Nihayet adet oldum ablalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi zakzak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Z

zakzak

Ziyaretçi
herkese merhaba.beni hatırlayan hatırlıyordur eminim.adetim, gördüm gerçi normalde 3 gün sürüyordu ama bu sefer 2 gün sürdü.arrtık gebelik riskim yoktur değilmi?bu arada amonora nickli arkadaşım bana çok yardımcı oldun zor günümde teşekkürler.özelden mesaj yazamıyorum çünkü seni bulamadım.nerden bulucam sitede bilmediğim için buraya yazıyım dedim

o okur seni merak etme
şükür yani adet oldun

allaha şükürler olsun :Saruboceq:

bidaha yan yana oturma canim
hadi gozun aydin
:hooray:

gözün aydın gebelik riskin zaten yoktu şimdi tamamen ortadan kalkmış oldu bence sen de artık rahat bir nefes al

gözün aydın tatlım.. bundan sonra öyle bilmediğin şeylere elini sürme sürersende dezenfetke yöntemini kullan olurmu??

Şimdi okudum konuyu sempatiksalakcinni Hadi gözünaydın. sırnaşık şey

yani olmaman imkansızdı zaten..

ha bu arada dikkat yoksa bu senin son regl oluşun olur.

kızlar bu arada benim adetinm normalde 3 gün sürüyordu.bu sefer 2 gün sürdü.üstüne görme falan yazıyor nette.bende öyle birşey olmamıştır değilmi?sakın kızmayın bu son sorum valla:)

kızım bi yürü git saçını başını yoldurtma bana yaa :))) ozaman evli olupta hamile kalamayanlar senin yöntemi kullansınlar belki ikizleri olur... valla sinir kat sayılarını zorluyorsunn yok yani illa ısrarla hamilemi kalmak istiyorsun anlamadımki ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…