• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah öncesi sıkıntılar haksız mıyım?

evlenme arifesindeyim normalde kokteyl vs olabilir diyorduk az kişilik ama olmadı nikah dairesinde sade nikah olacak.
Biz çok kavga etmeye başladık bu süreçte haksız mıyım merak ediyorum. nişanlımın ailesi nikahtan sonra onların evde yemek yeriz gibi bir şey dedi nişanlıma o da tamam falan dedi ben de sinirlendim bana sorulmuyor diye belki nikahtan sonra baş başa kalmak eve gitmek veya baş başa bir şeyler içmek vs. istiyorum yada yemek olacaksa bile çekirdek aile ile dışarıda güzel bir yerde yiyip kalkıp evime gitmek istiyorum. her zaman yaptığımız klasik evde yemek yemek istemiyorum ki ben zaten sevmem öyle çok eve bir sürü insan girip çıkmak ayrıca bu benim günüm değil mi? yani haksız mıyım sizce abarttım mı?
Evlendikten sonra bir bakmışsın koca ana kuzusuymuş.Geçmiş olsun diyelim

evlenme arifesindeyim normalde kokteyl vs olabilir diyorduk az kişilik ama olmadı nikah dairesinde sade nikah olacak.
Biz çok kavga etmeye başladık bu süreçte haksız mıyım merak ediyorum. nişanlımın ailesi nikahtan sonra onların evde yemek yeriz gibi bir şey dedi nişanlıma o da tamam falan dedi ben de sinirlendim bana sorulmuyor diye belki nikahtan sonra baş başa kalmak eve gitmek veya baş başa bir şeyler içmek vs. istiyorum yada yemek olacaksa bile çekirdek aile ile dışarıda güzel bir yerde yiyip kalkıp evime gitmek istiyorum. her zaman yaptığımız klasik evde yemek yemek istemiyorum ki ben zaten sevmem öyle çok eve bir sürü insan girip çıkmak ayrıca bu benim günüm değil mi? yani haksız mıyım sizce abarttım mı?
Hiçte abartmamissin. Ne olursa olsun senin hakkında kimse karar veremez

Eşinle zaten sürekli beraber olacaksin. Aileleri de hoş görmek lazım. Biraz alttan almak iyidir.. insallah esiniz aile dengelerini ayarlayan bir insansa hersey yoluna girer hic merak etme

tamam iki kişi evleniyor ama çocuklarını evlendiren iki aile için de önemli ve anlamlı bir gün.
kendince misafir ağırlamak istemiş olabilir. ayrıca saatlerce oturmak zaten covid sürecinde yanlış. birşeyler atıştırıp kalkıp evinize veya istediğiniz başka bir yere gidebilirsiniz.

Back
X