyle bir konuda kaç opsiyon var ki zaten . Ya yetişkin gibi karşına çıkan adama benim senden önce ilişkim oldu diyeceksin yada diktirip bakirecilik oynamaya devam edecek en bakire benim diye dolanacaksin başka opsiyonun yok .

Kızlar lütfen bana kızmayın bende kendime yeterince kızıyorum zaten beynimi susturamıyorum çözüm yolu bulamıyorum. Bu şekilde hayatına devam eden birsürü insan var neden yaptıgıma gelince zaten çok pişmanım bişey olmaz diye düşündüm sevgilimi dinleyip

Bakire olmayıp bekar olan birçok kadın var. Bunu kafaya takmayacak biriyle evlenirsin. Diğer türlüsü zaten yalan söyleyemeyeceği için üzülmek oluyor. Kafaya takmak istemiyorsan olduğun gibi bi hayat yaşa
Bunu söylediğimde sanki insanlsr benden faydalanmaya calısıcakmıs gibi hissediyorum hep içimde bu var

Ne tavsiye verebiliriz kendi kendinin ardında duramayacaksin belli git diktir o zaman yani aklın rahat edecekse . Evet etik değil evet saçmalık ve ahmaklık ama bu kadar kafayı yiyeceksen yaptır yani ne diyelim böyle bir konuda kaç opsiyon var ki zaten . Ya yetişkin gibi karşına çıkan adama benim senden önce ilişkim oldu diyeceksin yada diktirip bakirecilik oynamaya devam edecek en bakire benim diye dolanacaksin başka opsiyonun yok .
o hikaye biter mi?
Kızlar dikim oldu ama ya olmadıysa
Kanar dediler ama ya kanamazsa
İp çıkar mı

Bunu söylediğimde sanki insanlsr benden faydalanmaya calısıcakmıs gibi hissediyorum hep içimde bu var
Söyleme zaten. Sadece bilmesi gereken kişiye söyle. Ve evet ne yazık ki erkeklerin bir kısmı bunu kullanıyor, kendini kullandırtmamak da senin elinde.

Bilmiyorum dikimden dediğim gibi memnun kalmayanda çokmuş
madem diktirip adami kandirmayi düşünüyorsun sevişe gönlünce, ne yasarsan yasa bak dalgana. evlenecek enayi buluncaya kadar para biriktirirsin diktirirsin hemencecik. nasilsa zar seni namuslu(!) yapacak. bari yarimyamalak sey icin kocani, cocuklarinin babasi olacak adami aptal yerine koyma. öncesinde doya doya iliskiler yaşa öyle koy. kocayi kandirdigina degsin🤣

Konu sahibi evlencek saftoş birini bul gerdekten önce ketçap sık 🤣🤣🤣
Kaçıncı konun bu? Aynı şeyi kaç kere sordun? Ne yapalım yama mi yapalım, ne istiyorsun?? Olan olmuş zaten yapacağını yapmışsın, biz ne yapalım onu söyle???
Kız insan alır 2 santim kumaş diker. İnsanlık öldü mü aaaaaww

Bakireligimi yanlısıkla kaybettim surtunme yasarken sevgilim bastırmıştı 3 aydır kabullenemiyorum bu durumu lütfen kötü yorum yazmayın işimden bile oldum sürekli ağladıgım herşeyi unuttuğum için sürekli ağlıyorum adapte olamıyorum hiçbişeye herkesle aram bozuldu ailem arkadaşlarım sevgilim,, hep aklımda bu durum ayrılırsak ne olucak bu var 23 yasındayım oda 20 yasında artık insanlar bi derdim olduğunu anlıyor zaten 4 5 kişiye söyledim dayanamayıp pişmsn oldum duyulmasındanda çok korkuyorum dikimi de araştırdım pişmanlıkta ama felaket bişeymiş kızlar bunu nasıl yaptırıyo aklım almadı kötü sonuç alanda çok ben sadece normal yaşantıma dönmek istiyorum benzer süreçlerden geçen varmı yada tavsiyesi olan yorum yapsın sadece 3 aydır dediğim gibi kendimi bu duruma kitledim çözüm yolu bulamıyorum işimden bile oldum.
Siz acaba önce şüpheli olarak mi açtınız konuyu doktora gidecektiniz birlikte siz omusunuz ne oldu gitiniz mi

IMG_5119.webp

Tabiri caiz ise
Dün yediğin hurmalar gün gelir seni tırmalar

Daha kendinizden haberiniz yok neyin sevişmesi bu?

Kızlar lütfen bana kızmayın bende kendime yeterince kızıyorum zaten beynimi susturamıyorum çözüm yolu bulamıyorum. Bu şekilde hayatına devam eden birsürü insan var neden yaptıgıma gelince zaten çok pişmanım bişey olmaz diye düşündüm sevgilimi dinleyip
Hemen evlenin madem. Ne diyelim ki biz sana tavsiye olarak, ne duymak istiyorsun?

Back
X