nikah gününü anlat

bizim evliliğimizde bi çok güzel olay üst üste gelmişti...eşimle birbirimize görünüm olarak çok benzeriz görevliler bile bu kadar zamandır burda çalışıyoruz birbirine bu kadar yakışan çift görmedik dediler... bide ogün siyasetçiler açılışamı ne gelmişler tam biz çıkarken havayi fişekler patlatıldı,belediye başkanı düğün arabasının önünü kesip tebrik etti... nikahtan sonra çay bahçesine giderken arabadan sarkıp bizi kameraya çeken turistler bile vardı...he bide ekşın yanı var eşimle arabada dalaştık kapılar çarpıldı dedim keşke nikahtan önce kavga etseydikte onu oracıkta bıraksaydım...ama eve gelip diz çöküp zeko seni çok seviyorum deyince....ahh ah hiç dayanamıyorum seviyorum ya ben bu adamı...

beniç çok sade bir nikatım oldu tam bir uyduruk hiç bişey istediğim gibi olmadı neyse ..
11.07.2008 te nikahımız kıyılacak saat 3:30 da ama ikimizde çalışıyoruz bir türlü izin koparamadım o gün için yarım gün çalıştıktan sonra izin verdiler çok şükür yoksa nikah kalıyordu yani neyse o gün izin alabilirim düşüncesi ile takım giymiştim kuaföre gideyim böle suratsız olmaz ddedim ağlamaktan gözlerim şişmişti izin alamıyorum diye neyse gittim kuaföre ama full dolu fırsat yok saç baş yaptırmaya nikaha 15 dk kala işim bitti ama beni göreceksiniz maymuna çevirdile o derece sinirlendim öle olmasın böle olsun diyorum banabırakın diyorlar sinir şeyler bıraktık ta ne oldu ayyy
neyse kuaförden çıktık gaza bastık nikah salonuna gittik bizim şahitler son dakka ayarlandı ben bir akrabamın olmasını isterken bir baktım ki eşim içerden elinde 2 tane kimlik geliyor canım şunuda kaıyıt yaptırsan dedim o ne dedi şahidim dedim ben seninde şahidini kayıt ettirdim dedi kim dedim ablamlar demezmi sinirlendim o an aklımdan hayır demek geçti ama seviyordum keratayı diyemedim yani anlayacağınız ikimizin de şahidi ablaları oldu düğünümüzde idare ederdi yine istediklerimin hiç biri olmadı ama onunla olmaktan mutluyum

nikah icin bile izin vermeyen bi isyeri cok ilginc..:1shok::1shok:
neymis yani evlenmenden daha onemli miymis
ne zalim ya bu patronlar

Benim ki aceleye geldi pasaport çıkarmak için zamanımız da yoktu memurun odasında kıyıldı ayağınada basmayı unuttum öyle şaşkın bir kuş gibiydim.

bundan 21 yıl öncesiydi
severek evlenme kararı verdik
nikah günü nasıl olsun işte hem üzücü hem sevinçli herşeyin yaşandığı bir gün oldu
ahhhhhhhh ahhhhhhhhh
nikah şekerimi bile gelinliklerle gidip eşimle beraber almıştık
herşeyi kendimiz yaptık heryere ikimiz tek beden koştuk halen aynı şekildeyiz şükür
tüm aksiliklere rağmen aksilikleri değil hep huzurumuzu ve mutlu oluşumuzu görerek yılları geçirdik işte
nikah günümü tam anlamıyla yazmaya kalksam hani derler ya roman olur işte aynen öyle nikahımdan 3 tane roman çıkar en iyisimi anlatmayayım
ben sadece eşimle olabilmenin beraber hayata başlamanın en güzel günü olarak hafızama yazdım ölene kadar da öyle kalacak

biz nikahı önce yaptık.öğretmenim bu yüzden nikahtan 5 dk sonra okulda 6 saat ders anlattım şıkıdım şıkıdım topuklularla :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…