Nezaman düzelicem kızlık zarı

Bakireligimi yanlısıkla kaybettim surtunme yasarken sevgilim bastırmıştı 3 aydır kabullenemiyorum bu durumu lütfen kötü yorum yazmayın işimden bile oldum sürekli ağladıgım herşeyi unuttuğum için sürekli ağlıyorum adapte olamıyorum hiçbişeye herkesle aram bozuldu ailem arkadaşlarım sevgilim,, hep aklımda bu durum ayrılırsak ne olucak bu var 23 yasındayım oda 20 yasında artık insanlar bi derdim olduğunu anlıyor zaten 4 5 kişiye söyledim dayanamayıp pişmsn oldum duyulmasındanda çok korkuyorum dikimi de araştırdım pişmanlıkta ama felaket bişeymiş kızlar bunu nasıl yaptırıyo aklım almadı kötü sonuç alanda çok ben sadece normal yaşantıma dönmek istiyorum benzer süreçlerden geçen varmı yada tavsiyesi olan yorum yapsın sadece 3 aydır dediğim gibi kendimi bu duruma kitledim çözüm yolu bulamıyorum işimden bile oldum.

Sürtününce sorun yok içine girince mi sorun var. Sen peki kızlığın bozulmasaydı kendini vicdanen bakire mi sayıcaktın ? Evlenmeden böyle şeyler yapmayız sonu hüsran.

Ben şu bekaret işini çözemiyorum ya. Birliktelik yaşamışsınız, penetrasyon yaşanmamış olsa bile bir cinsel münasebet yaşamışsınız. Neticede de artık cinsellik yaşamamış bir insan olmadığınız için zaten ‘bakire’ de sayılmayacaktınız. Kanamanız oldu veya olmadı sonuç değişmeyecekti. Gidip zar dikimi (?) bile yapsanız bakire olmayacaksınız.

He sizin amacınız; evlendiğiniz insana bakireyim deyip yalan söylemekse o başka konu.

Bunca kahrolmaya, araştırmaya gireceğinize; kendinden önce ne yaşadığınızı sorun edecek tiplerle ciddi düşünmezsiniz, bu da bir seçenek olabilir. Bir düşünün derim.
bu bakış açısına göre öpüşen kadınlar da bakire değil, o da cinsel münasebet sonuçta. o zaman herkes eşine desin ki ben senle evlenmeden önce bakire değildim. yalan söylemenin lüzumu yok yüce ve kutsal eşlere.
Kadının sorunu, sorun edecek eşlerle görüşememek mi sizce? Yoksa yıllardır beynine kazınan "seks yapan kadın kötüdür" algısını içten içe taşıyıp kendini suçlu hissetmesi mi? Çıkamadığı psikolojiden nasıl çıkacağını soruyor. Sanki yıllarca tv'lerde bekaret muayenesine götürülen kadınlar hiç varolmamış gibi, ortak bir korkuyla büyütülmemişiz gibi hala erkek empatisi kurmanız nasıl mümkün oluyor anlamıyorum. şu tarz konularda düşündüğüm son şey bile olmuyor eşlere yalan söylenmesi.
Nispeten daha şanslı kesim, daha şanslı ortamlarda büyüse de zihnimize kazınan bazı söylemlerin etkisi kolay geçmiyor. Konu sahibi bunun derdinde. Kendini pislik gibi hissetmekten kurtulmak istiyor.
"O zaman yapmasaydın!!!" yarın kadınlara su içmeyi yasaklasınlar, o zaman su içmeseydin diyelim.

