nikah gününü anlat

valla benn hiç hatırlamıyorum çünkü dügün olsun istiyodum eşim ve aileside niakahh yalvardım yakardım ama olmadı eşimi çok sevdigim için ve bi dügün içinde ayrılmak istedim ama rest çekmedime çok pişman oldum nikahh saat 2 deydi vee sabahın köründe kalktım ailemde çok üzgün oldugu için ne güydigim gelinlikten anladım nede nikahtann bazen hatırlamaya çalışıyorum ama üzüyo canımı acıtıyo evliligimin bir buçuk yılını kendime ve eşime zehir ettim bu site sayesinde derdimi paylaştıkça vee sizz güzell insanların ferahlatıcı güzel yorumlarıyla kendime geldim artık iyimm sagolunn derdime ortak olann oolmayann herkezz sagolsunn böyle işte benim hikayemde ama allah genç kızların gönlüne göree versinn bende evladım yok ama ona güzel bi dügün yaparım inşallahh güzel anılarınızın arasında kötü bi yorum yaptım artık kızmazsınız inşalahhh :)

O günün hemen bitmesini istedim.:sm_confused:
Aslında bana kalsa işten güçten bir ara sıyrılıp
hoop bir nikah tamam. Ama ailemi kırmak istemedim düğün olsun istediler.
(Genelde çok asi ruhluyum, niye karşı çıkmamışım şimdi şaşıyorum kendime)
Gelinliğin içinde kendimi çok tuhaf hissettim.:bbo:
En mutlu an düğünün bittiği andı. Sonra Bursa dan İstanbul a
geldim. ( Çok mutluyum o ayrı)
:asigim:

:1shok::1shok::1shok: ne nikahmış beee.
Benim nikahım da tuhaf ama komikti.Düğünden 15 gün öncesine gün almıştı eşim tecrübesizlikten:))ailemden ayrı yaşadığım için bir hafta sonra geleceklerdi.bizde kot pantolonlarımızı çektik,3 dostumuzu aldık yanımıza gittik nikahımızı kıydık.eşimin kardeşiyle ablası da nikah bittikten sonra geldiler:))yani komik bir nikahtı.

biz 7 yildir evliyiz , esim ve ben cok cok cok farkli insanlariz. söyle anlatiyim, birbirimizin bu farkliligini sevdik... yani ben oldukca yerinde duramayan, ailesi tarafindan simartilmis, deli bir kizim naniknanik
esimse cok agir basli, az ve sadece gerektigi zaman konusan, ben nekadar deliysem o okadar akli basinda bir insan...

ama gercekten bu farkliliklar asik etti bizi birbirimize... ben onun öyle agir olmasina, oda benim deliligime...
ve hal böyle olunca tabiki kavgalar küsmeler cooooooook.
nikah günümüzde hazirlandik kuaför muaför, cay bahcesinde kiyilacakti nikah, gittik biraz uzaktaki kafede oturduk, yanimda kuzenim vardi, kuzen gitti cay bahcesine bakmaya davetliler hepsi gelmismi, eger geldilerse, gitcez oturcaz orda. bu gitti, döndügünde biz esimle coktaaaaan baslamisiz kavgaya :roflol:
geldi tabi :1shok: oldu.

ben dedim, nikah mikah yok, ben gidiyorum... esimde seslenmiyo, sinirliya :roflol:
zar zor ikna ettiler, siz hep böylesiniz zaten diye...
neyse gittik nikaha, ama ikimizinde surati asik, simdi kasetini izledigimde nekadar komik olmus görüyorum. ikimizde istemiyormus gibi evlenmeyi..
taki, memurun gelisine kadar. memur geldigi anda, bizi bi heycan sariyor, ikimizde gülümsemeye basliyoruz.
hele o evetler dendigi anda. ikimizde cok mutlu görünüyoruz nikahta.... :asigim:
ya cok güzel ve komikti....
merak edenler icin... hala ayniyiz, illaki bi anlasmazlik oluyor, ama sonuc olarak cabuk barisiyoruz.... kisiliklerimiz hic uymadigi halde, nasil insan bukadar baglanir anliyamiyorum.... ama cok güzel :asigim:

ay cok uzun oldu ama neyse...

