Nihayet Bu Sabah Gidiyorum Peki Neden Bu Kadar Kötüyüm

O sızı zamanında bendede oldu geçmicek sandım ölüyorum sandım sinir krizleri geçirdim ağladım bağırdım ama zamanla herşeyi atlattım şimdi bazen ardıma dönüp bakıyorumda iyi ki diyorum sendede olcak sadece zaman ve sabır
Allah yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Ben de öyle söylüyorum bir aya kadar kendime gelirim inşallah diye. İnanin ben de boşanan insanlara imreniyordum. Nihayet başarabildim.

Evet, annemin boşanması da bizim için iyi bir şey oldu. Yıllarca hep baskı yaptık bırak artık şu adamı diye, nihayet o başkasıyla gitti de kurtulduk.

Şimdilik ilk ve en büyük sorunum iş. Onu da halledersem her şey benim için daha güzel olacak.

Tüm desteğiniz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Çözülemez miydi canım? Eşin de üzülmüş çaktırmıyor. Sigaradan belli.. illa ailesinin yanı diye mi diretti? Bir işe girip kiraya çıksaydınız? Ev tutsaydınız belki gelmek zorunda kalırdi eşiniz.. üzüldüm çok.. çaresi yoksa bilmiyorum tabi de.. bu arada ben de boşanmıştım. O evi boşaltırken bulaşık leğeni bile canımı yakmıştı. Eşyalarımın yanına yıllarca uğramadım, bakamadim. Benimki çok sorunlu bir evlilikti. Sizin tek sorun bu muydu, eşiniz akıllanır insallah ya cok uzuldm gercekten..

Verdiğin emekler ve kurulu düzenini bozuyor olman, emin ol ki boşanmaktan çok daha zor.

işte içinde bulunduğun üzüntün tam da bu yüzden.

hakkında hayırlısı olsun.

inan hiç bir şey için üzülmeye değmez.

bundan sonra önüne bak ve mutlu ol.

Eşimin de üzüldüğünü biliyorum aslında ama ayrı uzak bir ev vs. ailesinin kabul edeceği bir durum değil, o da ailesinin küsmesini kabul edecek bir adam değil. Olmaz yani.

Kaldı ki şu durumda, çok uzak bir yer, ev, il teklifi ile gelse dahi kabul etmem. Hem artık kendisine saygı duymuyorum hem annesinden ölesiye nefret ediyorum. Bunlar da bir evlilikte sağlıklı duygular değil bence.

İkimiz de hayatımıza bakacağız artık.

İnanın henüz daha anlamış değilim beni o kadar üzen neydi? Hırsım da olabilir. Annesini bizi göz göre göre huzursuz ederken, eşimin buna bile bile bariz kayıtsız kalması da olabilirdi. Evi yıkmak, yakıp öyle çıkmak istiyordum çünkü. Ben bu şekilde düzenimi bozup gideceğim ve siz hayatınıza hiçbir şey olmamış gibi devam edeceksiniz öyle mi, düşüncesinin öfkesi de çok fazlaydı.

Bilemiyorum hayal kırıklığı, öfke, emek ve zaman kaybı, 2 yıl önce boşanmamış olmanın pişmanlığı... Her şey.

Çok teşekkür ederim desteğiniz için. Emin’im eskisinden daha mutlu olacağım.

Oh beee, diyorum. Genel olarak çok iyiyim. Uçağa binene dek sürdü o ağır mutsuzluk hali.

Çok yoğun stres altındaydım, dışarı çıkarken bile acaba kv ile karşılaşacak mıyım stresini yaşıyordum. Berbat bir hayattı gerçekten.

Şimdi iyi olmanıza çok sevindim. İnşallah en yakın zamanda gönlünüze göre bir iş de bulup çok mutlu olursunuz.

