• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nezaman düzelicem kızlık zarı

Bence kafandan at artık bu dusunceyı . Dıktırmek ıcınde uğraşma karsındakını kandırmak yerıne bır gün bırını sevıp evlenme kararı aldığında benım daha önce cınsel deneyımım oldu dıyıp anlat . Ama aıle tanışma muabbetı ne gelmeden anlat . Bır çok ınsan sorun etmıyor emın ol . Benım arkadaşımda bız unı çağlarındayken Senın kadar takıyordu . Oda üni de bırıyle tanıştı sevdı ve anlattı . Sımdı evlıler be gayet mutlular .

Bakireligimi yanlısıkla kaybettim surtunme yasarken sevgilim bastırmıştı 3 aydır kabullenemiyorum bu durumu lütfen kötü yorum yazmayın işimden bile oldum sürekli ağladıgım herşeyi unuttuğum için sürekli ağlıyorum adapte olamıyorum hiçbişeye herkesle aram bozuldu ailem arkadaşlarım sevgilim,, hep aklımda bu durum ayrılırsak ne olucak bu var 23 yasındayım oda 20 yasında artık insanlar bi derdim olduğunu anlıyor zaten 4 5 kişiye söyledim dayanamayıp pişmsn oldum duyulmasındanda çok korkuyorum dikimi de araştırdım pişmanlıkta ama felaket bişeymiş kızlar bunu nasıl yaptırıyo aklım almadı kötü sonuç alanda çok ben sadece normal yaşantıma dönmek istiyorum benzer süreçlerden geçen varmı yada tavsiyesi olan yorum yapsın sadece 3 aydır dediğim gibi kendimi bu duruma kitledim çözüm yolu bulamıyorum işimden bile oldum.
kadinlik degerinizi boyle seyler uzerinden olcup kendinize yazik ediyorsunuz ataerkil sisteminde eline bal dokuyorsunuz tebrikler.ruhunuzun bakire kalmasi dilegiyle...

Malesef bu baskı ve düşünceler vajinismusa neden oluyor. En çok vajinusmusun olduğu ülkeler zaten Ortadoğu ülkeleri. Bizim ülkemizde çok baskı var, tabi ben de çok sevdiğim kişiyle , evlilikte bazı şeylerin yaşanması tarafındayım . Ama olmuş olan yapacak bir şey yok. Bence kendini böyle üzme, dünyanın sonu değil. Evleneceğin zaman ya söyle ya da hiç söyleme . Zaten bu şeylere takan birisi ise o kişiden hayır beklenmez canım. Ama bundan sonra daha dikkat et, kimseye de anlatma.

Malesef bu baskı ve düşünceler vajinismusa neden oluyor. En çok vajinusmusun olduğu ülkeler zaten Ortadoğu ülkeleri. Bizim ülkemizde çok baskı var, tabi ben de çok sevdiğim kişiyle , evlilikte bazı şeylerin yaşanması tarafındayım . Ama olmuş olan yapacak bir şey yok. Bence kendini böyle üzme, dünyanın sonu değil. Evleneceğin zaman ya söyle ya da hiç söyleme . Zaten bu şeylere takan birisi ise o kişiden hayır beklenmez canım. Ama bundan sonra daha dikkat et, kimseye de anlatma.
Söylemessem ilk gece anlaşılırmı

Söylesem nasıl anlatmalıyım ve hangi süreçte

Normalde yazmayacaktım da dayananadım artık. Şimdi derin bir nefes alıyoruz ve düşünüyoruz. Sizin için anladığım kadarıyla zar eşittir bakirelik. Ama gerçek öyle değil gerçek sizin bir erkekle sürtünme bile olsa cinsel bir ilişkiniz olmuş olması, ve sizin tüm gelecekte evleneceğim erkek bunu kafaya takar mı dediğiniz o "ortadoğulu" tiplerin hepsi zar dursa ve sadece sürtünmüş olsanız da kafaya takar. Onlar öyle yapıdalar. Zar onlar için el değmemiş demek her ne kadar iğrenç bir zihniyet olsa da.

24 yaşındasınız bunu siz de biliyorsunuz. Böyle "ortadoğu" zihniyetli erkeklerin düşüncesinin el değmemiş kız isteği olduğunu biliyoruz, siz de biliyorsunuz. Sizin endişeniz bakire olup olmadığınızın kan ile anlalışılıp anlaşılmayacağı, yani karşıdakini el sürülmediğim yönünde, hiç sürtünmediğim yönünde bile kandırabilir miyim? bütün derdiniz bu.

Mesela siz anal birliktelik yaşasaydınız ve hiç bu kaza yaşanmasaydı, o zaman basbakire mi sayacaktını kendinizi? Bana göre bakire değilsiniz ama öyle hissediyorsanız sizin için bakirelik defalarca tam birleşme yaşamadan gitmiyorsa ve bunu sadece bir kaza olarak görüyorsanız da niye karşıdakine bunu nasıl söyleyeceğim diye düşünüyorsunuz. Düşün şimdi bu bastırma olayı olmasa sürtünüp ayrılsaydınız uslu uslu ve bu çocuktan ayrılsaydın, yeni adama ben sürtünüyordum diyecek miydin? Hayır.