bu bakış açısına göre öpüşen kadınlar da bakire değil, o da cinsel münasebet sonuçta. o zaman herkes eşine desin ki ben senle evlenmeden önce bakire değildim. yalan söylemenin lüzumu yok yüce ve kutsal eşlere.
Kadının sorunu, sorun edecek eşlerle görüşememek mi sizce? Yoksa yıllardır beynine kazınan "seks yapan kadın kötüdür" algısını içten içe taşıyıp kendini suçlu hissetmesi mi? Çıkamadığı psikolojiden nasıl çıkacağını soruyor. Sanki yıllarca tv'lerde bekaret muayenesine götürülen kadınlar hiç varolmamış gibi, ortak bir korkuyla büyütülmemişiz gibi hala erkek empatisi kurmanız nasıl mümkün oluyor anlamıyorum. şu tarz konularda düşündüğüm son şey bile olmuyor eşlere yalan söylenmesi.
Nispeten daha şanslı kesim, daha şanslı ortamlarda büyüse de zihnimize kazınan bazı söylemlerin etkisi kolay geçmiyor. Konu sahibi bunun derdinde. Kendini pislik gibi hissetmekten kurtulmak istiyor.
"O zaman yapmasaydın!!!" yarın kadınlara su içmeyi yasaklasınlar, o zaman su içmeseydin diyelim.
Beni birazcık tanısanız erkekler hakkında ne düşündüğümü bilir ona göre ithamda bulunurdunuz😂 Kocasına(?) yalan söyleyecek olmasını mı eleştirdim acaba ben lütfen bir daha okuyun! Kadınlarımız bu psikolojiye, bekaret kavramı 2025 yılında bile bu kadar değerli bir şey olarak görüldüğü için giriyor. Bu psikolojiden çıkmanın en kolay yolu, bekaretin hiçbir anlam ifade etmemesi gerektiğini kabullenmekle başlayacak. Sen diyeceksin ki bekaret zarla alakalı değil, ben diyeceğim ki bekaret bir tabu olmamalı. Böyle böyle değişeceğiz.
Erkek egemen toplumda zaten kadına her konuda yeterince dayatma varken, bir de bakireliğimi sorgulayan erkekle birlikte oluyorsam o da benim hatamdır zaten!
Zar dikimi falan diyor konu sahibi.Bir zar uğruna bıçak altına bile yatmayı göze alan genç bir kıza bekaretin sadece zarla kanamayla vsvs alakalı olmadığını, bu sebeple bu psikolojiden çıkması gerektiği daha kaç farklı şekilde söylenebilir?

açma kimseye konusunu, anlatma. burda bile yargılayanlar çıkar. "sürtünen biri nasıl bakire olur!!!!" derler. halbuki konuşulması gereken şey neden "bakire" diye bir tanımın kadın bedeni üzerinden yapıldığıdır.
erkeklerin fantezileri üzerine kurulu bir toplumda yaşıyoruz. bu düzene karşıt duruş sergilediğini sanan kadınlar düzene odun taşıyorlar aslında. sonra ateşi söndürmeye çalışıyorlar. kendi içimizde çelişiyoruz.
kısacası ister sürtünürsün ister seks yaparsın. cidden unut gitsin.
E biz de onu konuşuyoruz aslında bu düşüncesinin gereksiz olduğunu anlatmaya çalışıyoruz

O dediğiniz noktadan zaten çok uzak konu sahibi bence. Bekaretin ne kadar önemli ya da önemsiz oluşu onun kulvarında değil. Şu an kendince bir halt yemiş nasıl temizlerim kısmında. Israrla anlamıyor yazılanı, kendince bir dünyada işte. Ben onun yerinde olsam çift dikiş diktiririm. Gerdek gecesi elalem konuşsun ne iffetli kızmış maşallah diye :P
Çift dikiş diyince seneye de kullanırsın canım gibi olmuş hem bilgileri de pekişmiş olur

Doktora gidip muayene oldunuz mu hemen girişte değil biraz daha içeride çünkü hymen. Belki de yırtılmamıştır. Bu kadar üzülmenizi toplumsal baskılardan dolayı anlayabiliyorum ama inanın o kadar da önemli bir şey değil sizi gerçekten seven ilerideki eşiniz bunu dert etmeyecektir, bir çok kadında yok bile bilimsel makaleler okumanızı öneririm. Ayrıca özelinizi çevrenizdeki kimseyle paylaşmayın bu insanın en en özelidir diye düşünüyorum.

Ya benim de anlamadığım 23 yaşında bir kız 20 yaşında bir ergenle nasıl sürtüşür de zarını zedeletir? Hata yaptığını söylüyor ama ortada bir doktor kontrolü bile yok, kızlık zarı dikimi peşine düşmüş. Sanki olayı söylediği birkaç kişi de zarına bakıp fikir söyleyecek.

Bak bu “çocuk” (gerçek anlamda) ile evlenmeyeceksin seni terk edecek ve sen de kendi yolunu çizeceksin bunu ne kadar erken kabullenir ve hayatına devam edersen daha mutlu olursun. Hatta o o ayrılmadan sen ayrıl

Evleneceginiz vakit boyle seylere onem vermeyen namusun bununla olmayacagini bilen bir eş sevgili secip evlenin yapacaginiz en akli basinda şey bu olabilir.

Back
X