- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi elaelif123
-
Inşallah canımSabretmek zor ama temiz olsun cnm inşallah
genokstamı yaptırdınız arkadaşımBugün hastaneyi aradım bana 5 iş günü en fazla 10 gün içinde sonuç çıkar diyen hastane şimdi 15 gün diyor gerçekten şaka gibiler keşke başka bir yerde yaptirsaydim
Bilemiyorum benim ki amerikaya gitti bana mesaj atanda yokgenokstamı yaptırdınız arkadaşım
bize mesaj geldi 4 temmuzda verdim 5 temmuzda kan elimize geldi
10 iş günü içinde bilgi verilecektir diye 5inden sayınca bugün benim 7. gün oluyor gelecek hafta çarşamba son günleri ama bakalım daha uzarmı
Ben genoksta yaptırdım 12 gün sonra cıktı sonucum mail attılar bana size de aynı şekilde mail ile mi gelecek eger öyle ise mailiniz gereksiz kutusunu da takip edin benim ki gereksiz kutusuna gelmişti ben geldikten 2,5 saat sonra farkettim dilerim güzel sonuclar alırsınızgenokstamı yaptırdınız arkadaşım
bize mesaj geldi 4 temmuzda verdim 5 temmuzda kan elimize geldi
10 iş günü içinde bilgi verilecektir diye 5inden sayınca bugün benim 7. gün oluyor gelecek hafta çarşamba son günleri ama bakalım daha uzarmı
Ne güzel 12 günde gelmiş canımBen genoksta yaptırdım 12 gün sonra cıktı sonucum mail attılar bana size de aynı şekilde mail ile mi gelecek eger öyle ise mailiniz gereksiz kutusunu da takip edin benim ki gereksiz kutusuna gelmişti ben geldikten 2,5 saat sonra farkettim dilerim güzel sonuclar alırsınız
Sabirsizlikla bekliyorum hayirli saglik haberlermi aliriz insallah mail olarak gelecek tabiki dikkat ederim uyariniz için teşekkür ederimBen genoksta yaptırdım 12 gün sonra cıktı sonucum mail attılar bana size de aynı şekilde mail ile mi gelecek eger öyle ise mailiniz gereksiz kutusunu da takip edin benim ki gereksiz kutusuna gelmişti ben geldikten 2,5 saat sonra farkettim dilerim güzel sonuclar alırsınız
Amin inş canımA anneveoglusu P Pamukprensali ikiniz adına da cok sevindim gözünüz aydın Allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin
Canım senin verme sebebin neA anneveoglusu [@Deniz2310[/USER] ikiniz adına da cok sevindim gözünüz aydın Allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin
Bende ikinizin adına çok sevindim. Darısı başıma. Bende kan verdim 4 gün oldu daha beklemek çok zor, dönüp dönüp yazılanları okuyorum sürekli .
Cnn arkadaşımın ikili de 38de 1 risk çıkmış ama çocuk sağlıklı çok şükürCanım senin verme sebebin ne
2 li testimde biyokimyasal risk yüksek çıkmıştı 1/168. Doktor 4lü yaptırma mi istedi 4lü de de down riski 1/45 çıktı hemen kan testi yaptırdım bekliyorum işte canım inşallah güzel bir haber alırım.
Cnn arkadaşımın ikili de 38de 1 risk çıkmış ama çocuk sağlıklı çok şükür
Gerçekten öyle 27 haftalık kaybim var onda hiçç yaptırmamistm bunda yapalım riski görelim dediler hayati zehir ettiler en güzeli yapmamak ama yapmayınca bisey olunca da seni suçlu buluyolarP Pamukprensali bu tarama testleri insanı tam bir takıntılı yapıyormuş resmen huzurlu bir hamilelik geciremedim inşallah darısı benim başıma. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.
Inşallah arkadaşım nifty yaptirdinmibenim de 56 da 1 çıktı inş sağlıklı doğar bebişim
Inşallah arkadaşım nifty yaptirdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?