nikah gününü anlat

yaramas

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
948
2
316
53
kızlar benim nikah günüm de çok komik oldu
kaynanam geldi ve oğlum kaçırıldı dedi ve ben şok girdim :1shok:
bu ara da abilerim de konuklara ne deyeceğini anneme soruyolar
canım annem hemen ertelendi deyin bu arada babam da nikah memurunu getiriyor
daha neler neler
kızlar sizde anlatına.s.

yok bizde böyle şeyler olmadı aksine herşey çok rahat ve kendiliğinden gelişti..
benim tek bombam konvoy halinde geleceklerdi geç kaldılar sürekli arayıp hadi ne zaman geliyorsunuz diye sormamdı..ama konvoyumdan düğünüme kadar herşey 4/4 lüktü.bunu sağlayan kayınvalideme de bir teşekkürü borç bilirim..

peki sonra ne oldu??? damadı kim neden kaçır mış? nasıl kurtuldu?
nikahın akibeti ne?

Eşimin mesleğinden dolayı tek bir boş ve burada olacağı gün vardı ben ümraniyeden o gemiden şahitlerin birisi kızıltopraktan diğeri güzelyalıdan harekete geçtik ve nikah salonunda buluştuk sıranın gelmesini beklerken eşim terlemeye başladı ve ''tuhaf oldum ben ya'' tatlicadiarzu falan diye sızlanmaya başladı ama nafile ''hava al ama geri gel'' diye uyardım. Kötü Kazen Şimdi resimlere bakan arkadaşlar bu ne biçim nikah diyor ben de kot pantolan var üzerimde tişört ve göbeğim açılmış. Ama çok mutluyuz eşim bile a.s

düğün yapmadık biz nikah yaptık sadece
o nedenle harikaydı dört dörtlük...

YENİ EVLENEN BİRİ OLARAK NİKAHIMIN DA DÜĞÜNÜMÜN DE MÜKEMMEL GEÇTİĞİNİ SÖYLEYEBİLİRİM
İDDAA EDİYORUM YILIN DÜĞÜNÜYDÜ:))))))))):asigim:

benimde kendimce harikaydı tek komik yanı kuaförde işimiz çok uzun sürdü randevu aldığımız fotoğrafçıda randevuyu zar zor araya sıkıştırıp vermişti 5 dk bile geç kalsak alamayacağını söylemişti biz tam yarım saat geç kaldık kuaförden çıkıp gelin arabasıyla fotoğrafçıya kadar dörtlüler yanıp korno çalarak gitmiştik :roflol:

Bak gene anılarım depreşti....
Çok güzeldi düğünüm. Öyle farklı bir olay olmadı ama gerçekten çok mükemmeldi. Keşke bir daha o günü yaşayabilsem...:asigim:

peki sonra ne oldu??? damadı kim neden kaçır mış? nasıl kurtuldu?
nikahın akibeti ne?

ben yıkılmış herkesin ağzından bir laf çıkıyor bende tabi ağladım dedikoducular fısır fısır konuşuyorlar tabi kulağımı tıkasam ne yazar olaylar hep tatsız tatsız gelişiyor abim geldi kızarak bana vermiycez seni dedi ben tabi daha da çok ağlıyorumsenağlama benm halim bu..

güzelim kerpetenle laf alıyoruz ağzından ay çatlicamm şimdi çıldıracağımmm kıs baştan sona anlatsana tek tekmi soralım illa yawwwww saçımı başımı yolcammm ee enişte bey ne oldu sonra bulundumuu

benim ki de çok güzeldi ve bizim nıkahımızda tesadüf olarak bizi parçamız çalıyordu tam imzayı atarken radyoda hayret etmiştik ve :asigim::asigim:

selam kizlar ben hale nikat sidilerini seyredince olurum gulmekten:dance:ya kizlar benim esim almanyada yetsip buyumus turk ama bizler kadar orf ve adetlerimizi bilmiyor.neyse hersey normaldi .nikah basasina oturduk .memur soruyo falancayi falancayi kabul ediyomusun diyo.bizimki evet diye ayagi kalkip direk beni opmeye kalkti.:mymeka:nikah memuru oglum daha deyil bekle diyo .sonra bana sordu kabul ediyomusun diye bizimki evet der demez ben .direk:mymeka:duvama yapisip acip opmeye kalkti bu olay bayabi tekrarlandi ay herkez oldu gulmekten bende utandim bayabi.neyse nikah kiyildi nihah memuru hadi op:1shok:bu bekleyemedin damat bey dedi ay cok komikti kizlar ya :dance:

