- Konu Sahibi melankolikcan
Peki evi satmışsa eğer , ne kadar zaman sonra mal kaçırma durumu zaman alımına uğrar acaba onun istediği gibi 6 ay daha beklersem 14 ay olur, zaman aşımı geröekleşirmi bu sürede. Ondan mı 6 ayda ısrar ediyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki evi satmışsa eğer , ne kadar zaman sonra mal kaçırma durumu zaman alımına uğrar acaba onun istediği gibi 6 ay daha beklersem 14 ay olur, zaman aşımı geröekleşirmi bu sürede. Ondan mı 6 ayda ısrar ediyor
İçinde oturmadığımız eve şerh koyduramazmışım . zaten boşanmak istiyorum ama 6 ay bekle diyor
Gitmedim, gitmeliydim.. Dizi deki Mesude gibiydim, kemalim yapmaz modundaydım ama uyanmalıyım
Nikah cüzdanı Soran yer kimlik de sorar bence ama bilemedim.Tapuyla ne yapacağı belli de zaten, aklımı kurcalayan nikah cüzdanı. Benim cüzdanımla otellere karı kız mı götürdü acaba ... Kafayı yicem
Tapuyla ne yapacağı belli de zaten, aklımı kurcalayan nikah cüzdanı. Benim cüzdanımla otellere karı kız mı götürdü acaba ... Kafayı yicem
Bemde boşanmak üzereyken nikah cuzdanını almıstım. Boşandıktan sonrada duruyordu ben mahkeme ister sandım. Baktım istemeyincede yırtıp attım cüzdanı . O cundanlada kimseyi otellere falan atamaz rahat olTapuyla ne yapacağı belli de zaten, aklımı kurcalayan nikah cüzdanı. Benim cüzdanımla otellere karı kız mı götürdü acaba ... Kafayı yicem
Bı tapu dairesine git evle ilgili bilgi al. Ada parsel nosu falan bilmen lazım tabi belki adreste yeterli olur. Bence harekete geç hakkını yedirmePeki evi satmışsa eğer , ne kadar zaman sonra mal kaçırma durumu zaman alımına uğrar acaba onun istediği gibi 6 ay daha beklersem 14 ay olur, zaman aşımı geröekleşirmi bu sürede. Ondan mı 6 ayda ısrar ediyor
Bemde boşanmak üzereyken nikah cuzdanını almıstım. Boşandıktan sonrada duruyordu ben mahkeme ister sandım. Baktım istemeyincede yırtıp attım cüzdanı . O cundanlada kimseyi otellere falan atamaz rahat ol
Evlilik cüzdanı sormuyolar kimlik yeterli oluyo otellerde o konuyu hiç düşünmeyin bileTapuyla ne yapacağı belli de zaten, aklımı kurcalayan nikah cüzdanı. Benim cüzdanımla otellere karı kız mı götürdü acaba ... Kafayı yicem
Eve şerh köydür.cuzdanlada hiç bir şey yapamaz.Merhabalar, eşimle bir senedir farklı şehirlerde yaşıyoruz , hafta sonları evimize gelir, hafta içi iş dolayısı ile yaşadığı şehre giderdi derken bir tartışma sonrası boşanma lafları konuşuldu ve o kendi eşyaları ile birlikte bizim nikah cüzdanımızı ve evin tapusunu alıp gitti. Başta götürdüğünü kabul etti , ama şimdi inkar ediyor.nikah cüzdanım tam 8 aydır ortada yok. Bu adam bununla ne yapmış olabilir, ne yapabilir.lütfen özellikle hukukçular beni aydınlatın...
Tapu sıkıntı evi başkasının üstüne geçirebilir
Yarın hemen aile konutu şerhi koydurun satamasın
Jessey nerdesiiinnn :)
İçinde oturmadığımız eve şerh koyduramazmışım . zaten boşanmak istiyorum ama 6 ay bekle diyor