• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah cüzdanımızı çalan eşim???

Şöyle evi bekarken almıştı uç yıllık kredisini ödemişti, düğün takılarını satıp kalan yedi yıllık borcu peşin ödemiştik ve krediyi kapatmıştık. Tapu onun adınaydı. Kiracısını da çıkartmış üstelik ev ne alemde bilmiyorum. Zaten hep senin o evde hakkın yok diyor.
Ev hakkinda hic bir hakkiniz yok hukuken bekarken tapusu ustune yapildigi icin.bence evi satmisdir. Evlilik cuzdaniyla bisy yapamz

Tapuda tanıdığınız varsa ad soyad ana baba adı ya da tc kimlik no ile evin durumunu öğrenebilir. Ev eşinizin üstüne ama düğün sonrası toplu ödeme ile borç kapatılmış. Belki mahkeme dikkate alır.

Ev için değer artış payı alacağı davası açabilirsin , senin hakkın yok demekle olmuyor o işler, salatalık cumhuriyeti değil burası hak var, hukuk var. Bu erkeklerin zekasız söylemleri beni deli edecek bir gün. Tabi tarihe göre davanın adı değişecek ama var sonuçta her türlü hakkın.

Şöyle evi bekarken almıştı uç yıllık kredisini ödemişti, düğün takılarını satıp kalan yedi yıllık borcu peşin ödemiştik ve krediyi kapatmıştık. Tapu onun adınaydı. Kiracısını da çıkartmış üstelik ev ne alemde bilmiyorum. Zaten hep senin o evde hakkın yok diyor.
o evde senin hakkın var artık şimdi o ev ortak oldu.

bekarken alınan evde hukuken hakkınız yok ama bırlıkte kalan borcu odedıgınızı ıspat edersenız bosanma durumunda bellı oranda hak talep edebılırsınız elınızde senet makbuz vs varsa tabıkı...
bence her ıhtımale karsı tapuya serh koydurun kı satamasın evı belkıde satmıs bıle olabılır cunku kıracıyı cıkartmıs dıyorsunuz, evlılık cuzdanına gelınce alsa ne olur bır hukmu yok o olmadan da bosanabılırsınız ıs bır dılekçeye bakar...

Adreste yok cnm.evimin iblisi kiracının kontratına emlakçının adresini yazmış. Babamı gönderdim adrese en az on yıldır emlakçı varmış orda konut değil. Yani evin adresini de bilmiyorum. Siteyi semti falan biliyom da hangi bina, kaçıncı etap onları bilmiyorum
e devlet sıfresını bılıyorsanız esınızın ustune kayıtlı tasınmaz malların adres ve bılgılerını tapudan ogrenebılırsınız.. herseyı yazar orda ..

Böyle icten pazarlıkli erkekler bosanirkem eşleri donuna kadar alsın istiyorum.
Çok şey mi istiyorum bilemedim ki:KK51:

Eşiniz çalışıyorsa sıralı en üst yoneticisine konuyu anlatın. ik da olduğum için boyle olayları bazen görüyorum. gerçekten işe yarıyor. tabi boşanma konusunda eminseniz.

Evlilik cüzdanı ile bir şey yapılamıyor. Boşanmak için anlaşmalı da boşansanız çhakimin karşısına çıkıyorsunuz.
bence evlilik cüzdanı için değil de ev için endişelenin. bir avukata gidin derim.

Evi satar bacim cok uzuldum

Bizim bi evimiz daha var oda benim adıma ve hala kredisini ödüyorum. Satmışsada bu evdeki payından düşer hakim diye düşünüyorum. Veya bu eve mi bişey yapmaya çalışıyor

15 yıllık evliyim nikah cüzdanı hiç lazım olmadı eşim varlığı varlığını bile unuttu.tapuya gelince zaten evlenmeden önce almış o evi, siz hak talep edemezsiniz diye biliyorum.diger eve iyi sahip çıkın.

Back
X