Benimkide çok güzeldi düğünden 15 gün önce nikah salonunda aileler arasında olmuştu. Heyecandan ölmek üzereydik. Sabah işe gitmiştik nikah saatine yakında izin alıp, nikahımıza davetli gibi gitmiştik En tuhafı işten izin alıp bekar olarak çıktık 2 saat sonra evli olarak geri dönmüştük ama çokk güzeldiiii:asigim:

nikahım düğün günün olmuştu eşimin köyünde gıcık bir durumdu nikahta 350 kişi vardı işte o an sinirden ağlamaya başlamıştım ben kendi aramızda olsun istemiştim maşallah bütün köy başımıza toplanmıştı.canım annem babam yüzlerine baktığımda daha çok ağlıyordum.annemle babam bir köşeye çekilmişler sessizce izliyorlar o gün eşimin ailesini yaptıklarından dolayı hiç affetmeyeceğim annemle babamın yanına gelmişler kızı aldık derdinnize yanın demişler annemde kızımın çekicek çilesimi var nedir diye düşünmüş.düğün geceside tam bir kabustu zaten çok meraklı dedikoducu 1000 kişi içinde düğün yapmaktan nefret etmiştim 2 sene boyunca beni konuştular susratsız hiç gülmüyor oynamayı bilmiyor odun gibi diye

benimki de berbat geçti düğün fotagraflarınıda hiç sormayın fotogfafçı bir poz verdirmişki bize inanamazsınız kocam bana arkadan sarılmış hala bakıp gülüyorum ee eeeeeeebe adam bizi ne zannettin sen başka pozmu yok sanki

Nikah sekerleri konuklar alkis evet hayirlar.Tek fark burda nikahimizi belediye baskani kiydi ama adami gorseydiniz sanki pazarcilik yaparken birileri sanki zorla kollarindan tutup oraya getirmisler.Adam o kadar sade dusunun.Ikinci degisik dil farkiydi evet yerine JA dedim hepsi bu kadar :roflol:

kızlar bu konuyu eşimle konuştuk
inkah günümü nasıl üzüldüğümü anlattım dedim ve
eşim de.. bende ogünü seni ağlattiğim için üzgünüm dedi

yaşasın bir daha nikah için benden özürdiledi:dance::dance:

esimle bende tanistik,ücüngü gün nikahimiz oldu...okadar cabuk olduki anlayamadik..nikah salonundan ciktik banka oturduk elimde evlilik cüzdani bir ben bakiyorum bir o bakiyorsırnaşık şey.ikimizde ayni anda biz simdi kari kocami olduk dedik:roflol: inanamamistik uzun bi zaman:asigim:

benim düğünüm de nikahımda aynı zamanda salonda oldu.kına gecemde oldu ayaklarımız patlayıncaya kadar oynadık dans ettik.nikah şahidim en samimi arkadaşımdı.ben ömrümün sonuna kadar eveet dedim.eşimde tüm kalbimle evet dedi.biz 8 senenin sonunda evlendik uzun bir flört dönemiydi.şu anda 7 aylık evliyiz dilerimki tüm sevenler kavuşsun ve mutlulukları bir ömür boyu sürsün:teytey:

cok güzeldi,herikimiznde 2. evliliği olduğu için nikahtan evlemeye karar vermiştik. sabah cok mutlu bir sekilde kuaföre gittim sonra eşim beni almaya geldi o kadar beğenmişti ki beni:) nikahımız öğleden sonra oldu. sonra eşimim kardeşi ve benim kardeşim, eşleri , cok sık bir kır lokantasına yemeğe gitmiştik... sonra da evimize :))

