Gelin sevseydi gelin şöyle yapsaydı gelin böyle yapsaydı peki bu kocalar ne işe yarıyor ne yapıyorlar da bu kadınlar 15 günde boşanmak istiyor pessyorumlarda kötü koku aldim.
kim bilir siz konu sahibiyi hiç bişey anlamiyorsunuz.
o biricik kardeşini korumaya çalışıyor.
gelin kardeşini sevseydi 15 gün degil ömür boyu evlilik olurdu demek sevmemiş. aileci olmuş parasiyla sevmiş. hiç kusurada bakmayın
Mahkeme kararıyla bir gün verilmedi mi abinize? Benim de etrafımda boşanmış arkadaşlar var ama çocuklarını görebiliyorlar. Boşanma da çocuk 1 yaşındayken olmuştu. Benim bildiğim çocuğunu görmek isteyen anne babaya her halükarda mahkeme çocuğu verir. Çocuğu kaçırma durumu mu oldu, ki o bile polisle halledilebilir?biliyorum dert paylaşmak olduğu..
ben yaşadim bitti bunu paylaşmadim abim 10 ay konu sahibi 15 gün. ama evlillik zunluğu degil yaşadıklari hemen hemen ayni. anlaşmalı bitti uzatmadan konu kapandi. unutuldu gitti bi tek abim kızını unutmadi göstermediler. artık öle bi mahkeme çikacak çovuğunu göstermeyen anne babalara ceza kesilecekmiş bekliyorum.
verlidi 15 günde bi gitmesi gerekiyor göstermediler. abim de bi daha gidemedi.Mahkeme kararıyla bir gün verilmedi mi abinize? Benim de etrafımda boşanmış arkadaşlar var ama çocuklarını görebiliyorlar. Boşanma da çocuk 1 yaşındayken olmuştu. Benim bildiğim çocuğunu görmek isteyen anne babaya her halükarda mahkeme çocuğu verir. Çocuğu kaçırma durumu mu oldu, ki o bile polisle halledilebilir?
15 gün evli kalıpta bu evliliği kendisi bitirdiği halde bide üstünde çoçuk dünya getirmesi size de anormal gelmiliyor.önce aile olunmalı 1veya 2sene beklenmeli evlilik yürür mü yürümez mi bakılır sonra çocuk yapılır.kaldki herkes ona çocuğu aldır demesine ragmen kendisi aldırmadı bunu adı cahilliktir.çocuğun doğduğunda bile kardeşime haber verilmedi kaldı ki bir kere bile kardeşimi aramadı yine de çocuk için istediğini verdi.Simdi bu çocuğun günahı yok bunun sebebi kendisi bide zaten çocuğu göstermeyecek kendisi süylemiş avukatına.kardeşim çocuğu hiç görmedi bile yani kötü erkekler nasıl mağdur eder aynısı kötü kadınlar da erkeği mağdur eder.
Tamam kardeşim dünyanın en kötü adamı olsun büyle bir adamdan niye çocuk yapıyorsun ben bu adamdan kurtulmak için herşeyi yapardım kardeşim bu çocuğu ömür boyu görmeyecek doğumunuda haber vermeyen çocuğa adını bile kendisi veren baba olduğunu bile hissetirmeyen bir kadın var o çocuğun tüm günahı bu kadının boynunda baba olmak sadece nafaka vermekle olmuyor
ne yaşanmiş ben bilmiyorum..bence damat gelini sevip güvenseydi ne çabuk hamile kaldın dna testi istiyorum bu çocuk benden değil aldır demezdi..
ek olarak size böyle bir hakarette bulunulsa evi terk etmezmiydiniz merak ettim?