nıkah günü teyzemle gıtmıstım nıkah daıresıne. düğün olacagından nıkahı oyle şaşaalı yapmadık ama annem her zaman kı domınantlıgıyla evden cıkarken bana saat 5 te evdesın demıstı. ben de ama anne adam artık kocam oluyo bırakta rahat bırgun gecırelım demıstım. o da hayır efendım bu evden yarın gelın olacaksın ona gore demıstı. anne yüreği işte koruyucu ama nafıle sadece bırgun daha kanatlarının altındaydım annemın. hala aklımıza geldıgınde gülerek hatırladıgımız bır anı olarak kaldı işte...

Şeniz :teytey:benim nikah günüm çok güzeldi ama küçük bir problem çıkmıştı tabi buda beni üzmüştü...bu problemde eşimle beraber dans müziğini seçmiştik ve müziğimiz çalacaktı ama eşim o günün heycanıyla unutmuş bende çalan başka bir müzikle şaşkına dönmüştüm:1shok:

o arada eşim de ilçeye gitmiş ve orda rapor alıp izin gününü uzatmaya uğraşıyormuş tabi evrak işi uzadığı için orda kalmak zorundaymış ve bu arada ev aramış tabi annesi bizde abileri de çarşıda karakollarda arıyolar :) tabi bütün tantana yaşanmış bir de baktık ki köşe başından geliyor o an ki şaşkınlığını anlatamam ne oldu ne oldu die anlatıldığında tabiki tam düğün günü izini bitiyormuş çalışmaya başlıyacakmış bize durumu anlattık tan sonra abimlerde anladılar bende çok sevindim kaçırılmadığına (kaçmadığına :):roflol: )
ama tabiki ertesi gün çok güzel bir nikah töreni oldu

sizinlerde çok güzel :))

GÜZELDİ HERŞEY YOLUNDA GİTTİ SAYILIR SADECE ÜST DUVAĞIM EVDE UNUTULDU BİRDE NİKAH SONU KURDELELERİ ÇIKARIYIM DERKEN GELİNLİĞİMİN KOLTUK ALTI YIRTILDI BENİMKİNE FENA KIZMIŞTIM YARDIM ETMEDİ DİYE,AMA NEYSEKİ ANNEM YETİŞTİ DÜĞÜNÜME KADAR HALLETTİ SORUNU AKSİLİKLER İLLAKİ OLUYOR TELAŞTAN yerimseniben

o gün çok heycallı olupta herşey sana tuaf geliyor şutarafagitti kız heycandan herhalde

tam bir faciaydı. gelin geldiğim evde düğünden 1 gün önce kıyıldı. eşimle farklı şehirlerde olunca önce izmirde düğün yapıldı, imam nikahı falanda. cuma akşamıydı. düğün gecesi yola çıkıldı ve evimize geldik. cumartesi sabahı yeni gelin evi tıklım tıklım, bir kalabalık pazar günü de düğün olacağı için ses çıkarmıyorum. bu arda ailem pazar akşamı düğüne geleceği için yanımda değiller sadece teyzem ve eşi benimle geldi. cumartesi öğleden sonra saat 5 eltim haber verdi 7 de nikah kıyılacak diye. nasıl yani dedim salonda kıyılmayacakmı nikah.nikahım var ve benim en son haberim oluyor... yok nikah memuru geliyo böyle böyle dedi. benim bütün kıyafetlerim izmrde kaldı ailem gelirken getirecekti. yanımda sadece yaz olduğu için tişört şort falan var. neyse üst baş bulduk buluşturduk. nikah evde kıyıldı. ortalık battı eşyalar yeni halılarda koltuklarda kola ,kahve ne ararsan var. offf offff faciaydı yani. sinirden çatladım. en kötüüsüde ailemin yanımda olamayışı çok koydu. ertesi gece düğünde babamla dans ederken anlattım. olsun kızım canını sıkma dedi. o kadar moalim bozulmuşki düğün videosunu izlerken kendim bile şaştım 5 karış suratla geçirmişim. zaten daha sonra dedikodular geldi eşimin tarafından.aman gelin ne suratsız öle yüzünden düşen bin parça vs.

özet yaptım şimdi .kötüydü yani hatırlamak dahi istemiyorum..bir gün bu konu açıldığında tartışırken o kadar sinirlendim ki evlilik cüzdanını yırttım. o derece yani kötü...senağlama
yenisini çıkardık tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…