- 15 Aralık 2017
- 777
- 376
- 23
- Konu Sahibi elaelif123
-
Canım inşallah sende hayırlı temiz sonuclar alırsın saglıkla al bebeğini kucagına:)Cok seviniyorum guzel sonuclar duyunca ya. Benim ikili test cok iyiydi ense kalınlığı 1.1di dortlu istedi doktor orda down riski ikilide 8000de 1ken 426da 1e cikti trizomi13 edwars riski 10 binde 1 ken 139da 1e cikti. Risk grubuna girmedim çünkü down sınırı 270 edwars sınırı 100 ama 139 cok yakındı üzdü beni 18inde kan verdim ben de bugun 6 iş günü toplamda 8 gun oldu
Coooook mutluyum ❤ detayli ultrasona girdim Allaha şükür iyi şeyler duydum yüzünün de resmini alalim dedi ama gostermeyince bir cikolata ye de gel 10 dk sonra dedi. Tam cikacakken kan testi icin ankaradan aradilar oysa en erken carsamba bekliyorduk. Sonuclar cikti doktorunuza mail attik size de dediler. Çöktük bilgisayara binlerce kez şükür hersey temiz cıktı. Ikisini bir öğrendim. Sığamıyorum biryereCanım inşallah sende hayırlı temiz sonuclar alırsın saglıkla al bebeğini kucagına:)
Gözünüz aydınCoooook mutluyum ❤ detayli ultrasona girdim Allaha şükür iyi şeyler duydum yüzünün de resmini alalim dedi ama gostermeyince bir cikolata ye de gel 10 dk sonra dedi. Tam cikacakken kan testi icin ankaradan aradilar oysa en erken carsamba bekliyorduk. Sonuclar cikti doktorunuza mail attik size de dediler. Çöktük bilgisayara binlerce kez şükür hersey temiz cıktı. Ikisini bir öğrendim. Sığamıyorum biryere
Gözünaydın cnm cok sevindim iyi bilirim o sevinci Allah saglıkla kucagına almayı nasp etsinCoooook mutluyum ❤ detayli ultrasona girdim Allaha şükür iyi şeyler duydum yüzünün de resmini alalim dedi ama gostermeyince bir cikolata ye de gel 10 dk sonra dedi. Tam cikacakken kan testi icin ankaradan aradilar oysa en erken carsamba bekliyorduk. Sonuclar cikti doktorunuza mail attik size de dediler. Çöktük bilgisayara binlerce kez şükür hersey temiz cıktı. Ikisini bir öğrendim. Sığamıyorum biryere
Bu akıma bir kere girince içine kuşku düşünce net sonucu gormeden rahatlayamıyorsun malesef canım. İnşallah senin de sonucun temiz cıkar. O ondort gün geçmek bilmiyecek ama kendini mesgul etcek birşeyler bul Sakın stres yapma bebişini üzme.Merhaba kızlar pgtli tüp bebek ile gebe kaldım tup bebekcim 2li yaptirma hic gerek yok dedi perinatolog yapalim dedi neyse ona uyduk yaptirdik ense kalınlığı 2.5 mm sınır dedi benim 2.7 cıktı burun kemiği var ama buna rağmen bana ılaclari kesmeyi teklif etti bir de nifty testi neye uğradigimizi şaşırdık eşimle 18 ay önce 27 haftalık bebeğimi toprağa koydum 2.Evlat imtihanı yaşatmasin Rabbim.. ertesi gün tüp bebek yaptırdığım hastane de bir profesöre gittik hoca 2.6 ölçtü ama ense kalınlığı ile anomali var diyemem dedi 3.2 ile sağlıklı doğuran hastalarım oldu dedi ama stres yapıp erken doğumu tetikliceksen nifty yaptır bana sorarsan gerek yok dedi bende dün nifty için kan verdim.. 2li testim kan sonuçları çıkmadı ama iyi çıkacağını da sanmıyorum o doktordan böyle olup nifty temiz olan var mı doktorum nifty için en güvenilir test dedi şimdi kara kara düşünüp bekliyorum dualarınıza talibim...
