Nihayet kardeşim boşandı

Kuzenim diye açtığı konudan belli, görümce şüpheli yaklaşıyormuş da. Bu kadar koşa sürede hamilelik olur muymuş da, nasıl anlarlarmış? Muhtemelen DNA testi de istedi bunlar kızdan, bu ahla nasıl yaşarlar bilmem.

Kardeşim onu sevmeseydi bu harcamayı yapmazdı kaldı ki maddi durumu iyi istese zaten hayat kadınılarıyla olurdu evlenmezdi kadının amacı cocuk olsunda ilerde malı mulkü oğluna kalsın

Bu nasıl bir bakış açısı omg! Kusucam simdi .
Konuyu okumadim abiniz/kardeşiniz ne derece suçlu bilmem ama sirf su laftan ötürü gelin hanim iyi ki boşanıp sizden kurtulmuş diyorum.

Bu nasıl bir başlık, bu nasıl bir sevinç sen kimsin ya kimsin de bir anneye cocugunu aldir diyebiliyosun ne hakla size mi kaldı bunun kararını vermek senin gibi gorumceler oldukça daha çok yuvalar yıkılır bir kadın cocuguyla ortada kalsin sen bir taraftan kurtulduk diye sevin arkadaşların dediği gibi bir kina yakmadigin kalmış bir taraftan da niye nafaka aliyo diye uzul pes yani hiçmi merhamet yok senin kalbinde o kadın ne kadar kötü olursa olsun artik yanlız başına çocuğuna bakmak zorunda bırakinda babasida babaligini yapsın bak görümce kişisi hiçbir insan yaptıklarinin bedelini ödemeden bu dünyadan göçüp gitmez kötülük düşünende kötülük bulur bunu unutma.

Yarın ne yaşayacağınızı bilmeden bugün sevindiğiniz duruma bakın .
Gelin iyi olur kötü olur da abinizin psikolojisini düşündünüz mü zil takarken böyle ? Nihayetinde bir yuva yıkıldı.

Yarinlarin senin icin ne sakladigini biliyormusun oh demeden once cokkkk iyi dusunnnn

Hiiic kusurabakmayindaa sizde ayni durumda olsaniz eminim esinizi surum surum surundurursunuz!! Var o goz sizde... Gelininizde cok iyi yapmis, alsin hakkini, catir cutur yesin.....

iftira degil bu konuda benimki gerçektir.
aabim ikinci kez evlenmek istiyor şu an.. bi kızı var şu an 2 yaşinda.
korkuyor başlarindan ayni geleceginden.
böle şiddet gören adamlar bi daha nasıl evlenebilir nasıl güvenebilir ki ayni şekilde kadinlar içindede geçerli ben burda çok konu okudum.
ne iyi nede kötü insanlar var işte içini bilemiyorsun.

yorumlarda kötü koku aldim.
kim bilir siz konu sahibiyi hiç bişey anlamiyorsunuz.
o biricik kardeşini korumaya çalışıyor.
gelin kardeşini sevseydi 15 gün degil ömür boyu evlilik olurdu demek sevmemiş. aileci olmuş parasiyla sevmiş. hiç kusurada bakmayın

empatide çığır açan üye yarışması olsaydı oyum kesin size olacaktı

bu forumun amacı bu değil mi dert paylaşmak ama derdiniz konu sahibininki gibiyse kötü yorum almanız çok normal olur
biliyorum dert paylaşmak olduğu..
ben yaşadim bitti bunu paylaşmadim abim 10 ay konu sahibi 15 gün. ama evlillik zunluğu degil yaşadıklari hemen hemen ayni. anlaşmalı bitti uzatmadan konu kapandi. unutuldu gitti bi tek abim kızını unutmadi göstermediler. artık öle bi mahkeme çikacak çovuğunu göstermeyen anne babalara ceza kesilecekmiş bekliyorum.

Ama konu sahibi ve tüm ailesi önce geline evlendigi ay hamile kaldıgi için "kuşku"duyduklarını (evlilikten önce adam biz birlikte olmadık diye anlatıyorsa kardeşine bu bebek benden değil demis olur),sonrasında kürtaj yaptırmadığı için gelini suçlamalar (gelinin hamile kalmak için iki yıl beklemesi gerektiğini,para için kardeşi ile evlendiğini söylüyor )sonrasında da sonunda kardeşim boşandı diye sevinmeler.....siz hangi noktasında ozdesim kurdunuz konu sahibiyle?

Pardon da neyi kimi koruyorsunuz kendi olayınızla bunu neden kıyaslıyorsunuz. Bu konu sahibi gelin 15 günde hamile kaldı diye şüphe duyup aldattığını iddia edip dna testi isteyebilir miyiz diyen bir insan, kardeşi çocuğu kendinden olmadığını düşünen bir adam, ayrıca konu sahibi aldırsın doğurmasın diyecek kadar vicdansız biri. Bu insanlara mı gösterecek çocuğu, ne hakları var bu kadar iftiradan sonra çocuğu istemedikten sonra şimdi mi değerli oldu.

Dua etsinler o kız tazminat davası açmamış.Bir de konu sahibi ilk başta kuzeni için açmış gibi göstermiş kuzenimin eşi 15 günde hamile kaldı görümcesi şüphe duyuyor diye ama sonraki konulardan anladık ki kendisiymiş o görümce bunu nesini savunalım söyler misiniz?

gelin kardeşini sevseydi 15 gün degil ömür boyu evlilik olurdu demek sevmemiş.

bence damat gelini sevip güvenseydi ne çabuk hamile kaldın dna testi istiyorum bu çocuk benden değil aldır demezdi..
ek olarak size böyle bir hakarette bulunulsa evi terk etmezmiydiniz merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…