- 15 Aralık 2017
- 777
- 376
- 23
- Konu Sahibi elaelif123
-
Para icin olabilir artık herkesten herşey beklenirAllah razı olsun canım ins güzel sonuçlar alırız nifty dende onu da paylaşırım ama doktorumun bu yaptığını hiç unutmayacağım genetik taramalı tüp bebekle gebe kaldım ben ama bana pazartesinden beri neler yaşattı başka doktorlara gösterdim sorun yok diyor dün kendo doktorumda o 1 ihtimali de silelim nifty yapalım sabah gel diyor para için yaptığını düşünmeye başladım ona başka merkezde yaptırdığımi soylemedim
Allaha havale ediyorum onu para içinse egerPara icin olabilir artık herkesten herşey beklenir
Canım benim de tüp bebek. Pgt yaptırmamıştım, keşke yaptırsaydım diyorum şimdi. 2li test hiç yapmadan direk genetik test istedi. Bişi mi gördünüz ultrasonda diyorum yok diyo, bugün kan verdim. 10 güne çıkıcakmış.Ben hiç araştırmadım ense kalınlığı sınırın biraz üstünde diyince bunu önerdi hemen yaptık ama ins güzel çıkar sonuçlarim bu temiz çıkarsa ins 19.haftada fetal eko cekilcekmis Allahım evladımi bize bağışlar ins. Siz neden yaptirmistiniz
Seni biliyorum semra hocanın hastasisisin bende oranın hastasiyim benim pgtli olduğu halde beni ne hallere soktular gerçekten böyle doktorlara gitmemek lazım ben sozde en iyi yerde acıbadem maslakta ünlü bir perinatologa gidiyordum bir daha asla yazıklar olsun 890 lira muayenesi var ama değmez para için beni soktuğu stres bana yetti ikili kan sonucum yüksek çıkmadı yine de nifty yapalım 1 ihtimali de silelim diyor ben zaten 27 haftalık 2 düşük yaşamış biriyim beni hiç anlamadı aksine para için beni strese soktu çok yazıkCanım benim de tüp bebek. Pgt yaptırmamıştım, keşke yaptırsaydım diyorum şimdi. 2li test hiç yapmadan direk genetik test istedi. Bişi mi gördünüz ultrasonda diyorum yok diyo, bugün kan verdim. 10 güne çıkıcakmış.
Aynen canım memoriala gidiodum. Ben de acıbadem bakırköye gidiyorum sanırım acıbademin genel politikası bu, para için yapıolar gibi geliyo artık. Sağlık sigortam acıbadem die mecbur kaldım biraz da şimdi diken üstünde bekliyorum. Senin sonucun ne zaman çıkacak?Seni biliyorum semra hocanın hastasisisin bende oranın hastasiyim benim pgtli olduğu halde beni ne hallere soktular gerçekten böyle doktorlara gitmemek lazım ben sozde en iyi yerde acıbadem maslakta ünlü bir perinatologa gidiyordum bir daha asla yazıklar olsun 890 lira muayenesi var ama değmez para için beni soktuğu stres bana yetti ikili kan sonucum yüksek çıkmadı yine de nifty yapalım 1 ihtimali de silelim diyor ben zaten 27 haftalık 2 düşük yaşamış biriyim beni hiç anlamadı aksine para için beni strese soktu çok yazık
1 hafta var daha yalnız şu an içim daha rahat etti sakin içini karartma bu acibademin tuzağı yazıklar olsun orda kime gidiyorsun özlem pata ya miAynen canım memoriala gidiodum. Ben de acıbadem bakırköye gidiyorum sanırım acıbademin genel politikası bu, para için yapıolar gibi geliyo artık. Sağlık sigortam acıbadem die mecbur kaldım biraz da şimdi diken üstünde bekliyorum. Senin sonucun ne zaman çıkacak?
