madem en basında kısılıklerınız uyusmamıs ve bırbırınızı degıstırmeye calısmanızı gormedınız mı?. sızce o kısının zoruyla nısan oldu dıyosunuz nısanı bozmayı bılıyosanız daha erkende dıyebılırdınız sanırım...herseyı bozmussunuz ve hala onun sevgısınden suphe edıyosunuz ne sebeple ayrılılıgı eşlestırıyosunuz..
yazık okadar emege masrafa nısanlınız borc harc ıcınde cırpınıp yapar ıken sız aceba elegule karsımı barısmak ıstıyo dıye sevgısınden supheler duyupda gelecektekı kısılerı dusunuyosunuz..karsıma nasıl bırı cıkıcak daha kotulerı cıkarmı derdındesınız..
sızın yapdıklarınız cokmu dogru sızce..ıkı gun ıcınde ayrıldınız ve buınları dusunuyosunuz sasırdım dogrusu..hayat bukadar basıtlestımı..
ufff hayır yaaa..aslında karakter olarak tek gecerim benim ondan özel beklentilerm ve olmaynlar hariiç ama su gercegi göz ardı edemem aramızda sorunlar yokken süppperken sadece tek bir yumruk yediğim için ayrılmadıkk..dürüstce bunu kendime de itiraf ediyorum sanrım..yani su var şiddet olmasaydı belki diğerleri zamanla o bana ben ona benzeye benzeye gidebilirdi cok sıkıntı değildi bu ama son olay şiddete eğimli oldugunu farketmem..aslında bu yönde bi kaç bişey olmustu ama bana değildi mesala bi kere bi adamla dövüşmeye kalkmıstı bi kaç kere trafikte kızdı köpürdü küfretti ama anlasmtk küfür etmemk içn kendini zorlycaktı sonra iki defa da minibüscyle takısmıstı off bunlar vardı ama ben bana göresini görmedgm için o kadar uyanmamstm ..hersey hallolabilr ama şiddet nasıl olcakkk olmazdı dimiii ya olmazdı...
bütün yorumları okuyamadım ayrıldınız mı?
ne yazık ki evet mi yoksa şükürler olsun evet mi desem bilmiyorum amaa sadece evet demek yeterli sanrım...ha bir de boşluktayım ve ne hissetiğimi hissedemiyorum..
bence fazlasıyla hakketmişin çünkü o da bir insan ve sabrını çok zorlamışın.üzülme sen teşvik etmişin onu buna.kendini bence yargıla.
ya arkadaşlar sizleri anlamak ne kadar güç oluyo bazen kafamçokkarıştı
kız buraya gelip bunları yaşadım napıcağımı bilmiyorum dedğinde %80 (bende dahil ) kararlarını gözden geçirmelisin bu adam şimdi yumruk attıysa evlendikten sonra neler yapar ,ayrıl ,kurtul benzeri laflar ettik ..
şimdi kız gelmiş bitirdim diyor bu seferde vay sen naptın , neden yaptın ,ha bide adam haklı filan diyorsunuz bunlar nasıl laflar yalmaz:
bunları diyenler merak ediyorum siz hiç birinden şiddet gördünüzmü özellikle eş ,sevgili olarak ..
bir kadın için en aşağılayıcı durumdur bu sebebi ne olursa olsun ,ve sebebide olamaz
arkadaşım sen kendince doğru olanı yapmışsındır ,kafanı karıştırma
anladığım kadarıyla zaten bişiler kopmuşken sizin ilişkinizde buda taşma noktası olmuş :teselli:
herşeyde ve her şerde bir hayır vardır a.s.
Valla insanlar birşeyi hakettiği zaman vurmak normal sayılabiliyorsa
Onlarda hakedince bizde onlara vuralım ne güzel geçinip gideriz
Bu mudur yani? (kimse kimseye vuramaz ne demek bu yaa)
hakedince vereceksin odunuuu (misali)yasakkelime
vereliniortaksana katılıyorum nil'cim.. hele hele birde hemcinsimizin HAKETMıŞSSıN kelimesini duydum yaa artık herşeyi duyarım diyorum ve gerçekten üzülüyorum bu talihsiz açıklamaya..
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Yazıların hepsini okudum. Şiddet savunucusu olmasamda hemen hemen herkesin göz ardı ettiği birşeyi paylaşmak ve hatırlatmak istiyorum.
yüz yıllar boyunca erkek egemen bir toplumda sadece son 5-10 yıldır kadın-erkek eşit diye bir söylem çıkınca, bir kaç yasa yapılınca siz sandınızmı ki kadın erkek eşit oldu? Yüz yıllardır süre gelen zihniyet değiştimi sanıyorsunuz? ya da değişeceğine inanıyormusunuz? Tabi kide olmadı, ancak bazı kadınlar öyle olduğunu zannedip ona göre davranır ardından bazı yerlerde ağızlarının payını alırlar. Benim eşim/sevgilim asla yapmaz demeyin, herkes yapar yapmamışsa bilinki damarına basmamışsınızdır. Her insanın bir tahamül noktası var, yani yumruğu bırakın millet katliam yapıyor gözü dönünce. Ondan insanı çileden çıkartıcı hareketlerden kaçınıp, ömür törpüsü olmayalım. Anlamsız sorunlar çıkarıp karşımızdakinin ruhunu boğmayalım.
ya arkadaşlar sizleri anlamak ne kadar güç oluyo bazen kafamçokkarıştı
kız buraya gelip bunları yaşadım napıcağımı bilmiyorum dedğinde %80 (bende dahil ) kararlarını gözden geçirmelisin bu adam şimdi yumruk attıysa evlendikten sonra neler yapar ,ayrıl ,kurtul benzeri laflar ettik ..
şimdi kız gelmiş bitirdim diyor bu seferde vay sen naptın , neden yaptın ,ha bide adam haklı filan diyorsunuz bunlar nasıl laflar yalmaz:
bunları diyenler merak ediyorum siz hiç birinden şiddet gördünüzmü özellikle eş ,sevgili olarak ..
bir kadın için en aşağılayıcı durumdur bu sebebi ne olursa olsun ,ve sebebide olamaz
arkadaşım sen kendince doğru olanı yapmışsındır ,kafanı karıştırma
anladığım kadarıyla zaten bişiler kopmuşken sizin ilişkinizde buda taşma noktası olmuş :teselli:
herşeyde ve her şerde bir hayır vardır a.s.
Yazıların hepsini okudum. Şiddet savunucusu olmasamda hemen hemen herkesin göz ardı ettiği birşeyi paylaşmak ve hatırlatmak istiyorum.
yüz yıllar boyunca erkek egemen bir toplumda sadece son 5-10 yıldır kadın-erkek eşit diye bir söylem çıkınca, bir kaç yasa yapılınca siz sandınızmı ki kadın erkek eşit oldu? Yüz yıllardır süre gelen zihniyet değiştimi sanıyorsunuz? ya da değişeceğine inanıyormusunuz? Tabi kide olmadı, ancak bazı kadınlar öyle olduğunu zannedip ona göre davranır ardından bazı yerlerde ağızlarının payını alırlar. Benim eşim/sevgilim asla yapmaz demeyin, herkes yapar yapmamışsa bilinki damarına basmamışsınızdır. Her insanın bir tahamül noktası var, yani yumruğu bırakın millet katliam yapıyor gözü dönünce. Ondan insanı çileden çıkartıcı hareketlerden kaçınıp, ömür törpüsü olmayalım. Anlamsız sorunlar çıkarıp karşımızdakinin ruhunu boğmayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?