• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah cüzdanımızı çalan eşim???

Peki evi satmışsa eğer , ne kadar zaman sonra mal kaçırma durumu zaman alımına uğrar acaba onun istediği gibi 6 ay daha beklersem 14 ay olur, zaman aşımı geröekleşirmi bu sürede. Ondan mı 6 ayda ısrar ediyor

Peki evi satmışsa eğer , ne kadar zaman sonra mal kaçırma durumu zaman alımına uğrar acaba onun istediği gibi 6 ay daha beklersem 14 ay olur, zaman aşımı geröekleşirmi bu sürede. Ondan mı 6 ayda ısrar ediyor

ben senın yerınde olsam sabah erkenden bı avukata gıdıp herseyı en ınce ayrıntısına kadar anlatırdım
onlar bu ısın ıcınde ve yasadıklarından baglantı kurup daha hızlı sonuca ulasır

ısrarla 6 ay zaman ıstemesı gıderken evın tapusunu alması hepsı planlı programlı
bellıkı evı satacak veya bırının ustune gecırıcek belkı coktan satmıstır bıle

avukata gıttınız mı ? ne dedı bu konuda

Evlilik cuzdaniyla hic bir sey yapamaz.tapu kadigini goturde kanun disi bsiey yalamz zateb artik hersey elektronik ortamda gozukuyor o kagitlarin da pek onemi kalmadi.
evlillik oncesi almis olmasi sikinti ama siz yinede hukukcu arkadaslara bir danisn

İşine yaratmayacak olsa götürmezdi ama romantiklikten götürmedi ya, polisti hertürlü üçkağıtçılığa da yatkın bi insan . o bişeyler karıştırmak maksadıyla götürdü onu kesin. Bi bildiği vardır mutlaka

Tapuyla ne yapacağı belli de zaten, aklımı kurcalayan nikah cüzdanı. Benim cüzdanımla otellere karı kız mı götürdü acaba ... Kafayı yicem
Bemde boşanmak üzereyken nikah cuzdanını almıstım. Boşandıktan sonrada duruyordu ben mahkeme ister sandım. Baktım istemeyincede yırtıp attım cüzdanı . O cundanlada kimseyi otellere falan atamaz rahat ol

Bı tapu dairesine git evle ilgili bilgi al. Ada parsel nosu falan bilmen lazım tabi belki adreste yeterli olur. Bence harekete geç hakkını yedirme

Adreste yok cnm.evimin iblisi kiracının kontratına emlakçının adresini yazmış. Babamı gönderdim adrese en az on yıldır emlakçı varmış orda konut değil. Yani evin adresini de bilmiyorum. Siteyi semti falan biliyom da hangi bina, kaçıncı etap onları bilmiyorum

Merhabalar, eşimle bir senedir farklı şehirlerde yaşıyoruz , hafta sonları evimize gelir, hafta içi iş dolayısı ile yaşadığı şehre giderdi derken bir tartışma sonrası boşanma lafları konuşuldu ve o kendi eşyaları ile birlikte bizim nikah cüzdanımızı ve evin tapusunu alıp gitti. Başta götürdüğünü kabul etti , ama şimdi inkar ediyor.nikah cüzdanım tam 8 aydır ortada yok. Bu adam bununla ne yapmış olabilir, ne yapabilir.lütfen özellikle hukukçular beni aydınlatın...
Eve şerh köydür.cuzdanlada hiç bir şey yapamaz.

Tapu sıkıntı evi başkasının üstüne geçirebilir

Yarın hemen aile konutu şerhi koydurun satamasın

Jessey Jessey nerdesiiinnn :)

aile konutu şerhi koyduramaz çünkü aile konutu değil kiracı varmış içinde
nikah cüzdanı çok da önemli değil ne yapılabilir düşünüyorum bulamadım
tapu önemli
krediyi takilar la kapatmissaniz bunu ispatlamaniz lazım
off valla adamlar kadar kadinlar da mallarının peşine düşse keşke
biz bir aileyiz ayrı gayri olmaz diye bütün malları paraları adamlara hibe ediyorlar

İçinde oturmadığımız eve şerh koyduramazmışım . zaten boşanmak istiyorum ama 6 ay bekle diyor

6 ay bekleyin iyice malları kacirsin düze çıksın
ondan sonra el elde baş başta kalırsınız zaten
hemen gidin bir avukata bence

Aile cüzdanı boşanırlar lazım sanıp kadınlsr alır genelde

O da siz telaş yapın diye almıştır

Tapunun da önemi yok

Ada'mın adına imiş yenisini de istese çıkartır ama sizin bilgileri edinmenizi engellemiş

Satmış dahi olabilir

Avukata gidin dava açın tedbir istemli satamasın henüz satmadı ise

Evlilik cüzdanını hiç otele götürmedim hatta bir seferinde eski kimlik bilgilerim olan mesleki kimlik cebimde idi onu verdim

Sisteme girince nüfus kayıt yeri vs farklı çıkmış da adamlar ayyy sahte mi vs demişler de eşim onlara azıcık ders verip tc kimlik no ve iki soyadımı göstermiş ekranda

Bu sene tatile gittik nisanda sadece eşimden kimlik istediler ocakta gittiğimiz yer oğlumunkini dahi istedi

Ama hiçbiri evlilik cüzdanı istemedi

Back
X