beniç çok sade bir nikatım oldu tam bir uyduruk hiç bişey istediğim gibi olmadı neyse ..
11.07.2008 te nikahımız kıyılacak saat 3:30 da ama ikimizde çalışıyoruz bir türlü izin koparamadım o gün için yarım gün çalıştıktan sonra izin verdiler çok şükür yoksa nikah kalıyordu yani neyse o gün izin alabilirim düşüncesi ile takım giymiştim kuaföre gideyim böle suratsız olmaz ddedim ağlamaktan gözlerim şişmişti izin alamıyorum diye neyse gittim kuaföre ama full dolu fırsat yok saç baş yaptırmaya nikaha 15 dk kala işim bitti ama beni göreceksiniz maymuna çevirdile o derece sinirlendim öle olmasın böle olsun diyorum banabırakın diyorlar sinir şeyler bıraktık ta ne oldu ayyy
neyse kuaförden çıktık gaza bastık nikah salonuna gittik bizim şahitler son dakka ayarlandı ben bir akrabamın olmasını isterken bir baktım ki eşim içerden elinde 2 tane kimlik geliyor canım şunuda kaıyıt yaptırsan dedim o ne dedi şahidim dedim ben seninde şahidini kayıt ettirdim dedi kim dedim ablamlar demezmi sinirlendim o an aklımdan hayır demek geçti ama seviyordum keratayı diyemedim yani anlayacağınız ikimizin de şahidi ablaları oldu düğünümüzde idare ederdi yine istediklerimin hiç biri olmadı ama onunla olmaktan mutluyum