Inş Rabbim yüzümüzü güldürür.. Ama stres yapmamak elde değil bu benim 4.gebeliğim vefat eden 1 kızım 2 düşüğüm var ...Bu akıma bir kere girince içine kuşku düşünce net sonucu gormeden rahatlayamıyorsun malesef canım. İnşallah senin de sonucun temiz cıkar. O ondort gün geçmek bilmiyecek ama kendini mesgul etcek birşeyler bul Sakın stres yapma bebişini üzme.
Başın sağ olsun canım doğduktan sonra mı kaybettinizInş Rabbim yüzümüzü güldürür.. Ama stres yapmamak elde değil bu benim 4.gebeliğim vefat eden 1 kızım 2 düşüğüm var ...
Evladın birincisi beşincisi yokki hepsinde stres yaşıyoruz. Anne olmak deli işiymiş hamile kalımca anladım...Inş Rabbim yüzümüzü güldürür.. Ama stres yapmamak elde değil bu benim 4.gebeliğim vefat eden 1 kızım 2 düşüğüm var ...
Merhaba kızlar pgtli tüp bebek ile gebe kaldım tup bebekcim 2li yaptirma hic gerek yok dedi perinatolog yapalim dedi neyse ona uyduk yaptirdik ense kalınlığı 2.5 mm sınır dedi benim 2.7 cıktı burun kemiği var ama buna rağmen bana ılaclari kesmeyi teklif etti bir de nifty testi neye uğradigimizi şaşırdık eşimle 18 ay önce 27 haftalık bebeğimi toprağa koydum 2.Evlat imtihanı yaşatmasin Rabbim.. ertesi gün tüp bebek yaptırdığım hastane de bir profesöre gittik hoca 2.6 ölçtü ama ense kalınlığı ile anomali var diyemem dedi 3.2 ile sağlıklı doğuran hastalarım oldu dedi ama stres yapıp erken doğumu tetikliceksen nifty yaptır bana sorarsan gerek yok dedi bende dün nifty için kan verdim.. 2li testim kan sonuçları çıkmadı ama iyi çıkacağını da sanmıyorum o doktordan böyle olup nifty temiz olan var mı doktorum nifty için en güvenilir test dedi şimdi kara kara düşünüp bekliyorum dualarınıza talibim...
Evet 2 gün yaşadı sadece..Başın sağ olsun canım doğduktan sonra mı kaybettiniz
Benim daha kan sonuçlarım çıkmadı ense 2.7 diye bu tantana..Benim de ikili test iyi üçlü test 211 de 1 risk çıktı bende dayanamadım ertesi gün yaptırdık 10 gün sonra temiz çıktı. İlk iki gün çok ağladım stres oldum sonra topladım kendimi çünkü bebeğe zarar unutmaya çalıştım ve kendimi iki durumada hazırladım. Sonuç olarak bu benim bebeğim. Dua ettim sonuçlarım temiz çıktı çok şükür. Ben seninde temiz çıkacağına inanıyorum bence internetten bile araştırmayı bırak kendini başka işlere ver canım
Inş bizimde temiz çıkar pgtli tüp bebek ..Benim de ikili test iyi üçlü test 211 de 1 risk çıktı bende dayanamadım ertesi gün yaptırdık 10 gün sonra temiz çıktı. İlk iki gün çok ağladım stres oldum sonra topladım kendimi çünkü bebeğe zarar unutmaya çalıştım ve kendimi iki durumada hazırladım. Sonuç olarak bu benim bebeğim. Dua ettim sonuçlarım temiz çıktı çok şükür. Ben seninde temiz çıkacağına inanıyorum bence internetten bile araştırmayı bırak kendini başka işlere ver canım
