Nihayet kardeşim boşandı

Şaka yapıyorsunuz galiba bir insanın evliliği bitiyor ve siz çok şükür kurtulduk diye konu açıyorsunuz

Siz böyle burnunuzu sokup durmasaydınız, 15 günlük evli ve hamile olan kadına iftiralar atmasaydınız, o kadının karnında taşıdığı çocuğa da kadına da saygı duysaydınız, ana tahminen düştüğünde yiğeninizi sahiplenip gelininizi bağrınıza bassaydınız o kız da o kadar emeğin üzerine boşanmaya kalkmazdı tabi ki.
Oldu hanım sen önce bebeğe pi. muamelesi yap, ondan sonra da bebeği bir göstermedi adını koydurmadı yok düğünde öyle harcattı böyle harcattı diye ağlan. Az bile yapmış bütün malınızı mülkünüzü alsın üstüne kendine uygun saygı duyan bi adamla evlensin de tam olsun. Kardeşin de arkasından öyle bakar bakar iç çeker anca, belki sizin laflara kulak aşmamayı öğrenmiştir

Ben de bebek müjdesi verdiğim kocam tarafından buz gibi bir suratla karşılaşsam, ailesine haber verdiğimizde benim evlenmeden hemen önce başka erkekle birlikte olduğum, doğan cocugu da kocama 'kaktirmaya' calisiyormusum gibi bir iftira ile karşılaşsam bir saniye bile düşünmeden evi terkederdim.
Hele hamilelik zamanında 'aldir aldır ,öldür bebegini' diyen eş ailesine rağmen doğurduysam o bebeğin dirisini asla göstermezdim.
Esaslı bir tazminat, aylık nafaka... Çocuğu da çok görmek istiyorsa pedagog ve polis eşliğinde alır her ay para verip. Kendisinden oldugunu düşünmediği çocuğu, 'öldürelim yol yakinken' diye ısrar eden BABA'yi. Onun hakettiği bu çünkü
Aferin gelin hanıma, esaslı kadinmis. Umarım çocuğuyla arası hep çok güzel olur

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti

O ailenin yıkılmasından düzenin bozulmasından sorumlu olan kişilerden biri hatta en büyüklerinden biri sensin ey konu sahibi görümce, merak ediyorum senin aile huzurun nasıl? Kardeşine bunu nasıl reva gördün? Senin ve senin gibiler yüzünden kaç insan mutsuz oldu, o çocuğun günahını taşıyabilecek misin? Bir buçuk yıl içinde neler çektirdin onlara?

Ben böyle hadsizlik görmedim. Kadın çocuğunu baba evinden mi getirdi? Siz benim görümcem olsaydınız yolardım. Kardeşinizin de bırak nafakasını götündeki donunu bile alırdım. Böyle densiz aileye az bile yapmış.

Ne kadar igrenc bir aileniz var. Allahim bu saatdan sonra o kadini ve cocugunu iyi insanlarla karsilastirsin. Kimin haddine cocugu aldir demek. Ya bu kadar igrenclik üstüne bide cok sükür kurtulduk diye konu ac. Ya utanma kalmamis.

Okurken kanım dondu
Konu sahibi

Allah var allah

Şurda o zavallı gelin konu açsa abartıyor derdim

Bizzat ağzınla dökülmüşsün

15 günde olmasını bırak ben ilk gece hamile kaldım

Bak kardeşim bu kadar art niyet sana zarar
Allah’ın gücüne gider o ettiğin imalarla bile sınanırsın

Elinden kınası çıkmamış bir gelini yerinden etmişsiniz yanınıza mı kalacak?

Son olarak kürtaj teklif etmişsiniz ya inanmıyorum
“ ölsün” dediğiniz bebeği neden görmek sevdasına düştünüz?

Temennim allah size o zavallı gelini mumla aratacak bir gelin versin inşallah amin

Bak kardeşim sen ruh hastasısın, bu hakaret değil bişey değil bir an önce durumunla yüzleş o ruhunu bir tedavi ettir, kafayı kardeşinle onun boşandığı eşiyle, küçücük bebekle bozmuşsun, boşanma aşamasında siz açık açık bebek bizden değil dedi iseniz hakim zaten dna testi talep eder, test sonucu bebek kardeşinden çıktı ki kız o kadar tazminat vs aldı, yoksa hangi mahkeme babası başka ama sen nafaka ver der

bana eşim çocuk benden değil dese ve çocuk ondan çıksa üstüne tazminat davası açarım namusuma dil uzatıldı diye, senin aklın oynamış normallerin şaşmış, kardeşin olacak zübük keza öyle, 15 gün 20 gün neyse karısı olmuş bir kişinin korunmasından astığı surattan kız kardeşine dertlenen adam, adam değildir, bak bir daha söylüyorum kardeşin adam değil sen de ruh hastasısın, keşke eşkalinizi dağıtabilsekte başka bir ana kuzusunun başını yakmasanız

Konu sahibesi ruh hastası kardeşi de ibiş yani adam değil

senın gıbı gorumcesı olursa daha çok nafaka alır o beğenmediğin gelin

Mune sevgili mune abla bu konu sahibi bir kuzenim diyor bir abim bu mesajı alıntıladım ki gör daha önceki yazısını diye... Beni de banlayabilirsin zira ruh hastası oldugunu düşünüyorum

Rabbim Gelinleri senin gibi gorumcelerden korusun ...kardesten çok abine aşık gibi geldin neler duyuyoruz ...yoksa abisi boşandı diye kimse bukadar sevinmez

Katiliyorum. Ya kadin kadinin en büyük düsmani derler ya...iste böyleleri icin söylenmis.

Eski konularini okuyanlar anlamis zaten ruh hastasi oldugunu.
Bi konusunda kuzenimin esi 15 gunluk hamile diye baska konusundada yengem 15 gunlukken hamile kaldi diye.

Bide yazmis gorumcesi olaya pek sicak bakmamis.

Banlanmak istemiyorum ama fesat kotu kalpli bi gorumcesin zaten adamida bosatmissin.

Kendisiyle ilgili tek bi konu bile yok erkek kardesine takmis kafayi. Kendine bi hayat bul boyle onun bunun hayatina burnunu sokmakla olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…