Eşimin iş arkadaşı vardı denizci ve evli.Esi hamile kaldı ve doğum zamanı adamın ailesi abuk subuk konuşmuş eklemiş çıkarmışlar yok sen o tarihte seyirdeydin,nasıl olur,acaba?demişler.Kadin adamın ailesi ile " asla gorusmeyecegini,isterse hemen bu gün bosanabileceklerini,çocuğunu da görmelerine izin vermeyeceğini " söyledi.Adam; "benim senden suphem yok" dedi ve esinin sartlarini kabul etti.İkinci çocukları bile var şimdi.Adam ailesinin yanına gidiyor ama aile hayatına asla sokmuyor.Hayatta "gurur,onur" gibi kavramlar da var.Bazi laflar edildikten sonra asla geri dönüşu olmaz!!!!bence damat gelini sevip güvenseydi ne çabuk hamile kaldın dna testi istiyorum bu çocuk benden değil aldır demezdi..
ek olarak size böyle bir hakarette bulunulsa evi terk etmezmiydiniz merak ettim?
polisle mi yengem polis olduğu için nasıl bişey yapılabilir nasıl olucak.Mahkeme kararıyla bir gün verilmedi mi abinize? Benim de etrafımda boşanmış arkadaşlar var ama çocuklarını görebiliyorlar. Boşanma da çocuk 1 yaşındayken olmuştu. Benim bildiğim çocuğunu görmek isteyen anne babaya her halükarda mahkeme çocuğu verir. Çocuğu kaçırma durumu mu oldu, ki o bile polisle halledilebilir?
vallahi belkide o sizden kurtulmuştur hiç bilemeyiz bunu... sonuçta bir evlilik bozulmuş ohh demek olmamışÇok şükür kutulduk gelin hanımın paragöz oldugu kanıtlandı kardeşim boşanmak için istediği herşeyi verdi.Bide kısa sürelik evlilik yaşayıpta ömür boyu nafaka isteyen kadınlar var onlarıda anlamış değilim.Gecenlerde tv de 1 gün evli kalıpta 4 yıldır nafaka alıyor buda adaletsiz dir
Bir polis cocugunu kacirsa diger vatandaslar yaptiginda ne ile karsilasiyorsa o da ayni seyle karsilasir ki. Ayrica ben kadinlarin cocugu babasindan kacirirken genelde hakli sebepleri oldugunu dusunuyorum. Ama genelde diyorum bakin,istisnadir belki sizin eski yengeniz bilemem.polisle mi yengem polis olduğu için nasıl bişey yapılabilir nasıl olucak.
Çocuk icra yoluyla görülüyor.Pedagog eşliğinde görüyor.Abiniz çocuğunu görmek için 350 TL yi denklestiremiyorsa bence 2.kez su an evlenmesin.Bu kadar çabuk kendini nasıl hazır hissediyor erkekler anlayamıyorum.polisle mi yengem polis olduğu için nasıl bişey yapılabilir nasıl olucak.
çocuk kaçima olayi yoktu. 18 günlküken annesinin evine gitti. abim gel dedi gelmedi hiç dönmedi boşanmaya kararliydi.. daha en başından beri ilişkiler sorun yaşıyordu. nişanlilktan belliydi nikah kiyacagi yakin abim evlilkten vazgeçecekti babam durdurdu elleme dursun dedi. evlendiler evlenir evlenmez aralari büyük sorun başladi gelin düğünde yüzü gülmedi.Bir polis cocugunu kacirsa diger vatandaslar yaptiginda ne ile karsilasiyorsa o da ayni seyle karsilasir ki. Ayrica ben kadinlarin cocugu babasindan kacirirken genelde hakli sebepleri oldugunu dusunuyorum. Ama genelde diyorum bakin,istisnadir belki sizin eski yengeniz bilemem.
Babaya uzaklastirma karari vs mi var? Varsa da cocugunu avukat,sosyal hizmetler gorevlisi,polis ve pedagog esliginde gidip alabiliyor ebeveyni. Ama bu islem en azindan gorusme basina 2000 liraya mal olur
evlenemiyor korkuyor ayni başına geleceginden. yaşı geçiyor artık uzatmadan evlenmek istiyor kadinlara güvenemiyor.Çocuk icra yoluyla görülüyor.Pedagog eşliğinde görüyor.Abiniz çocuğunu görmek için 350 TL yi denklestiremiyorsa bence 2.kez su an evlenmesin.Bu kadar çabuk kendini nasıl hazır hissediyor erkekler anlayamıyorum.