Ah Özge o kadın da sürünsün istiyorum, öyle bir nefret ediyorum ki, öyle bir geline denk gelsin ki, bizi ağlayarak arasın. Eşime diyecek lafım zaten yok.
Ben artik bir geline denk gelecegini dusunmuyorum artik annesini bu kadar farketmis bir adam evlenmez sanmam herdefasinda son ayni olur cunku kaldiki ben kadinin bu derece inatla bu tavir ve tarzinin altinda yatan nedenin oglunun kendine ait bir evi ve yasami olmamasi istegini dusunuyorum.Kendine ait bir yasami olmasin biz olene kadar bizle ilgilensin bizle kalsin bize baksin o sirada uyum saglayacak bir gelin olursa olur olmayan gitsin var boyle insanlar cocuklardan birini kendine garanti secen

simdi cok ofkelisin ama en gunah seylerden birisir yuva yikmak edeninde yanina kalmaz ofkelenme bunlari dusunmek seni hirpalar artik hirpalanma bir sinavim vardi verdim bir evladim can yoldasim var diye bak kaldiki hayat bu bakalim sana ne guzelliklerle gelecek :)
İnanki kalmiyor insanoglu sabirsiz 2,3 yilda olsun istiyor ama o nelerle sinanacak kim bilir

Kesinlikle yazdığın gibi her şey. Ben de eşimin bir daha evleneceğini düşünmüyorum ama erkek kardeşi var geride. Ona da şimdiden bir nişan attırdılar, gelin adayı kv öz yeğeni idi ve o da sebep olarak teyzesini göstermişti.

Birkaç ay önce de görümcem benzer sıkıntılarla eve döndü. Kendi kızı haftada bir eşinin ailesini ağırlıyor diye karşı tarafı anlayışsızlıkla suçlayan insan nasıl böyle oluyor hayret ediyorum.

Daha da beter olsun inşallah. Toplasın bütün çocuklarını yanına otursun şimdi.

bu ince sızı yaşanmışlıklardan ötürü. ben de boşandım ve boşanma kararı verirken o kadar kendimden emindim ki, iş sizin dediğiniz gibi çekip gitmek, eşya toplamak vs. olaylarına gelince içim bir tuhaf olmuştu. sonuçta sevdiğin adamla evlenip güzel bir gelecek hayaliyle evleniyorsunuz. lakin umduğunuz gibi olmayıp, evliliği olumsuz etkileyen faktörler çıkınca bu noktaya geliniyor. dediğim gibi yaşanmışlıklar, paylaşımlarınız, belki zamanında eşinize duyduğunuz sevgi, nereden nereye geldik duygusu vs. herşey olabilir.

eğer evliliğinizde sevgi ,saygı bitmişse herşey bitmiştir ve malesef geri dönüşü yoktur. o yüzden kararınız arkasında durun ve bütün bu hissettiğiniz iç sızısı gerçekten zamanla geçiyor ve geriye dönüp baktığınızda nefret duygusunun dahi geçtiğini görüyorsunuz. Allah hakkınızda hayırlısını versin...

İyi misiniz şimdi? Sessizce takip ediyorum

Çok teşekkür ederim, çok iyiydim ki biraz önce dedem aradı kayınpederim onu aramış ve utanmaz adam demiş ki, torunumuzu bize göstermek istemiyor, bizi oğlumuzdan ayırmak istiyor.

Çıldırdım ya, resmen çıldırdım. Ben ki kp severim diye, her aradığında telefonunu açar ve mutlaka her gün yarım saat de olsa aşağı indirir çocuğu onunla görüştürürdüm. Görüştürmezsem eşim her akşam alır götürürdü.

Tek derdim dengeydi. Ölçüydü. Öküzlerin hepsine de açık açık, detaylı, örnekli anlattım. Yine istediği tarafa çekmişler. Ne yalancılar, ne pislikler, ne nankörler ya.

Söyledim dedeme de artık kimsenin telefonlarını açmayın diye. Boşuna laflarını duydukça asabım bozuluyor. Arayıp koca bozuntusuna ağzıma geleni saymak istiyorum.

Öfkeyle hareket etmeyin degmez..Boyle insanlari ciddiye alip cevap dahi vermeyin.Allah'a havale edin.
Bu tip erkekleri gordukce binlerceee dansöz varrr sarkisi geciyor aklimdan..Erkek sifati verilmeseymis keske böylelerine.Ici de dışı da kendini yaksin.
Üzülmemeniz anormal olurdu.Bir kac gün aciyip gecer.Fazlasi degmez,degmiyor da oyle insanlar icin.
Hayatiniz,yollariniz hayirli,güzel insanlara acilsin,son sinaviniz olsun insallah..

Amin. Çok çok teşekkür ederim. İnşallah dediğiniz gibi olur. Ben de muhatap olmak istemiyorum ama elimde değil, öfkeleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…