- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Ben böyle hadsizlik görmedim. Kadın çocuğunu baba evinden mi getirdi? Siz benim görümcem olsaydınız yolardım. Kardeşinizin de bırak nafakasını götündeki donunu bile alırdım. Böyle densiz aileye az bile yapmış.15 gün evli kalıpta bu evliliği kendisi bitirdiği halde bide üstünde çoçuk dünya getirmesi size de anormal gelmiliyor.önce aile olunmalı 1veya 2sene beklenmeli evlilik yürür mü yürümez mi bakılır sonra çocuk yapılır.kaldki herkes ona çocuğu aldır demesine ragmen kendisi aldırmadı bunu adı cahilliktir.çocuğun doğduğunda bile kardeşime haber verilmedi kaldı ki bir kere bile kardeşimi aramadı yine de çocuk için istediğini verdi.Simdi bu çocuğun günahı yok bunun sebebi kendisi bide zaten çocuğu göstermeyecek kendisi süylemiş avukatına.kardeşim çocuğu hiç görmedi bile yani kötü erkekler nasıl mağdur eder aynısı kötü kadınlar da erkeği mağdur eder.
Çok şükür kutulduk gelin hanımın paragöz oldugu kanıtlandı kardeşim boşanmak için istediği herşeyi verdi.Bide kısa sürelik evlilik yaşayıpta ömür boyu nafaka isteyen kadınlar var onlarıda anlamış değilim.Gecenlerde tv de 1 gün evli kalıpta 4 yıldır nafaka alıyor buda adaletsiz dir
Evet oDiğer konuda kuzenim dediğiniz gelininiz miydi yoksa!
Bak kardeşim sen ruh hastasısın, bu hakaret değil bişey değil bir an önce durumunla yüzleş o ruhunu bir tedavi ettir, kafayı kardeşinle onun boşandığı eşiyle, küçücük bebekle bozmuşsun, boşanma aşamasında siz açık açık bebek bizden değil dedi iseniz hakim zaten dna testi talep eder, test sonucu bebek kardeşinden çıktı ki kız o kadar tazminat vs aldı, yoksa hangi mahkeme babası başka ama sen nafaka ver der
bana eşim çocuk benden değil dese ve çocuk ondan çıksa üstüne tazminat davası açarım namusuma dil uzatıldı diye, senin aklın oynamış normallerin şaşmış, kardeşin olacak zübük keza öyle, 15 gün 20 gün neyse karısı olmuş bir kişinin korunmasından astığı surattan kız kardeşine dertlenen adam, adam değildir, bak bir daha söylüyorum kardeşin adam değil sen de ruh hastasısın, keşke eşkalinizi dağıtabilsekte başka bir ana kuzusunun başını yakmasanız
Ben de bebek müjdesi verdiğim kocam tarafından buz gibi bir suratla karşılaşsam, ailesine haber verdiğimizde benim evlenmeden hemen önce başka erkekle birlikte olduğum, doğan cocugu da kocama 'kaktirmaya' calisiyormusum gibi bir iftira ile karşılaşsam bir saniye bile düşünmeden evi terkederdim.
Hele hamilelik zamanında 'aldir aldır ,öldür bebegini' diyen eş ailesine rağmen doğurduysam o bebeğin dirisini asla göstermezdim.
Esaslı bir tazminat, aylık nafaka... Çocuğu da çok görmek istiyorsa pedagog ve polis eşliğinde alır her ay para verip. Kendisinden oldugunu düşünmediği çocuğu, 'öldürelim yol yakinken' diye ısrar eden BABA'yi. Onun hakettiği bu çünkü
Aferin gelin hanıma, esaslı kadinmis. Umarım çocuğuyla arası hep çok güzel olur
Bak kardeşim sen ruh hastasısın, bu hakaret değil bişey değil bir an önce durumunla yüzleş o ruhunu bir tedavi ettir, kafayı kardeşinle onun boşandığı eşiyle, küçücük bebekle bozmuşsun, boşanma aşamasında siz açık açık bebek bizden değil dedi iseniz hakim zaten dna testi talep eder, test sonucu bebek kardeşinden çıktı ki kız o kadar tazminat vs aldı, yoksa hangi mahkeme babası başka ama sen nafaka ver der
bana eşim çocuk benden değil dese ve çocuk ondan çıksa üstüne tazminat davası açarım namusuma dil uzatıldı diye, senin aklın oynamış normallerin şaşmış, kardeşin olacak zübük keza öyle, 15 gün 20 gün neyse karısı olmuş bir kişinin korunmasından astığı surattan kız kardeşine dertlenen adam, adam değildir, bak bir daha söylüyorum kardeşin adam değil sen de ruh hastasısın, keşke eşkalinizi dağıtabilsekte başka bir ana kuzusunun başını yakmasanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?