- 8 Ocak 2018
- 55
- 61
- 38
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Size bundan sonraki yaşantınızda çocugunuzla beraber mutluluklar dilerim. İnşallah bu kötü tecrübenizi unutacağınız çok güzel günleriniz olur. Sınavda da başarılar.
Allah hicbirşeyi unutmaz, herkes ettiğini er yada geç bulur. İciniz ferah olsun.
Kolay değildir mutlaka yuvayı dağıtmak.Acı da hayata dair, üzülmenden daha doğalı yok.Arkadaşım boşanıyor.İlk ay ben neden üzülüyorum diye o da sorguladı, kurtarabilir miydim çocuğum da küçük diye hep ağladı hep..1 ay sonra topladı ikinci ayında kızın gözüne ışıltı geldi bi mutlu bi mutlu,özgüveni geldi enerjisi yükseldi.Seni görünce boşanasım geliyor diyorum :) tövbeee.. Daha mahkemesi görülmedi teşekkür ediyo içinden kv ve ex eşine.İyi ki bana bunları yaşatmışlar da kurtuldum onlardan diyor. Yoksa bi ömür enerjimi tüketen insanlarla olacaktım diyor.Güzel bakın siz de herşey güzel olsun herşey bir deneyim canınız sağolsun
Babanızla anneniz ayrıldı sanırım, zaten o da sizi çok üzüyordu. Oğlunuz için destek almayı çok iyi düşünmüşsünüz. Mutsuz bir evliliği model alacağına, böylesi onun için de daha iyi.
Şu an hiç düşünmüyorsunuzdur muhtemelen ama ileride inşallah oğlunuzu da sizi de çok seven iyi bir adamla evlenip çok mutlu olursunuz. Şansı 2. evliliğinde yakalayan çok örnek var.
Çözülemez miydi canım? Eşin de üzülmüş çaktırmıyor. Sigaradan belli.. illa ailesinin yanı diye mi diretti? Bir işe girip kiraya çıksaydınız? Ev tutsaydınız belki gelmek zorunda kalırdi eşiniz.. üzüldüm çok.. çaresi yoksa bilmiyorum tabi de.. bu arada ben de boşanmıştım. O evi boşaltırken bulaşık leğeni bile canımı yakmıştı. Eşyalarımın yanına yıllarca uğramadım, bakamadim. Benimki çok sorunlu bir evlilikti. Sizin tek sorun bu muydu, eşiniz akıllanır insallah ya cok uzuldm gercekten..
Verdiğin emekler ve kurulu düzenini bozuyor olman, emin ol ki boşanmaktan çok daha zor.
işte içinde bulunduğun üzüntün tam da bu yüzden.
hakkında hayırlısı olsun.
inan hiç bir şey için üzülmeye değmez.
bundan sonra önüne bak ve mutlu ol.
Oh beee, diyorum. Genel olarak çok iyiyim. Uçağa binene dek sürdü o ağır mutsuzluk hali.
Çok yoğun stres altındaydım, dışarı çıkarken bile acaba kv ile karşılaşacak mıyım stresini yaşıyordum. Berbat bir hayattı gerçekten.
Ben artik bir geline denk gelecegini dusunmuyorum artik annesini bu kadar farketmis bir adam evlenmez sanmam herdefasinda son ayni olur cunku kaldiki ben kadinin bu derece inatla bu tavir ve tarzinin altinda yatan nedenin oglunun kendine ait bir evi ve yasami olmamasi istegini dusunuyorum.Kendine ait bir yasami olmasin biz olene kadar bizle ilgilensin bizle kalsin bize baksin o sirada uyum saglayacak bir gelin olursa olur olmayan gitsin var boyle insanlar cocuklardan birini kendine garanti secenAh Özge o kadın da sürünsün istiyorum, öyle bir nefret ediyorum ki, öyle bir geline denk gelsin ki, bizi ağlayarak arasın. Eşime diyecek lafım zaten yok.
