• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah cüzdanımızı çalan eşim???

melankolikcan

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
297
155
303
Şanlıurfa
Merhabalar, eşimle bir senedir farklı şehirlerde yaşıyoruz , hafta sonları evimize gelir, hafta içi iş dolayısı ile yaşadığı şehre giderdi derken bir tartışma sonrası boşanma lafları konuşuldu ve o kendi eşyaları ile birlikte bizim nikah cüzdanımızı ve evin tapusunu alıp gitti. Başta götürdüğünü kabul etti , ama şimdi inkar ediyor.nikah cüzdanım tam 8 aydır ortada yok. Bu adam bununla ne yapmış olabilir, ne yapabilir.lütfen özellikle hukukçular beni aydınlatın...

Boşanmak üzere evi terk ederken aldı ve borcunu birlikte bitirdiğimiz evin tapusunu da onunla birlikte alınca anı niyetine götürmediği anlaşılıyor. Üstelik çalmamış oluyorsa niye geri getirmedi ve niye inkar ediyor şimdi

tapu esınızın ustune mı
evlendıkden sonra edınılen malda sızınde hakkınız var

hıc bı yuvanın yıkılmasını ıstemem ıhanet sıddet kotu alıskanlık yoksa uzulurum
hakkınızda hayırlısı olsun
Şöyle evi bekarken almıştı uç yıllık kredisini ödemişti, düğün takılarını satıp kalan yedi yıllık borcu peşin ödemiştik ve krediyi kapatmıştık. Tapu onun adınaydı. Kiracısını da çıkartmış üstelik ev ne alemde bilmiyorum. Zaten hep senin o evde hakkın yok diyor.

Şöyle evi bekarken almıştı uç yıllık kredisini ödemişti, düğün takılarını satıp kalan yedi yıllık borcu peşin ödemiştik ve krediyi kapatmıştık. Tapu onun adınaydı. Kiracısını da çıkartmış üstelik ev ne alemde bilmiyorum. Zaten hep senin o evde hakkın yok diyor.

Düğün takılarıyla ödendiyse sizin de hakkınız var yasalarca takılar geline ait

dugun takıları sattıgınızı ve bankaya odeme yapıldıgını kanıtlayacak seylerı edının sımdıden
mesela kuyumcunuzdan altınları bozdurdugunuza daır bı kagıt tarıh ve ımzalı
bankaya yatırdıgınız mıktarı ıceren dekont

bunlarla hakkınızı savunursunuz
evı satmadan ıyı bı avukatla gorusun bence

dugun takıları sattıgınızı ve bankaya odeme yapıldıgını kanıtlayacak seylerı edının sımdıden
mesela kuyumcunuzdan altınları bozdurdugunuza daır bı kagıt tarıh ve ımzalı
bankaya yatırdıgınız mıktarı ıceren dekont

bunlarla hakkınızı savunursunuz
evı satmadan ıyı bı avukatla gorusun bence
Kuyumcunun yazdığı kağıt var. Dekontlarıda götürdü.

Kuyumcunun yazdığı kağıt var. Dekontlarıda götürdü.
yıne edınebılırsın bu bılgıyı gotursun onemlı degıl avukatla mutlaka hemen yarın gorusun bence
bankadan odeme ıle ılgılı bılgı alabılırsın

Back
X