• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah - Düğün

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
Ailelerden ayrı bir şehirde yaşıyoruz , ben yeni ve diğerinden biraz daha külfetli bir daireye taşındım. Şuan ayrı ayrı masraf yapıyoruz. Düğünümüz kasıma yetişmezse 2019 ilkbaharda demiştik sanırım öyle de olacak.

Resmi nikah yapıp düğünü beklemeden aynı evde yaşamaya başlamak.. toplumumuzda etik olmayan birşey miydi?:KK34:

Ailelerden ayrı bir şehirde yaşıyoruz , ben yeni ve diğerinden biraz daha külfetli bir daireye taşındım. Şuan ayrı ayrı masraf yapıyoruz. Düğünümüz kasıma yetişmezse 2019 ilkbaharda demiştik sanırım öyle de olacak.

Resmi nikah yapıp düğünü beklemeden aynı evde yaşamaya başlamak.. toplumumuzda etik olmayan birşey miydi?:KK34:
gördüğüm kadarıyla etik olmayan bir şey kalmamış günümüzde...

Ben evlendikten sonra kocamla kalırım. Bundan daha doğal ne var ki? Aynı eve girmeyecekseniz lütfen nikah da yapmayın. Ben böyle düşünüyorum.

Ben muhafazakar sayilabilecek bir kafadayim
Nikahtan sonra her seyi yasayabilirsiniz bence
Ama gercek bir aile hayati yasadiktan sonra dugun yapmak cok sacma geliyo bana
Ben goremedim ama varsa dugunun bir buyusu o bozulur sanki
büyüden ziyade kastedilen şey aynı evde yasamaya basladıktan sonra hop düğün yapalım olayı, şuanki kadar hevesli olunur mu bilemedim ki
Takı takmak istemeyen eşe dosta bahane olur.
Etiği falan geç bu var bak. :KK70:
ahaha netten davetiye sistemi yaptırırım düğünsüz davetiye :D altınları da kredi kartına böldürürüm filan, geçenlerde öyle bir çift vardı ekşide bayağı konusulmuştu, öyle yapayım ben de

Gerekli olan nikahtır. Düğün insanlara duyurma ve kutlama amaçlıdır.
Sadece nikahla evlenenlerde aynı evde yaşamasın o zaman :rolleyes:
Espiri bir yana, çevre bu konuda ses çıkarabilir ama önemli olan sizin durum-şartlarınız. Yani neden olmasın?

büyüden ziyade kastedilen şey aynı evde yasamaya basladıktan sonra hop düğün yapalım olayı, şuanki kadar hevesli olunur mu bilemedim ki

Onu kastediyorum aslinda
O heves olmaz bende
Nikahla beraber yaptigim dugune bile hevesim yoktu benim
Hele ki ayni evi paylasip 1 sene sonunda kanka oldugun kocamla hayatta bi daha o toplara girmem
Ben girsem kocam girmez :D

topluma soralım madem

anket koy da

yaa bu tarz yorumlar okuyunca başka konularda falan, şu Nur Yerlitaş'ın capslara konu olan bi fotoğrafı var ya ağzını büktüğü, hah direk o geliyor aklıma

ehh sizinki yine bir tık daha masumane kalır da illa konunun bir kulağından tutup yakalayan ben tezat düşüneyim ayağıyla değişik sözler sarfeden Nur Yerlitaşlar o kadar çok ki :KK70:

Tek nikahla evlen düğüne ne gerek var ki
Yani diğer türlü yapacağınıza bu şekilde daha makul bence de sonra aynı evde yaşamaya başlarsanız hiç heyecanı kalmaz ki bide öyle düşün o heyecanı yaşamanızı isterim millet için düğün. Yaptığınıza değmez bence kendiniz için özelleştirin o günü direk nikahtan gitmek yada benim gibi 8 ay nikahla baba evinde vs beklemek sonra düğünü yapmak ;) şimdiden mutluluklar diliyorum herşey gönlünüzce olsun :KK200:

oha ya, gerçekten oha.

istersen nikah yapmadan yaşa, kime ne? bize ne?

elaleme mi yazılıyor sevabınız günahınız? noterden onay alır gibi milletten onay almak zorunda mısınız?

resmi nikah diyorsunuz, düğünün hiç bir hükmü yok ki.

Ailelerden ayrı bir şehirde yaşıyoruz , ben yeni ve diğerinden biraz daha masraflı bir daireye taşındım. Şuan ayrı ayrı masraf yapıyoruz. Düğünümüz kasıma yetişmezse 2019 ilkbaharda demiştik sanırım öyle de olacak.

Resmi nikah yapıp düğünü beklemeden aynı evde yaşamaya başlamak.. '' toplumumuzda '' etik olmayan birşey miydi?:KK34:
Bence ayni evde kalmayin canim.maddi sıkıntı çekeceksiniz birakin erkek ve ailesi düşünsün.sirf tasarruf edeceksiniz diye böyle bisey yapmayın.sonucta ilerde başa bile kalkilir.dunya hali düğün gecesi ayrilanlar var.hem ailenizden biri duysa ne kadar üzülür yada düğünü erkene alin

Back
X