NIFTY Testi

Canım inşallah sende hayırlı temiz sonuclar alırsın saglıkla al bebeğini kucagına:)

Canım inşallah sende hayırlı temiz sonuclar alırsın saglıkla al bebeğini kucagına:)
Coooook mutluyum ❤ detayli ultrasona girdim Allaha şükür iyi şeyler duydum yüzünün de resmini alalim dedi ama gostermeyince bir cikolata ye de gel 10 dk sonra dedi. Tam cikacakken kan testi icin ankaradan aradilar oysa en erken carsamba bekliyorduk. Sonuclar cikti doktorunuza mail attik size de dediler. Çöktük bilgisayara binlerce kez şükür hersey temiz cıktı. Ikisini bir öğrendim. Sığamıyorum biryere

Gözünüz aydın

Gözünaydın cnm cok sevindim iyi bilirim o sevinci Allah saglıkla kucagına almayı nasp etsin

Merhaba kızlar pgtli tüp bebek ile gebe kaldım tup bebekcim 2li yaptirma hic gerek yok dedi perinatolog yapalim dedi neyse ona uyduk yaptirdik ense kalınlığı 2.5 mm sınır dedi benim 2.7 cıktı burun kemiği var ama buna rağmen bana ılaclari kesmeyi teklif etti bir de nifty testi neye uğradigimizi şaşırdık eşimle 18 ay önce 27 haftalık bebeğimi toprağa koydum 2.Evlat imtihanı yaşatmasin Rabbim.. ertesi gün tüp bebek yaptırdığım hastane de bir profesöre gittik hoca 2.6 ölçtü ama ense kalınlığı ile anomali var diyemem dedi 3.2 ile sağlıklı doğuran hastalarım oldu dedi ama stres yapıp erken doğumu tetikliceksen nifty yaptır bana sorarsan gerek yok dedi bende dün nifty için kan verdim.. 2li testim kan sonuçları çıkmadı ama iyi çıkacağını da sanmıyorum o doktordan böyle olup nifty temiz olan var mı doktorum nifty için en güvenilir test dedi şimdi kara kara düşünüp bekliyorum dualarınıza talibim...

Bu akıma bir kere girince içine kuşku düşünce net sonucu gormeden rahatlayamıyorsun malesef canım. İnşallah senin de sonucun temiz cıkar. O ondort gün geçmek bilmiyecek ama kendini mesgul etcek birşeyler bul Sakın stres yapma bebişini üzme.

Inş Rabbim yüzümüzü güldürür.. Ama stres yapmamak elde değil bu benim 4.gebeliğim vefat eden 1 kızım 2 düşüğüm var ...

Benim de ikili test iyi üçlü test 211 de 1 risk çıktı bende dayanamadım ertesi gün yaptırdık 10 gün sonra temiz çıktı. İlk iki gün çok ağladım stres oldum sonra topladım kendimi çünkü bebeğe zarar unutmaya çalıştım ve kendimi iki durumada hazırladım. Sonuç olarak bu benim bebeğim. Dua ettim sonuçlarım temiz çıktı çok şükür. Ben seninde temiz çıkacağına inanıyorum bence internetten bile araştırmayı bırak kendini başka işlere ver canım

Benim daha kan sonuçlarım çıkmadı ense 2.7 diye bu tantana..

Inş bizimde temiz çıkar pgtli tüp bebek ..

merhaba ben de yaptırdım Nifty testi. hatta bu basligi ben acmistim. Nifty iyi bir test ben epey arastirdim o zaman. Ankarada iyi bir laboratuvara yaptırdım. 10 güne cikmisti sonuc. insallah guzel sonuclar alirsiniz siz de...

merhaba ben de yaptırdım Nifty testi. hatta bu basligi ben acmistim. Nifty iyi bir test ben epey arastirdim o zaman. Ankarada iyi bir laboratuvara yaptırdım. 10 güne cikmisti sonuc. insallah guzel sonuclar alirsiniz siz de...
Ben hiç araştırmadım ense kalınlığı sınırın biraz üstünde diyince bunu önerdi hemen yaptık ama ins güzel çıkar sonuçlarim bu temiz çıkarsa ins 19.haftada fetal eko cekilcekmis Allahım evladımi bize bağışlar ins. Siz neden yaptirmistiniz

Ikili testteki çıkan risk nedeniyle

Kızlar 2li de sadece ense kalınlığı sebebi ile 756 'da 1 risk çıkmış bu çok kötü bir oran mi gerçi nifty yaptırdım 2 gün önce ama

Kızlar 2li de sadece ense kalınlığı sebebi ile 756 'da 1 risk çıkmış bu çok kötü bir oran mi gerçi nifty yaptırdım 2 gün önce ama
Canım hayırlı sonuclar alırsın inşallah ki içime dogan temiz cıkıcak sonucun diyor bende yaptırdım nifty 4 lü testim riskli cıktı üstelik senin söylediğin orandan daha yüksek 1/248 ama Allahıma cok şükürler olsun bebegim saglıklı Allah sanada güzel haberler nasip etsin.

Allah razı olsun canım ins güzel sonuçlar alırız nifty dende onu da paylaşırım ama doktorumun bu yaptığını hiç unutmayacağım genetik taramalı tüp bebekle gebe kaldım ben ama bana pazartesinden beri neler yaşattı başka doktorlara gösterdim sorun yok diyor dün kendo doktorumda o 1 ihtimali de silelim nifty yapalım sabah gel diyor para için yaptığını düşünmeye başladım ona başka merkezde yaptırdığımi soylemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…