Cok benzer bir olayi esimin bir yakini yasiyor. Ama ordaki gelinin yerinde ben olsam ben de gostermem cocugu. Neden soyle aciklayayim, cocuga tek basima bakiyorsam, babasi da sanki hic baba degilmis gibi geziniyorsa asla gostermem. Etik veya degil bilemeyecegim. Ama iki kisi arasinda yasanan sorunlari herkes bilemiyor. Akli dengesi yerinde olan hic bir anne evladi 18 gunlukken evi terk etmez. Mutlaka bir mutsuzluk,bir anlasamamazlik vardir ve bu bosanmak icin yeterlidir. Lutfen yanlis anlamayin ben olayin tamamini bilemedigim icin kendi ornegim uzerinden fikrimi soyluyorum sizin abinizle asla alakali degil.çocuk kaçima olayi yoktu. 18 günlküken annesinin evine gitti. abim gel dedi gelmedi hiç dönmedi boşanmaya kararliydi.. daha en başından beri ilişkiler sorun yaşıyordu. nişanlilktan belliydi nikah kiyacagi yakin abim evlilkten vazgeçecekti babam durdurdu elleme dursun dedi. evlendiler evlenir evlenmez aralari büyük sorun başladi gelin düğünde yüzü gülmedi.
evlendiler sora bi ay sora ben oğlumu kaybettim çok ilgilendi benimle. çok sevmişim. kek yapıp getirdi. ne yaptıysa ellinden geleni yaptı. bende allah razi olsun dedim. nolduysa bi kaç ay sonra annesi kızını doldurmaya başladi. oysa aile dişindan çok mutluydu. annesini dinlemeye başladi kocasina hakaret etmeye başladi. bizi de istemedi bi sürü şey...
bi kere ben cuma msji attim. beni üçüncü sahişle suçladi neler yazdi bana. bi kere hiç cvp vermedim. cvp vermediğim için ağladim ben bebegimi kaybetmişim. aci cekiyordum. abime iyi olmuş bebegi kaybetmiş gibi bişey demiş. ben şook.. hastanede ne ile ilgileniyordu ki benle.. çok üzüldüm ağladim Allaha havale ettim.
allahin gücüne gitti yuvasi yıktı. benim yuvam da cocuğumda var demişti bana. bişey demedim bişey de yapmadim. abim bana üzüldüğümü ağladiğimi bilitor bana bişey demedi. boşver kardeşim dedi .
sonra bunlar boşanirken ben ikinciye hamileydim..
anneme demiş inşallah alah sana torun vermesin demiş kucagindaki bebekle. kucagindaki bebek anneminde torunu... annem hiçbişey dememiş. allah havale etmiş.
böle şeyler beni çok üzdü. bişey demedim. Allah büyük naptığı ne ettiği biliyor.
abimin uzaklama cezasi yok. kendi gitmiyor. göstermeyecegi biliyor.
ne yaşanmiş ben bilmiyorum..
ne yapmışlarda onu da bilmiyorum.
büyük konuşmak da istemiyorum.
biraz durum farkli.
abim çocuğu kendinden olduğundan % 100 emindi .çocuk için nafakada veriyor onda sıkıntı yok da sıkıntı yengede ücretsiz izine ayrıldığında nafaka aldi bitince nafaka bitti. çalışıyordu. 20 bin tanzimati da aldi olay bitti. yaşandi. konu kapandi. naparlarsa yapsin tek dilegi yegenimi göstersinler. abim görsün başka bişey demiyorum.
Bir daha neden gidemedi polisle kapısına gidebilirdi hep bahane bunlarverlidi 15 günde bi gitmesi gerekiyor göstermediler. abim de bi daha gidemedi.
savciya söledi 350 tl istemiş. para olmayinca bişey yapamadi 20 binlik tanzimati ödeyebilmek için bankadan kredi çekti ödüyor. napabilir.
2 kişi var zaten haklı gören, onlarda yengelerinden dertliiyide konu sizin abiniz değil ki..
sizin abiniz haklı olabilir.
ama siz burada konu sahibesini haklı bulmayanlara laf atıp duruyorsunuz.
2 kişi var zaten haklı gören, onlarda yengelerinden dertli
abime sölemek lazim bu aklima gelmedi.Bir daha neden gidemedi polisle kapısına gidebilirdi hep bahane bunlar
enteresan bizim yorumlarımızdan kötü koku almış ama konuyu bilmiyorum diyor.
insan neyi savunuyorum diye bir bakmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?