Sus sus onu bi yerde dedim ben de uyari aldim lagörümce ta kendisi kocanın tabi ki erkekleri savunacak dark
Hepiniz komiksiniz
Kardeşim onu sevmeseydi bu harcamayı yapmazdı kaldı ki maddi durumu iyi istese zaten hayat kadınılarıyla olurdu evlenmezdi kadının amacı cocuk olsunda ilerde malı mulkü oğluna kalsın
iftira degil bu konuda benimki gerçektir.sen çok yanlış biriyle empati yapıyosun şu an, yoksa evet var fırsatçı kadınlar erkek kötü kadın iyi diye bişey yok ki insanın iyisi kötüsü var, ama bu konu başka, kadın resmen iftira atıyo eski gelinlerine
yorumlarda kötü koku aldim.
kim bilir siz konu sahibiyi hiç bişey anlamiyorsunuz.
o biricik kardeşini korumaya çalışıyor.
gelin kardeşini sevseydi 15 gün degil ömür boyu evlilik olurdu demek sevmemiş. aileci olmuş parasiyla sevmiş. hiç kusurada bakmayın
teşekkür ederim.empatide çığır açan üye yarışması olsaydı oyum kesin size olacaktı
teşekkür ederim.
kötü yorum alabilecegimi bilerek konu açmiyorum .. ama derdim çok.. anlatamiyorum.
biliyorum dert paylaşmak olduğu..bu forumun amacı bu değil mi dert paylaşmak ama derdiniz konu sahibininki gibiyse kötü yorum almanız çok normal olur
Ama konu sahibi ve tüm ailesi önce geline evlendigi ay hamile kaldıgi için "kuşku"duyduklarını (evlilikten önce adam biz birlikte olmadık diye anlatıyorsa kardeşine bu bebek benden değil demis olur),sonrasında kürtaj yaptırmadığı için gelini suçlamalar (gelinin hamile kalmak için iki yıl beklemesi gerektiğini,para için kardeşi ile evlendiğini söylüyor )sonrasında da sonunda kardeşim boşandı diye sevinmeler.....siz hangi noktasında ozdesim kurdunuz konu sahibiyle?biliyorum dert paylaşmak olduğu..
ben yaşadim bitti bunu paylaşmadim abim 10 ay konu sahibi 15 gün. ama evlillik zunluğu degil yaşadıklari hemen hemen ayni. anlaşmalı bitti uzatmadan konu kapandi. unutuldu gitti bi tek abim kızını unutmadi göstermediler. artık öle bi mahkeme çikacak çovuğunu göstermeyen anne babalara ceza kesilecekmiş bekliyorum.
biliyorum dert paylaşmak olduğu..
ben yaşadim bitti bunu paylaşmadim abim 10 ay konu sahibi 15 gün. ama evlillik zunluğu degil yaşadıklari hemen hemen ayni. anlaşmalı bitti uzatmadan konu kapandi. unutuldu gitti bi tek abim kızını unutmadi göstermediler. artık öle bi mahkeme çikacak çovuğunu göstermeyen anne babalara ceza kesilecekmiş bekliyorum.
gelin kardeşini sevseydi 15 gün degil ömür boyu evlilik olurdu demek sevmemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?