O zamaan da aramıza hoş geldinn :)
Saçlarının şu anki durumu ve genel yapısı nedir ?
Hoş geldim canım.
Saçlarımın şu an ki durumunu haftaya resim çekip koyacağım canım.
Aslında saçlarım çok katlı o katlardan kurtulmak istiyorum.Hep böyle yapıyorum katlı kestiriyor sonrada pişman olup uzatmaya çalışıyorum.Evet saçımda boya yok.Sağlıklı ama ince telli ve seyrek.İyi bari hem çok kısa değil saçların , hem boya yok , sağlıklı da gördüğüm kadarıyla
İşin benim kadar zor değil
Senin işin niye zor?İyi bari hem çok kısa değil saçların , hem boya yok , sağlıklı da gördüğüm kadarıyla
İşin benim kadar zor değil
Senin işin niye zor?
Canım saçına balyaj yapmayı bırak ve uzadıkça kestir.Biraz zaman alsada yanık saçlar ancak böyle kurtulur.Saçımızı boyatarak aslında biz kadınlar kendimize çok büyük kötülük yapıyoruz.Bence boya ve balyaj işlemlerini bırakarak ardından Hindistan cevizi yağı ile bakım yaptır.Üst kısımlarından balyajdan yanmış , yıllar yılı boya görmüş , seyrelmiş ve omuz boyunda saçlarım olduğu için .
Çam terenbentini uclara, sürmüyorsun demi canim kurutur cunkuCuma Akşamı Bakımım
1 tatlı kaşığı dax
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 tatlı kaşığı kıehle's saç bakım yağı
Benmari usulü eritip içine 5 damla çam terabenti yağı koyup iyice karıştırırak saça sürdüm.Ardından streçledim sabaha kadar bekletip sabah yıkayacağım.
Evet canım bu yaptığım karışımı sadece diplere sürüyorum.Yazmayı unutmuşum boylara Hindistan cevizi yağı sürüyorum.Böyle yapmayı senden öğrenmiştim.Çam terenbentini uclara, sürmüyorsun demi canim kurutur cunku
Hihh tamam simdi,super olmus o zaman karisiminEvet canım bu yaptığım karışımı sadece diplere sürüyorum.Yazmayı unutmuşum boylara Hindistan cevizi yağı sürüyorum.Böyle yapmayı senden öğrenmiştim.
Nasil ya faydasi oldumu pekiBody shop üzüm çekirdeği yağını her duştan sonra havlu ile ıslaklığı alınmış saç boy ve uçlarıma uyguluyorum.
Evet ben çok memnunum.Saçı yağlıda bırakmıyor.Bitince yine alacağım.Herkes 3 damla kullanıyormuş ama ben 10 damla kullanıyorum.Kırıkları önlüyor,saçı ısıya karşı koruyor ve besliyor.Nasil ya faydasi oldumu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?