Nianlm bana vurdu!

:1shok:daha evlenmeden bunlari yapan evlendikten sonra neleer yapar.
her sinirlendiginde böyle yapacak olursa cok kötü. insan düsünmeden edemiyor.

hareket halindeki arabanın kapısını açıp inmekmi? sadece nişanlınızı değil ikinizinde yaptığı hareketler özür dilerim ama saçmalamışsınız:ikinizinde kabahati çok büyük.

kontrolü yitirtmişsiniz birbirinize.başka bir ortamda onu deneyebilirsin, sevdiğin insanın başına birşey gelmesi riski,kontrolden çıkmasına sebep olabilir insanın.
düşündümde benimde beynime kan sıçrardı eminim.....

iyi bir baslangic..yasakkelime.....iyi düsün derim.....

canım yol yakınken dön derim bende.. bu nebiçim davranış.. daha evlenmeden başlamış, bence yanlış insanla karşı karşıyasın..çok iyi düşün.. yapar yapar özür diler böyleleri iş işten geçince..

ya güzelim tamam şiddet ii değil ama sen hareket halindeki arabadan inmee kalkmışsın olurmu böyle hem kızdırıyon adamı hemde arabadan inmeye çalışıyon vede bilerek inat yapıyorsun bence iki tarafta gergin olur biraz idare etmeye çalışsaydın-ız bence sana bişi olacak die korktuğundan öle bi tepki vermiş olabilir yani öyle bi insan değildi ise ve ilk defa böyle bişi yaptıysa özürde dilemiş bi beraberliği bitirmek o kadar kolay olmamalı yaptığı hoş olmayabilir ama sende haksızsın
nişanlını tanıyorsundur eğer hep öle olacağını düşünüyorsan otur konuş
bitirmek kolay önemli olan düzeltmek

vurmaması gerekiyor cnmm...kavga etmeniz normal ama vurması kötü olmuş...

ya bunu benim aklım almıyo, sevdiğin birisine vurmak... ağır konuşmayı anlarım, ağzından kaçmıştır dersin, sinirden nevri dönüyor bazen insanın, nasıl eli kalkar insanın sevdiğine....

ya belki bana saf vs diceksiniz ama neden bı yapar bı daha yapar???hata yapmış pişman olmuş özür diliyo iste bizler hiç mı hata yapmıyoruz pişman olmuyoruz?o da anlamış iste hatasını..olay ztn çok karışık siz giden bı arabadan inmeye çalışıyorsunuz,bilerek daha da sinirlendiriyosunuz vs o da bı anlık sinirle HATA yapmış..siz sevgili değilsiniz,kısa süredir beraber de değilsiniz..evliliğe doğru giden güzel sağlam bir iliskiniz var..stres olmussunuz ikinizde..ztn bu evlilik muhabbetinde daha geriliyo erkekler,o yüzden sanırım o sizden daha da stresli bı de ısı varmış..gelmeyebilirdide,ben gidiyorum sen hallette diyebilirdi.sonuçta perde davetiye bayan isi..ama o kdr ısinin arasında o stresle gelmiş yanınızda olmuş..yanlış anlamayın amacım haklı göstermek değil ama bı hata..bı yaptı bı daha yapacak diye düşünmek bana yanlış geliyo..hem de karşındaki nisanlimsa kesinlikle 2. şansı hak eder..bu tabii benim görüşüm hayat sizin karar sizin..nişanlınızı da sizden daha iyi kimse taniyamaz..

Bu konu nihayete ermiştir arkadaşlar evlenmemize az kaldı diyodu bayan ya ayrılmıştır yada evlenmişlerdir insan bi girer açıklama yapar dimi o kadar kafa patlattık üzüldük yani hakkında hayırlısı yinede :hulya:

Onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine... düğün bayram haftasıydı galiba değil mi.öncelikle mutluluklar düğüne iki hafta kala ayrılmak zor tabii bunları yaşamakta zor devamı gelirmi gelmezmi asıl mesele bu...gelmeyebilir.çiftler birbirini daha iyi tanıyınca verecekleri tepkileri önceden tahmin etmeye başladıkça öfke kontrolunu öğrenip aklını kullanıp bu tür kazalara da meydan vermeyebilirler.yani sen akıllı tepkiler vereceksin ama karşındakide bunu görecek oda öfkesine hakim olacak.bazende tam tersi.yoksa evlilikte mutluluk zor..eğer karşınızdaki şiddete saygısızlığa meyilli ise ve ikinizde öfkenize hakim olamıyorsanız devamıda fazlasıda gelir.o zaman ayrılmalıymışım der durursunuz.
Bence baştan nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor bazen azalarak ama çoğu zaman malesef artarak..a.s.inşallah sizde yanılırız.

ayy elleri kırılsın diyecem şimdi belki çogunuzun zoruna gidecek.

ama çok ayıp bişey ya insan bir kere evleniyor sonuçta,

o kadar örnegin içinden seçmek zordur elbette canım sen burnundan getirt onun
iyi düşün taşın derim,eger olumsuz yanları olumlu yanlarından çoksa hiç deme düğün yakın
o kadar emek boşa gidecek diye sonuçta ömür boyu çekmek var def et gitsin derim.

şaka gibi heralde ben nişanlınızın eline düşseydim kesin katil olurdu..
bu kadar meseladen böyle bi duruma düşmek çok gerip..
kusura bakmayın ama saygı yok gibi aranızda..
biz şubatta 3. yılımızı bitiricez inşallah ancak bu durumun 10 da 1 ini yaşamadık..
3. yıl sonraki durumunuzu hayal edemiyorum..

haklısınız insanlara toleranslı yaklaşmalıyız ama fıtrat denen bişey vardır yani yaradılış..
böyle ufak bi meseladen böylesi şeyleri yaşamak belli bi tarzı gerektirir bence..demekki adamın tarzı bu..
tabi çekebilene diyecek lafım yok..ama sonra burda konular açılıp duruyo kocam bana şunu yaptı bunu yaptı diye..işte adam başta sinyali veriyo..

yazık ya böyle soysuzlara nasıl kanıyorsunuz hayret ediyorum bazen Türk kızlarımız bu kadar mı cahil diyorum.üçbeş çiçekli böcekli mesajlara seni istiyorum bilmemne deme ile şebeklik maymunluk yapma ile mi kendinizi salıyorsunuz?.kaç kere söyledim dilimde tüy bitti artık kız evi naz evi bırakın bunları.sen birini ne kadar süründürürsen karşındaki de seni o kadar süründürür ee köprüden geçene kadar ayıya dayı de mantığında erkeklerimiz.inanılmaz yanlış yöntemler izliyorsunuz.modern ve realiteden uzak ilkel ve basit davranışlar sergiliyor çoğu kızlarımız.kimse kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasın her iki taraf için geçerli.bu dünya denge üzerine kurulmuş ama bakıyorum her taraf kendini ön plana çıkarma, egemenlik kurma çabasında.bencilliği kenara atıp gerçek insan gibi davranmaya başlarsanız ve başlattırırsanız bu tarz ilkel ve basit problemlerin hiçbirini yaşamazsınız.bu toplum yüzünden ben kendi ırkımın kadınlarından soğudum resmen soğudum.siz de bu toplum yüzünden bu kadar basit erkeklerden soğumuşsunuzdur eminimki.düşünen insan soğuyor çünkü.yazık diyorum resmen yazık.10. sınıf insanlar gibi ilişkiler dayak, şiddet, argo, küfür, para yeme, kene gibi para emen vasıfsız kadınların, erkeklerin de kadınları kendine çekmek için kullandıkları para silahı yazık bu kadar baside indirgediniz insan hayatını.

NOT : sözüm konuyu açana değil ben genel bazda konuşuyorum.

Son düzenleme:

cook haklisiniz........dogru söze nedenir...bende en cok kayinvalidemin sayesinde sogdum ve igrendim kendi irkimin insanlarindan..hatta bu konularda okadar hassasimki depresyona girdim..2-3 hafta kendime gelemedim....türkiyedeki gördügüm igrenclik midemi ve piskolojimi alt üst etti...

Son düzenleme:
'işte adam sinyali veriyor' demiş arkadaşım çok güzel söylemiş.bu böööööyle gider.görümcemde denenmiştir.
çok iyi düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…