Nihayet kardeşim boşandı

siz cok fenasiniz biliyo musunuz.ilk konunuzda gelin 15 gun kalip gitti demissiniz.sonraki konuda kardesim bosanma davasi acti bebekleri var demissiniz.bi sonraki konuda ise kuzenimin esi 15 gunluk hamile gorumcesi imali bakiyor yazmissiniz.sakin o gorumce siz olmayasiniz.nasi buyuk bi gunaha girmissiniz.ohh gelin iyi yapmis ona guvenmeyen biriyle olmamis.sizin bu dusunceleri abinizin aklina koydugunuzu dusunuyorum allah kimsenin ahini yanina birakmaz.simdi sevinin bakalim bir bebegin bir kadinin gunahina girdiniz

Cocuk tek basına olmuyor kardeşiniz 1.2yıl bekleyelim diyip durduracak kendini siz ne konuşuyorsunuz ? Aldır diyen kimse insallah o çocugun yüzüne hasret gider öte dünyaya helal olsun anneye size rağmen bebeğine sahip çıkmış. .

Kardeşim 400 bin lira ev aldı 3 düğün yaptı 60 bin lira altın 30 bin lira mobilya aldı 20 bin liraya tv buzdolobı vs bunun karşıliğnda evlilik 15 gün sürdü evet kardeşim cok haksız bunları yaptığı için hakim bile dosyada boşanmak için herhangi bir sebep yok dedi

Her türlü iftirayı çirkinliği yaşatmışlar kadına ve yavrusunaBu çocuğun bir bardak suyuna muhtaç olsunlar birgün

Siz karistiginiz icin bosanmis kadin. Karnindaki bebegi aldirmak istediginiz icin.
Vicdaniniz varmi acaba

sizin gibi insanlarla tanismis en buyuk cezasini almis.kadina resmen iftira atmissiniz.sizde bir bayansiniz aynisini yasamaniz dilegiyle.

Kardesinizin para harcayip da parasinin karsiligini alabilecegini umdugu iliski sekline evlilik demiyoruz yalniz. Eger niyeti bu idiyse de para karsiligi bir iliski kursaydi,hem daha ucuza gelirdi kendisine ve ailenize.

Hayret bir sey

aynısını bizde yaşadık emin ol..;
abim boşandi 1,5 sene evli kaldi.
ex yenge çocuğun doğurup anasinin evine gitti.
18 günlüktü yegenim..
abim babalığını yaşayamadi.
bide tanzimat üstüne nafaka ohh..
ücretsiz izinede ayrıldı.
abimle ortak hesap açtığım tüm paralari alip babasinin üstüne arsa aldii..
daha saysam bitmez.
çocuğu göstermiyor hala nafaka ödüyoır.
abimin psikolojisi bile yerinde degil.
bir kız buluyoruz evlencek.. çocuğu var diye vazgeçiyolar.
çocuğu görmüyo ki.
1,5 senedir hakaretle dolu yaşanmiş kadin abime saygisizlık yapmış.
ALLAHA havale ediyorum.
hala psikolojisi yerinde degil. mutsuz. boşanali 2 sene oldu.
o kadin mi bilmiyorum nerde...
ben hala olarak yegenimi özlüyorum. bebeklik hali aklima geliyo.
konu sahibi benim gibi yaşadığı biliyorum ona hak verdim...

Sizin gözünüzde evlilik süresi harcanan parayla mo ölçülüyor. O zaman 20 bin lira MASrafla evlenen şu kadar evli kalsın 60 binle evlenen üç katı zaman

Böyle denir büyle denmez. O zaman o kardeşim olacak kişi BABA Olsun da madem açsın dava çocuğunu görmek için. Siz dilinize bi para dolamışsınız para para paranız batsın balla

Böyle denir büyle denmez. O zaman o kardeşim olacak kişi BABA Olsun da madem açsın dava çocuğunu görmek için. Siz dilinize bi para dolamışsınız para para paranız batsın balla

Avukat kadın normal değil deyince normal olmuyor mu. Madem bu kadın normal değil avukat tek bakmada anladı kardeşin ne diye evlendi. Ben kadar basit konuşuyorsunuz aldırabilirdi çocuğu diye. Siz anneysemiz eğer anneliğinizden şüphe duyuyorum nasıl bir nesil yetiştiriyorsunuz. Sen Şunu yapardın o bunu yapardı bunlarj geçin efendim. Ortada dul kalmış bir kadın var mı? Bir çocuk var mı? Sana laf düşmez

Süyledi denmez söyledi denir. Çocuk aldırmadı diye cahil derken bir İnsana kendinizi bi tanıyın önce. Kardeşine söylediyse kardeşin yapmasaydı madem çocuğu silah zoruyla mı yaptırdı.
Kesin gelin hanim bunun kardesini yataga baglayip tecavüz etmiştir. Yoksa 15 gunde cocuk isteye isteye yapilmaz konu sahibinin kafa 1 milyon galiba

Son düzenleme:
zaten herkese de boşanın yazmışsınız, madem öyle niye evlenmiş kardeşiniz..

Karnımda ki cocuga kim hangi hakla al dir der ben buna takıldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…