Nikah cüzdanımızı çalan eşim???

Ne yapacak evlenme cüzdanıyla Allah aşkına yani. Tapuyu alması da saçma yani sen tek başına tapuyla bir şey yapamazsın ki. 8 aydır evde olmayan adama hala boşanma davası açmadınız mı bence şu an sorun cüzdanı almış olması değil sizin neyi beklediğiniz. Zaten ayrılınca o cüzdanın bir yükümlülüğü de kalmayacak ki. Tapuyu alması da birşeyi değiştirmez eğer evi evlendikten sonra aldıysanız yarı payı zaten sizin hakkınız hukuken.

Caninzi sikmaya degmez hicbisey olmaz belkide kabetmistir mahcup olmamak icin böyle inkar ediyor eger problemlerinizi cozebilirseniz yazik bosanmayin

Arkadaşımın kocası da kavgadan sonra, evlilik cüzdanını alıp gitmiş, sonra barıştıklarında sormuş neden aldın diye, beni boşamayasın diye aldım demiş :KK57: Ne alakaysa korkmuş demek ki :-) Ev için ispat gerekir, takılarla ödendiğine dair, aksi halde sanmıyorum bişey talep edebileceğinizi..

Evlilik cuzdanini bilemedim de, tapu hic hayra alamet degil.
İlk isiniz gidip oturdugunuz eve aile konutu şerhi koydurmaniz.sizin rizaniz imzaniz olmadan ne devredebilir ne satabilir ne kiraya verebilir.

Bizim bi evimiz daha var oda benim adıma ve hala kredisini ödüyorum. Satmışsada bu evdeki payından düşer hakim diye düşünüyorum. Veya bu eve mi bişey yapmaya çalışıyor

Evlilik cüzdanınızda tc kimlik numaranız var mıydı, hatırlıyor musunuz? Bir eviniz daha varsa ve sizin adınızaysa, aklıma tek gelen eğer evlilik cüzdanınızda tc kimlik numaranız varsa tapuda üstünüze kayıtlı evi kendi üzerine geçirmeye çalışabilir, 6 ay bekle kısmı şüpheli.

Üstünüze kayıtlı olan ev hala üstünüze mi kayıtlı bir kontrol edin tapudan, evlilik cüzdanı için lütfen derhal kayıp/çalıntı başvurusu yapın.
Önemsiz gibi görünen bazı evraklar önemli olabiliyor.

Şöyle evi bekarken almıştı uç yıllık kredisini ödemişti, düğün takılarını satıp kalan yedi yıllık borcu peşin ödemiştik ve krediyi kapatmıştık. Tapu onun adınaydı. Kiracısını da çıkartmış üstelik ev ne alemde bilmiyorum. Zaten hep senin o evde hakkın yok diyor.
Evet 3 yıllık ödeme de sizin hakkınız yok .
Ancak evlendikten sonra ki ödemelerde hakkınız var.
Ayrıca bunu söylemesi ne ayıp karaktersiz birine benziyor buradan kocaniz.

Aman aman diyim çocuğunu verme, babasıyım bilmem ne diye duygu sömürüsü yapmasınada izin verme! Hemen avukat tut!

Bende boşanıyorum ve benim haysiyetsiz, karaktersizz eski eş olacak hıyar, evlendikten snra aldığımız arabayı abisinin üzerine geçirmiş, altınlarıda çalmış. 6 ay bekle demesi hikaye, kim bilir neler planlıyodur.

denizlililili denizlililili nin konusunu okuyormusun,ona benzemesin senin konun da,dikkatli ol...
Şu bi kaç gün içinde ne kadar çok maddiyatla ilgili konu açılmış değil mi deniz? Hepsinde de kadın mağdur, erkek çıkarcı, dolandırıcı, hırsız...

Yada bendeki algıda seçicilik:) kendi durumumdan dolayı dikkatimi çekiyor bu tarz konular.

Şu bi kaç gün içinde ne kadar çok maddiyatla ilgili konu açılmış değil mi deniz? Hepsinde de kadın mağdur, erkek çıkarcı, dolandırıcı, hırsız...

Yada bendeki algıda seçicilik:) kendi durumumdan dolayı dikkatimi çekiyor bu tarz konular.
Öyle gerçekten,biz romantiklikten ölüyoruz,bir doğum günü hediyesi unutulsa sorun yapıyoruz,erkeklerin tek iyi anladığı şey alavere dalavere,istisnalar müstesna...

Back
X