3 seçenek var:

1-Ya kendiniz olacaksınız kan gelmese bile ben hiç birliktelik yaşamadım diyecekesiniz, detay anlatmak zorunda değilsiniz. Bu kaza yaşanmasa bile kan gelmeyebilirdi biliyorsunuz. Siz de o kişilerden birisiniz sayacaksınız kendinizi.
(çünkü 1 kerelik kazaymış ve o yaşanan şey birliktelik değilmiş sizin için. Ama imkansız gibi de olsa varsın olsun, ortaya çıkar sen daha önce biriyle sürtünmüşsün denirse de aaaa ben onu ilişki saymadığımdan söylemedim hiç diyebilecek misiniz? )

2- Dürüst olup neler yaşadın diye soran erkeğe sadece sürtündüm diyeceksin (ki bu çok komik, çünkü senin evlenmeyi düşündüğün "erkek tipi" için kan gelmek de sürtünmüş olmak da kafaya takılacak bir şey)

3- Ya da en iyisi ve en doğrusu gelecekte soran birine sanane diyecek ve gerçekten bununla senin değerini belirliyorsa onunla evlenmeyeceksin ve bunu sormayan, söylersen de kadının değerini bununla belirlemeyen düzgün erkeklere değer vereceksin.

Sen sanırım muhafazakar küçük bir yerde yaşıyorsun ama sana söyleyeyim ki daha önce birliktelik yaşayan bir sürü kadın bunu eşlerine söyleyip evleniyor ya da bunu hiç sorun ermeyen sormayan bir sürü erkek var. Asıl böyle biri seni seviyordur. 2 damla kanla ne zar var denir ne yok denir. Anatomi böyle bir şey değil. Bakirelik hiç böyle bir şey değil. Siz kendinize değer veren sizi kandan ibaret olmadan seven bir erkek niye olmayacak gibi düşüncelere kapıldınız anlamadım? Millet kana değil size siz olduğunuz için size aşık olacak.

Anatomik olarak siz erkek eline bile değmeseniz kan gelmeyebilirdi. O zaman nasıl ispatlayacaktınız kendinizi? Evlendiğim erkek muayeneye götürür orada çıkar diye mi düşünüyorsunuz? Bu çirkin zihniyetten bir erkeği sizin mideniz alacak mı peki?
O zaman bütün kadınlar bir şey yaşamamış olsa bile anatomik olarak kanayamayabilirim aman kocam şüpheye düşmesin diye ameliyat olsun. Bu mantıklı mı sizce?

Bunu çok kafaya takan, muhafazakar erkeklere lafım yok ama siz öyle erkeklerden istiyorsanız bu işe hiç girişmeyecetiniz. Kan gelse de gelmese de onlar el değmemiş kız arıyor ve kendileri de bir şey yaşamıyorlar. Ama bana erkek fark etmez derseniz bunu sorun etmeyecek hiç sormayacak tonlarca düzgün erkek var.

Şu konuyu oku :

Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim​

Ama bu üye sonunda ne yaptı bilmiyorum. Düğünü çoktan olmuş olmalı.

bakireliğe önem veren biriyle zaten evlenme niye kafaya takıyosun ki? ama sen de artık sevişme bacım bi dur

bakireliğe önem veren biriyle zaten evlenme niye kafaya takıyosun ki? ama sen de artık sevişme bacım bi dur
Benim tam ilişkim hiç olmadı korkularım var yapamam zaten kazayla bastırmıştı oyle oldu aslında haklısınız tam olmuş olmamıs ama yinede olmasa daha iyiydi tövbemi eder öyle yapardım şimdi anlaşılır sıkıntı yaşarım üzülürüm hep bunları düşünüyorum

Konuyu okurken benim ex zarın beton gibi ortama girişi🤣
Ya benimki yırtılana kadar ne çekmiştim, nası zarmış o sizinki öyle, streç film maşallah.
O gelen kanın zardan olduğuna emin misiniz?
Zedelenme vs olabilir mi? S selinn1

Konuyu okurken benim ex zarın beton gibi ortama girişi🤣
Ya benimki yırtılana kadar ne çekmiştim, nası zarmış o sizinki öyle, streç film maşallah.
O gelen kanın zardan olduğuna emin misiniz?
Zedelenme vs olabilir mi? S selinn1
Doktora göründüm bastırmıştı girmedi bile saat 9 yönünde yırtık var dedi bayada bi kan gelmişti o an belki tekrar doktora giderim başka birine bana gittiğim doktor %50 kanar riske bırakma dikelim demişti

Back
X