NIFTY Testi

Merhaba arkadaşlar
Ben 40 yaşındayım Dr ikili test sonucu riskli çıkar nifty onerdi ense kalınlığı 1.8 çıktı 4 temmuz çarsamba günü verdim kanı Ankara'da yapılıyormuş test bugun 5. Gün güzel haberler alırız inşallah hepimiz

Canım ense kalınlığı ne çıktı Bebişin

Aynen cnm kesin sen nerde yasıyorsun?
Istanbul bağcılar da canım aslında bakırköy acıbadem bana daha yakın ama orda güzel bi doktor bulamadım kendime benim 7 aylık kaybim var o yüzden perinatolog takibinde olmam lazimmis

Benimki de Ankarada yapıldı genoks da inşallah güzel sonuclar alırsın

Merhabalar benimde ikili testim riskli çıktı nifty yaptırmam lazım izmirde ücretsizmiş geçen yıllarda bu sene orda ücretsiz yaptıran varmı birde sizin doktorunuzun adı nedir acaba birde hangi hastane fiyatlar çok pahallı allah herkesin yar ve yardımcısı olsun

merhaba. Benim ikili testimde risk çıkmayınca nifty yaptırmadım. Ankaradayım. Doktorum Genoks diye bir merkeze onun ismiyle gidersem 1.500 TL'ye yaptıklarını söyledi. Ama dediğim gibi ben yaptırmadım. haftaya üçlü tarama yaptıracağım.

Anladım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bu yer herkese farklı fiyat veriyor sanırım doktor ismi verebilirseniz belki aynı fiyatı verebilir diye rica ettim bir sakıncası yoksa tabi

Anladım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız bu yer herkese farklı fiyat veriyor sanırım doktor ismi verebilirseniz belki aynı fiyatı verebilir diye rica ettim bir sakıncası yoksa tabi
özelden atayım doktorun ismini

arkadaşım izmirde tepecik tadın doğum hastanesinde riskli gebelikler bölümünden yapılıyormuş sanırım onun icinde 35 yaş üstü olmak gerekiyor diye biliyorum arkadaşım yinede araştır istersen

Bugün hastaneyi aradım bana 5 iş günü en fazla 10 gün içinde sonuç çıkar diyen hastane şimdi 15 gün diyor gerçekten şaka gibiler keşke başka bir yerde yaptirsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…