1 hafta var daha yalnız şu an içim daha rahat etti sakin içini karartma bu acibademin tuzağı yazıklar olsun orda kime gidiyorsun özlem pata ya
Bende acıbademe gidiyorum banada onlar yaptı nifty testini ilk dogumum gül mandracı da oldu şimdi atakent acıbademe gidiyorum boşuna stres yaptırıyorlar insana.1 hafta var daha yalnız şu an içim daha rahat etti sakin içini karartma bu acibademin tuzağı yazıklar olsun orda kime gidiyorsun özlem pata ya mi
Hiç şaşırmadım ya gerçekten bu kadar olmaz bu kadar hamile insan strese sokulmaz ayrıca cuma günü başka hastanede perinatologa gittim enseyi 2.2 ölçtü boş yere nifty yapılmış yazık dedi ama ben o sonuç ins tertemiz çıkınca o kağıdı alıp o acıbademi birbirine katacagimP Pamukprensali Bende acıbademe gidiyorum banada onlar yaptı nifty testini ilk dogumum gül mandracı da oldu şimdi atakent acıbademe gidiyorum boşuna stres yaptırıyorlar insana.
İnşallah temiz cıkıcak canım senin doktorun kim?Hiç şaşırmadım ya gerçekten bu kadar olmaz bu kadar hamile insan strese sokulmaz ayrıca cuma günü başka hastanede perinatologa gittim enseyi 2.2 ölçtü boş yere nifty yapılmış yazık dedi ama ben o sonuç ins tertemiz çıkınca o kağıdı alıp o acıbademi birbirine katacagim
İnşallah temiz cıkıcak canım senin doktorun kim?
Ibrahim bildirici idi beni bu kadar strese sokan.. Ama şu an Arda lembete geçtimİnşallah temiz cıkıcak canım senin doktorun kim?
Doktor gercekten cok önemli benim riskim sana göre biraz daha yüksek cıktıgı icin istedi doktorum acıbadem le alakalı değil benim ki zaten ben dışarda yaptırdım memnunum doktorumdan paracı bir adam değil zaten testen ona giden bir ücret yok. İnşallah sonucun temiz cıkar takip ediyorumIbrahim bildirici idi beni bu kadar strese sokan.. Ama şu an Arda lembete geçtim
Sen dışarda ysptirmissin ama bana bu doktor elime 3 broşür tutusturdu ya burda ya bizim hastanede yaptiriyorsun diye bu testten tabi ki de kâr kazanıyorlar yoksa kimse kimsenin reklamını bedavadan yapmaz şu zamanda.. Ben zaten onun dediği yerde değil memorial şişli de yaptırdım tabi hâlâ çıkmadı salı günü verdimDoktor gercekten cok önemli benim riskim sana göre biraz daha yüksek cıktıgı icin istedi doktorum acıbadem le alakalı değil benim ki zaten ben dışarda yaptırdım memnunum doktorumdan paracı bir adam değil zaten testen ona giden bir ücret yok. İnşallah sonucun temiz cıkar takip ediyorum
Maslakta yapıyor canım bana sabah gel buraya kan verelim demişti tabi ki gitmedimP Pamukprensali Heryer yapmıyor zaten acıbademler arasın da sadece bakırköy yapıyor ama senin ki resmen yaptırmak icin yaptırmış gibi sonuc temiz olsun da cnm. Kac haftalık hamilesin?
Fiyatı ne kadar bakırköy 1700 diye hatırlıyorumMaslakta yapıyor canım bana sabah gel buraya kan verelim demişti tabi ki gitmedim
Hiç fiyat almadım çünkü çok büyük şokla ordan çıktık sonra memoriale gittim ertesi gün eşim yaptırma taraftarı değildi memorialdeki doktorum stres yapacaksan yaptır deyince o sabah memorialde kan verdim 2200 lira ödedik 1 hafta 10 güne çıkar dedilerFiyatı ne kadar bakırköy 1700 diye hatırlıyorum
Pardon bakırköy 2700 bende 2150 ye yaptırdım hayırlısıHiç fiyat almadım çünkü çok büyük şokla ordan çıktık sonra memoriale gittim ertesi gün eşim yaptırma taraftarı değildi memorialdeki doktorum stres yapacaksan yaptır deyince o sabah memorialde kan verdim 2200 lira ödedik 1 hafta 10 güne çıkar dediler
Maslakta kesin öyledirC
Pardon bakırköy 2700 bende 2150 ye yaptırdım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?