benimkide cok özel ve güzeldi

nikah tarihimiz 20.02.2002 saat 2deydiŞeniz
nikah memurumuz hem genc hem bayan hemde esimin okul arkadasiydilülülülülülü
nikah salonumuz cok eski ama tarihi degeri olan bir mekandi
cok romantik ve güzel gecdi nikah memurumuz önce askla,sevgiyle,mutlulukla evlilikle ilgili güzel bir siir okudu saolsun almancaydi ama süperdi daha sonra yine askla ilgili bi sarki dinletti ve nikahimiz kiyildi:1hug:
ay cok güzeldi yaaaaaaaaaaaaa:asigim:

Biz nikahımızı ailelerimizin haberi olmadan kıydırdık.
Ablam'la işe gider gibi çıktık evden Aşkım'la buluştuk kuaför, fotoğrafçı oradan da nikah dairesine gittik.:asigim:
Arkadaşlarımız için nikah şekerlerimiz bile vardı.
Nasıl bir heyecan aileler de bilmiyor ya bir de korku eklenmişti üstüne...
Nikahtan sonra yemeğe çıktık arkadaşlarımızla kadir gecesiydi herkes oruçlu iftardan sonrada pasta kestik.Çok güzel ve eğlenceli bir gündü.
Sonra paşa paşa eve döndüm eşimi bırakarak ne zor gelmişti ama. :çok üzgünüm:
6 ay sonra düğünümüze 2 gün kala söylemiştim bizimkilere nikah cd sini izleterek çok üzülmüşlerdi.
Gönüllerini aldıktan sonra yüzsüz ben babacığım senin arkadaşın vefat etmişti o yüzden söyleyemedim sana demiştim.

:roflol: çok güldüm ya süpermiş. sabırsız damat delikafadulden

benim düğünümde çok güzeldi. Açık havada boğaz manzaralı biyerde yemekli yapmıştık. Hava karardıktan sonra çıktık biz meşaller falan vardı. Bahçede süs havuzu vardı ordasında adacık vardı ağaç vardı. Süs havuzunun ortasındaki ağacın altında kıyıldı nikahımız. Etraftada davetliler. Karı koca ilan ediyorum dediğinde fişekler ateşlenmişti.Herkes bayılmıştı.. Düğün pastamızın tadı çok güzeldi hala tadı damağımda ama bir çatal alabilmiştim o an yemek falan gözümüz görmüyordu. Hiç oturmadım zaten sositososito
Nikah kıyılırken çok heyecanlıydık. Nikah memuruda çok şekerdi.
Hep düğünlerde merak ederdim. Gelinle daman dans ederken ne konuşuyorlar bu kadar diye. Şimdi videomuzu izliyorum bizde konuşuyoruz ama hiç birşey hatırlamıyorum delikafadulden

Ama en kötü kısmı düğünden bitipte ayrılırken annemle ne kadar zor ayrılmıştık
çok zor birşeymiş çok derin bir sızı hissettim annemin boynumu koklaya koklaya öpüp ağlaması o zamana kadar hiç ağlamamıştım kınada bile. orda yelkenler fora :1no2:

Ama sağolsun biricik aşkım sebebim ,kocişim herşeyi tam istediğim gibi yapmıştı.

Bazen gidiyoruz düğünümüzün olduğu yere yemek için. daha evleneli 6,5 ay oldu ama tekrar evlenmek istiyorum delikafadulden
doyamadım :roflol:

niye o kadar acele ettiniz tanımadan?

benim dugun gunum hep aksiliklere denk geldi.
1-bogazim agriyordu cok kotu
2-gorumcem sicak bitki cayi yapti bogazina iyi gelir diye.tabi ben onu bir guzel ustume doktum.
allahtan dugun bitmisti eve gelmistik.
3-gelinligimin fermuari bozuldu.
ama her seye ragmen hayatimin en guzel gunuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…