Nihayet adet oldum ablalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi zakzak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu arada benim adetinm normalde 3 gün sürüyordu.bu sefer 2 gün sürdü.üstüne görme falan yazıyor nette.bende öyle birşey olmamıştır değilmi?sakın kızmayın bu son sorum valla:)

öyle birşey olursa guinness rekorlar kitabına adını altın harflerle yazarlar:smiley-cool:

kızım bi yürü git saçını başını yoldurtma bana yaa :))) ozaman evli olupta hamile kalamayanlar senin yöntemi kullansınlar belki ikizleri olur... valla sinir kat sayılarını zorluyorsunn yok yani illa ısrarla hamilemi kalmak istiyorsun anlamadımki ben....

tamam abla kızma ya:))bir soruyım dedim oda aklımda kalmasın diye

hıı eline bulaşan arkadaş mıydın sen? gözün aydın geçmiş olsun :)

Allahtan kucak kucağa oturmamışsınız... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Yoksa bunlar gibi üçüz bebeciklerin teyzeleri olacakmışız... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Allahtan kucak kucağa oturmamışsınız... :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: Yoksa bunlar gibi üçüz bebeciklerin teyzeleri olacakmışız... sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni

Hadi geçmiş olsun.opuyorumnanaktan

Önemli olan ders çıkarmandı.:jeyyar:

bu konuyu yanlış yere açmışsın zakzak kaydirigubbakcemile3
mutluluktan uçtğumuz haberler bölümüne açmalıydn :roflol:
derdinden kurtulmuşsun baksana:lepi:
bi daha tutmasempatiksalakcinni

bu konuyu yanlış yere açmışsın zakzak kaydirigubbakcemile3
mutluluktan uçtğumuz haberler bölümüne açmalıydn :roflol:
derdinden kurtulmuşsun baksana:lepi:
bi daha tutmasempatiksalakcinni

vereliniortak

Senin hamile kalma olasılığın zaten çok düşükmüş, ama kanaman olması yüzde yüz hamile olmadığın anlamına gelmiyor.

Olayların aniden gelişmesi yüzünden korunmasız ilişkiye giren, haftalar sonra birkaç belirti fark etse de adet olduğunu zannettiği için hamile olduğuna asla ve asla ihtimal vermeyen, iş işten geçtikten sonra gerçeği anlayan ve 14 haftalık hamileyken yasadışı kürtaj yaptırmak zorunda kalmış bir arkadaşım var.

Bunu keyfin kaçsın diye yazmadım, ama böyle şeyler oluyor.

Diğer konunu takip etmedim fazla, bilmiyorum ama adet olduğuna bu kadar sevindiğine göre test yaptırmamış olmalısın. Dediğim gibi hamile kalman mucize olurmuş ama yine de yaptır istersen.

Back
X