- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
Olabilir supeleniyorum yada koca sevdalisi birikocanın ta kendisi olabilir bu görümce yerine
kadinin amacini bilmem ama siz varya yatacak yeriniz yok.hala yok 15 gun evli kaldi yok nafaka istedi.banlansam da bunu soyliycem k.bakma da kadina namus iftirasi atmissin sizi oldurmedigine dua et.valla benim ailem olsa sizi mahvederdi.bunlar yine dava acmis sadece allah kimseyi sizin gibilerle karsilastirmasin.Kardeşim onu sevmeseydi bu harcamayı yapmazdı kaldı ki maddi durumu iyi istese zaten hayat kadınılarıyla olurdu evlenmezdi kadının amacı cocuk olsunda ilerde malı mulkü oğluna kalsın
hem iftira hem aldatmada var.nafaka ya artı tazminatta istesın gelin hanım iftiradan bu aileden
Ciddimisinlutfen herkes sizin bi icerikte yazdiginiz yoruma baksin.burda kadini yerden yere vurmussun.daha bosanmadan abin sevgili yapmis hatta yaza evleniyomus o kizla.hadi bunu da acikla
malesef ciddiyim.kendisi yazmis bu kadin tam deli vallaCiddimisin
Walla erkekler bosandiginda cogu sallamiyor gibi benim kardesimde bosandi hemen sevgili yapti ve bu yaz evlenmeyi dusunuyor ve evlenecegi kizda daha once hic evlenmemis biri yani bence bosanmis bir kadinda evlenmemis bir erkekle evlenebilmeli bazi tabular yikilmali
Walla aynı şeyleri yaşadık.hakim bile şaşırdı 15 günlük evlilik olur mu diye zaten yasalar kadın tarafı tutuyor.bide ne şiddet ne hakaret hiçbişey yoktu eminim yaşadıklarımızı bilseydiler hak verirlerdiler ya 15 gun nedemek millet her gün şiddete uğruyor yinede cocuğu için boşanmıyorlar kötü erkek olduğu gibi kötü kadında var maalesef bazıları anlamak istemiyorlar
görümce ta kendisi kocanın tabi ki erkekleri savunacak darkBu nedir peki? Yasalar kadini degil hakli olani tutuyor. Siddet yok hakaret yok hemen sevgili yapmak var iki ay sonra evlilik var oyle mi?
Hic bir hakim sizin durumunuzda bosanacak bir sey yok da demez ayrica. Onu da yemedik yani
Dul damgası yemenin, hayat mahvetmenin, acı çektirmenin, sindirilmenin ve psikolojik şiddetin bedeli diyelim.
ben gulmekten cocugu korkuttum yavrum sicradiGulmekten burnumdan kahve telvesi geldi
Erkek olsa tutmaz bence yonetimESKİ KONUSUNDA DEMİŞ Kİ :bu forumda kesinlikle erkeklerde olmalı.emin oldum erkek bu üye gelinin kocası
bana öyle geliyor banlandı zaten soramadım kendine ha ha.öyle değilse eğer kesin kadın düşmanı bir kadıncağızErkek olsa tutmaz bence yonetim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?