merhaba ben de yaptırdım Nifty testi. hatta bu basligi ben acmistim. Nifty iyi bir test ben epey arastirdim o zaman. Ankarada iyi bir laboratuvara yaptırdım. 10 güne cikmisti sonuc. insallah guzel sonuclar alirsiniz siz de...Merhaba kızlar pgtli tüp bebek ile gebe kaldım tup bebekcim 2li yaptirma hic gerek yok dedi perinatolog yapalim dedi neyse ona uyduk yaptirdik ense kalınlığı 2.5 mm sınır dedi benim 2.7 cıktı burun kemiği var ama buna rağmen bana ılaclari kesmeyi teklif etti bir de nifty testi neye uğradigimizi şaşırdık eşimle 18 ay önce 27 haftalık bebeğimi toprağa koydum 2.Evlat imtihanı yaşatmasin Rabbim.. ertesi gün tüp bebek yaptırdığım hastane de bir profesöre gittik hoca 2.6 ölçtü ama ense kalınlığı ile anomali var diyemem dedi 3.2 ile sağlıklı doğuran hastalarım oldu dedi ama stres yapıp erken doğumu tetikliceksen nifty yaptır bana sorarsan gerek yok dedi bende dün nifty için kan verdim.. 2li testim kan sonuçları çıkmadı ama iyi çıkacağını da sanmıyorum o doktordan böyle olup nifty temiz olan var mı doktorum nifty için en güvenilir test dedi şimdi kara kara düşünüp bekliyorum dualarınıza talibim...
Ben hiç araştırmadım ense kalınlığı sınırın biraz üstünde diyince bunu önerdi hemen yaptık ama ins güzel çıkar sonuçlarim bu temiz çıkarsa ins 19.haftada fetal eko cekilcekmis Allahım evladımi bize bağışlar ins. Siz neden yaptirmistinizmerhaba ben de yaptırdım Nifty testi. hatta bu basligi ben acmistim. Nifty iyi bir test ben epey arastirdim o zaman. Ankarada iyi bir laboratuvara yaptırdım. 10 güne cikmisti sonuc. insallah guzel sonuclar alirsiniz siz de...
Ikili testteki çıkan risk nedeniyleBen hiç araştırmadım ense kalınlığı sınırın biraz üstünde diyince bunu önerdi hemen yaptık ama ins güzel çıkar sonuçlarim bu temiz çıkarsa ins 19.haftada fetal eko cekilcekmis Allahım evladımi bize bağışlar ins. Siz neden yaptirmistiniz
Benimde yarın cikcak kan testi ama zaten artık umursamıyorum onu nifty gönderdik kötü de çıksa iyide çıksa onu ekarde ettikIkili testteki çıkan risk nedeniyle
Canım hayırlı sonuclar alırsın inşallah ki içime dogan temiz cıkıcak sonucun diyor bende yaptırdım nifty 4 lü testim riskli cıktı üstelik senin söylediğin orandan daha yüksek 1/248 ama Allahıma cok şükürler olsun bebegim saglıklı Allah sanada güzel haberler nasip etsin.Kızlar 2li de sadece ense kalınlığı sebebi ile 756 'da 1 risk çıkmış bu çok kötü bir oran mi gerçi nifty yaptırdım 2 gün önce ama
Allah razı olsun canım ins güzel sonuçlar alırız nifty dende onu da paylaşırım ama doktorumun bu yaptığını hiç unutmayacağım genetik taramalı tüp bebekle gebe kaldım ben ama bana pazartesinden beri neler yaşattı başka doktorlara gösterdim sorun yok diyor dün kendo doktorumda o 1 ihtimali de silelim nifty yapalım sabah gel diyor para için yaptığını düşünmeye başladım ona başka merkezde yaptırdığımi soylemedimCanım hayırlı sonuclar alırsın inşallah ki içime dogan temiz cıkıcak sonucun diyor bende yaptırdım nifty 4 lü testim riskli cıktı üstelik senin söylediğin orandan daha yüksek 1/248 ama Allahıma cok şükürler olsun bebegim saglıklı Allah sanada güzel haberler nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?