- 15 Aralık 2017
- 777
- 376
- 23
- Konu Sahibi elaelif123
-
Aynen cnm kesin sen nerde yasıyorsun?Maslakta kesin öyledir
Canım ense kalınlığı ne çıktı BebişinCanım benim de tüp bebek. Pgt yaptırmamıştım, keşke yaptırsaydım diyorum şimdi. 2li test hiç yapmadan direk genetik test istedi. Bişi mi gördünüz ultrasonda diyorum yok diyo, bugün kan verdim. 10 güne çıkıcakmış.
Istanbul bağcılar da canım aslında bakırköy acıbadem bana daha yakın ama orda güzel bi doktor bulamadım kendime benim 7 aylık kaybim var o yüzden perinatolog takibinde olmam lazimmisAynen cnm kesin sen nerde yasıyorsun?
Canım ense kalınlığı için hiçbişi söylemedi ya ölçmedi ya kötü çıktı bana söylemedi ben de sormadımCanım ense kalınlığı ne çıktı Bebişin
Benimki de Ankarada yapıldı genoks da inşallah güzel sonuclar alırsınMerhaba arkadaşlar
Ben 40 yaşındayım Dr ikili test sonucu riskli çıkar nifty onerdi ense kalınlığı 1.8 çıktı 4 temmuz çarsamba günü verdim kanı Ankara'da yapılıyormuş test bugun 5. Gün güzel haberler alırız inşallah hepimiz
İnşallah saglıkla alırsın bebeğini kucagınaIstanbul bağcılar da canım aslında bakırköy acıbadem bana daha yakın ama orda güzel bi doktor bulamadım kendime benim 7 aylık kaybim var o yüzden perinatolog takibinde olmam lazimmis
Çok teşekkür ederim kaç günde geldi sunucunuz evet genoks adıBenimki de Ankarada yapıldı genoks da inşallah güzel sonuclar alırsın
Inş canım sonucu yazarımİnşallah saglıkla alırsın bebeğini kucagına
12 günde geldi temiz cıkıcak inşallahÇok teşekkür ederim kaç günde geldi sunucunuz evet genoks adı
Merhabalar benimde ikili testim riskli çıktı nifty yaptırmam lazım izmirde ücretsizmiş geçen yıllarda bu sene orda ücretsiz yaptıran varmı birde sizin doktorunuzun adı nedir acaba birde hangi hastane fiyatlar çok pahallı allah herkesin yar ve yardımcısı olsunKızlar merhaba. Ben de 34 yaşındayım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Doktorum nifty testi önerdi. Genoks'a onun ismiyle gidersem testi 1.500 TL'ye yaptırabileceğimi söyledi. Yaptırmak istemezsem diye ikili tarama için de 8 Haziran'a gün verdi. Sizce önce ikili yaptırıp risk yüksek çıkarsa öyle mi nifty yaptırmalıyım?
merhaba. Benim ikili testimde risk çıkmayınca nifty yaptırmadım. Ankaradayım. Doktorum Genoks diye bir merkeze onun ismiyle gidersem 1.500 TL'ye yaptıklarını söyledi. Ama dediğim gibi ben yaptırmadım. haftaya üçlü tarama yaptıracağım.Merhabalar benimde ikili testim riskli çıktı nifty yaptırmam lazım izmirde ücretsizmiş geçen yıllarda bu sene orda ücretsiz yaptıran varmı birde sizin doktorunuzun adı nedir acaba birde hangi hastane fiyatlar çok pahallı allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
Anladım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bu yer herkese farklı fiyat veriyor sanırım doktor ismi verebilirseniz belki aynı fiyatı verebilir diye rica ettim bir sakıncası yoksa tabimerhaba. Benim ikili testimde risk çıkmayınca nifty yaptırmadım. Ankaradayım. Doktorum Genoks diye bir merkeze onun ismiyle gidersem 1.500 TL'ye yaptıklarını söyledi. Ama dediğim gibi ben yaptırmadım. haftaya üçlü tarama yaptıracağım.
özelden atayım doktorun isminiAnladım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bu yer herkese farklı fiyat veriyor sanırım doktor ismi verebilirseniz belki aynı fiyatı verebilir diye rica ettim bir sakıncası yoksa tabi
arkadaşım izmirde tepecik tadın doğum hastanesinde riskli gebelikler bölümünden yapılıyormuş sanırım onun icinde 35 yaş üstü olmak gerekiyor diye biliyorum arkadaşım yinede araştır istersenMerhabalar benimde ikili testim riskli çıktı nifty yaptırmam lazım izmirde ücretsizmiş geçen yıllarda bu sene orda ücretsiz yaptıran varmı birde sizin doktorunuzun adı nedir acaba birde hangi hastane fiyatlar çok pahallı allah herkesin yar ve yardımcısı olsun
Varmı bir haber?1 hafta oldu kızlar daha çıkmadı sizin kaç günde c8kti acaba
Hâlâ bekliyorum yarın 9 olacakVarmı bir haber?
Sabretmek zor ama temiz olsun cnm inşallahBugün hastaneyi aradım bana 5 iş günü en fazla 10 gün içinde sonuç çıkar diyen hastane şimdi 15 gün diyor gerçekten şaka gibiler keşke başka bir yerde yaptirsaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?