Ben artik bir geline denk gelecegini dusunmuyorum artik annesini bu kadar farketmis bir adam evlenmez sanmam herdefasinda son ayni olur cunku kaldiki ben kadinin bu derece inatla bu tavir ve tarzinin altinda yatan nedenin oglunun kendine ait bir evi ve yasami olmamasi istegini dusunuyorum.Kendine ait bir yasami olmasin biz olene kadar bizle ilgilensin bizle kalsin bize baksin o sirada uyum saglayacak bir gelin olursa olur olmayan gitsin var boyle insanlar cocuklardan birini kendine garanti secen
simdi cok ofkelisin ama en gunah seylerden birisir yuva yikmak edeninde yanina kalmaz ofkelenme bunlari dusunmek seni hirpalar artik hirpalanma bir sinavim vardi verdim bir evladim can yoldasim var diye bak kaldiki hayat bu bakalim sana ne guzelliklerlle gelecek :)
İnanki kalmiyor insanoglu sabirsiz 2,3 yilda olsun istiyor ama o nelerle sinanacak kim bilir
okudum şimdi çok sevındım ıyı olmanıza cok daha ıyıolacaksınız ınanın
bu ince sızı yaşanmışlıklardan ötürü. ben de boşandım ve boşanma kararı verirken o kadar kendimden emindim ki, iş sizin dediğiniz gibi çekip gitmek, eşya toplamak vs. olaylarına gelince içim bir tuhaf olmuştu. sonuçta sevdiğin adamla evlenip güzel bir gelecek hayaliyle evleniyorsunuz. lakin umduğunuz gibi olmayıp, evliliği olumsuz etkileyen faktörler çıkınca bu noktaya geliniyor. dediğim gibi yaşanmışlıklar, paylaşımlarınız, belki zamanında eşinize duyduğunuz sevgi, nereden nereye geldik duygusu vs. herşey olabilir.Bu sabah erkenden ailemin evine dönüyorum. İçimdeki her şeyi yuvamı sen yıktın diye başlayıp kv kişisine söyledim. Eş olacak adam da sessiz, içi rahat, haklılığından emin, hatta böyle bir umursamaz neşeli hallerde.
Ben boşanmayı tüm içtenliğimle isterken neden bu kadar üzgünüm. O eşyaları neden ağlaya ağlaya topladım, bunları yazarken neden ağlıyorum, neye ağlıyorum?
Olmadık şeyden yuvamı yıkmama mı? Çözüm çok çok basitken eşimin tüm bu sorunlarını çözemeyişine mi? Hiçbiri değil aslında. Bu ince sızı ne ?
İyi misiniz şimdi? Sessizce takip ediyorum
bu ince sızı yaşanmışlıklardan ötürü. ben de boşandım ve boşanma kararı verirken o kadar kendimden emindim ki, iş sizin dediğiniz gibi çekip gitmek, eşya toplamak vs. olaylarına gelince içim bir tuhaf olmuştu. sonuçta sevdiğin adamla evlenip güzel bir gelecek hayaliyle evleniyorsunuz. lakin umduğunuz gibi olmayıp, evliliği olumsuz etkileyen faktörler çıkınca bu noktaya geliniyor. dediğim gibi yaşanmışlıklar, paylaşımlarınız, belki zamanında eşinize duyduğunuz sevgi, nereden nereye geldik duygusu vs. herşey olabilir.
eğer evliliğinizde sevgi ,saygı bitmişse herşey bitmiştir ve malesef geri dönüşü yoktur. o yüzden kararınız arkasında durun ve bütün bu hissettiğiniz iç sızısı gerçekten zamanla geçiyor ve geriye dönüp baktığınızda nefret duygusunun dahi geçtiğini görüyorsunuz. Allah hakkınızda hayırlısını versin...
Öfkeyle hareket etmeyin degmez..Boyle insanlari ciddiye alip cevap dahi vermeyin.Allah'a havale edin.
Bu tip erkekleri gordukce binlerceee dansöz varrr sarkisi geciyor aklimdan..Erkek sifati verilmeseymis keske böylelerine.Ici de dışı da kendini yaksin.
Üzülmemeniz anormal olurdu.Bir kac gün aciyip gecer.Fazlasi degmez,degmiyor da oyle insanlar icin.
Hayatiniz,yollariniz hayirli,güzel insanlara acilsin,son sinaviniz olsun insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?