Nihayet adet oldum ablalar

• Konu Sahibi Konu Sahibi zakzak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aayy hadi gözün aydın
eline koluna dikkat et bidahada dııttt

Senin hamile kalma olasılığın zaten çok düşükmüş, ama kanaman olması yüzde yüz hamile olmadığın anlamına gelmiyor.

Olayların aniden gelişmesi yüzünden korunmasız ilişkiye giren, haftalar sonra birkaç belirti fark etse de adet olduğunu zannettiği için hamile olduğuna asla ve asla ihtimal vermeyen, iş işten geçtikten sonra gerçeği anlayan ve 14 haftalık hamileyken yasadışı kürtaj yaptırmak zorunda kalmış bir arkadaşım var.

Bunu keyfin kaçsın diye yazmadım, ama böyle şeyler oluyor.

Diğer konunu takip etmedim fazla, bilmiyorum ama adet olduğuna bu kadar sevindiğine göre test yaptırmamış olmalısın. Dediğim gibi hamile kalman mucize olurmuş ama yine de yaptır istersen.

carmelie nettin sempatiksalakcinni
zakzak bu gece uyumuycak kaydirigubbakcemile3
hem o sadece tutmuş aklinialirimsmile:jeyyar:

carmelie nettin sempatiksalakcinni
zakzak bu gece uyumuycak kaydirigubbakcemile3
hem o sadece tutmuş aklinialirimsmile:jeyyar:

Arkadaşımın hikayesini hatırlamışken "adet oldum hamile değilim o zaman" diye sevindirik olan bir kızı uyarmak istedim.. :delphin:

Gece ne yapar bilemiyorum ama sabah ilk iş bi test yapsın kendi. Zaten en ideali sabah idrarıyla yapmak -tatlicadiarzu-

o şekilde hamilelik oluyorsa ben de şimendiferim :lepi: kızın aklına karpuz kabuğu düşürmeyin yahu.. sempatiksalakcinni

yanyana oturup tuttuğun zaman üzerine kanaman olduysa bu beşizlere gebe olduğuna işarettir.
ben öyle biliyorum yani. :delphin:

Ayyyy allahım çok şükür sen bize bu günleri gösterdin ya herkes rahatladı artık sempatiksalakcinni :delphin: :delphin:

aman allahım ii cok sevındım zakzak hadi gözünaydınsempatiksalakcinnibidaha 100 m t uzagında otur bag:1:

ya testmi yapmam lazım.ay inanmıyorum ya.hala hamile olma ihtimalim devammı ediyor yani

Back
X