- Konu Sahibi Caulfield-
-
Biran dusundumde 10 yıllık bır arkadasım var dostum kardesım dedıgım ve hıcbır yanlısını gormedıgım bır ınsan
o bana böle bısey yapsaydı ben oturur ağlardım cok gucenırdım .. nıkah sahıdı olmadım dıye deıl ama : benım yerıme kendısıne zarar veren ınsanları sectı dıye ..
Bırde arkadasın zaten bır tuhafmıs canım ksr bakma.
İnsan sevdıgı adamı aldatıyorsa zaten bısey bekleme ondan bence ve hayatından hemen cıkar bugun kucuk zararı dokunuyor ama Allah korusun yarın daha buyuk zararı dokunabılır boyle ınsanların ..
gelınlıgınede - alısverısınede - dugununede yardım etme
anlasın yaptıgı hatayı .
kızlar merhaba ;
cok yakın kız arkadaşım 8 yıllık beraberlıgı ıle bırlıkte anıden evlılık kararı aldı .duydugum da ınanılmaz cok sevındım.cunku cok cıddı badireler atlattılar.ıhanet,aıle anlasmazlıkları sıddetlı gecımsızlıgın ardından 4 ay ayrı kaldılar .ıkısıde o surecte cok sıkıntılar cektıler bırbırlerının kıymetını anladılar ve bırbırlerıne gerı donduler .doner donmez anıden evlılık kararı aldılar .yanı bu 31 martta kısmetse evlenıyorlar .basta da belırttıgım gıbı ınanılmaz cok sevındım .ıkısı de sevdıgım deger verdıgım arkadasımdı .
gel gelelım benım canımı sıkan asıl meseleye ; en yakın kız arkadasım nıkah sahıdı olarak benı yapacak dıye beklerken o ıs arkadasını tercıh etmıs bugun ogrendım .ıster ıstemez uzuldum .bugun kendısınden ogrendım .ustelık o ıs arkadası arkadasıma cıddı zararlar verdı .hatta damat; o kızı bırakın nıkah sahıdı dugunde bıle gormek ıstemıyordu .cunku bunların ayrılıkların da o kısı damadın onurunu zedeleyecek bırsey yapmıstı herneyse ...
bu ara da damat da arkadasım olur .
nıkah sahıdı ben olacagım dıye beklerken ıs arkadası olması benı cok uzdu .gereksız yere mı alınganlık yapıyorum bılmıyorum ama cok kırıldım
bugun arkadasım kendısı soyledı benı kırıldıgımı anladı ustune bır de '' kırılmadın degıl mı sen de benım en yakınımda olacaksın gelınlıgımın kuyrugunu tutacaksın'' dedı .saka gıbı .gelınlıgın kuyrugunu benım bıldıgım kucuk cocuklar tutat yaa neyse deyıp gecıstrdım .
bır de bana evlılık haberını verırken ısmarlama hedıye verıyordu.o'na ekmek kızartma makınesı alacakmısım bı o eksıkmıs .
bu hafta sonu gelınlık modellerıne bakmaya gıdecegız.ama ne bakmak ıstıyorum, ne ekmek kızartma makınesı almak ıstıyorum, nede o dugune katılmak ....
kızlar sızce gereksız yere mı alınganlık yapıyorum ?
aynen cnm ,canımı sıkan herseye cok guzel degınmıssın.
ıs arkadası gıttı kafasını dagıtsın dıye bırıyle tanıstrdı yattılar kalktılar .
arkadasımda sevgılısı tarafından aldatıldı dıye ıntıkam amaclı yattı .
pıskolojısı ıyıce bozulmustu .
suan evlenecegı adam herseyı bılıyor .
hatta o cocugu ayarlayanın ıs arkadası oldugunu da bılıyor .
ama sahıt olarak o kızı tercıh ettıler .
dedıgın gıbı keske ben de bırlestırmek yerıne ayırmaya calıssaydım belkı degerlı olurmusum .
ısmarlama hedıye olayına hıc gırmıyorum bıle .
ama en cok sınır oldugum gelınlıgımın kuyrugunu tutarsın cumlesı ıdı .
bılmıyorum cok uzuldum .
ben evlenecek olsaydım nıkah sahıdı olarak ılk o'nu tercıh ederdım .
ınanılmaz ıncıldım .sankı bana hıc deger vermıyormus gıbı
ahhaaa...LAliş kulakların çınlasın...
Benimki de birkaç aya çınlar...
üzülmeyin...canı kimi istiyorsa onu şahit etsin kendisine...
önceki yorumları okudumm da bir okumaz olaydım arkadaşınızın evleneceği kişi , arkadaşınızın başka bir adamla cinsel beraberlik yaşayıp sonra kendisine dönmesini kabullendi mi? Üstelikkk bu adam o şahit olucak bayanın şahitliğini nasıl kabul etti? Şey kırılmanızı istemem sözüm size değil ama vayy be ne geniş mideler varmış diyesim gelmedi değil yani
en yakın arkadaşım benim yerine sıradan bir arkadaşını nikah şahidi yapsaydı, düğününe yabancı gibi gider oturur, takısını takar çıkar giderdim.
düğüne bir bakan gelir; ya da yaşca çok olgun saygın bir aile büyüğü vardır şahit yapılır, eyvallah (kaldı ki onun bile çözümü var.. nikahta 4 şahit olabiliyor..)
ama sen dururken, senin yerine iş yerinden birini şahit yapıp, seni de gelinlik tutmak gibi düğünlerde 6 yaş altı çocuklara verilen bir misyonla görevlendirmesi düpedüz sana yapılmış bir hakarettir..
iyi ki en yakın arkadaşımın nikah şahidi bendim, ben de onu nikah şahidim yaptım (ki ondan başkasını o koltukta görmek istemezdim) yoksa hala en yakın arkadaşım diyemezdim :)
Sana diğerleri gibi arkadaşındır alınma, takma, etme demicem.
Çünkü ortada fazlasıyla büyük ve ciddi bir sorun var.
Kız arkadaşında, damatta anormaller.
Ve fena halde midesizler.
Birde yattığı çocukta düğünde olacak?
Vay anasını...
Sakın canım sakın.
Gitme o düğüne.
Çünkü hepsi rezil, kepaze insanlar..!
En baştada o arkadaşın olacak mahluk.
Ve evet bu kadarda ağır konuşuyorum.
Gerçekler acıdır, unutmamak gerek.
Şimdi hiç kimse kalkıpta ; " Belki mecbur kalmıştır " " Hayır diyememiştir " gibi laflar etmesin.
Bunun ne mecburluğu var ne de hayır diyememesi.
Bir kere o iğrenç olaydan sonra o iş arkadaşıyla alakasını kesmeliydi..
Ama diyorum ya; Demek ki başka erkeklerin koynuna girmek çok hoşuna gitmiş hanımefendinin.
Allah islah etsin!
Artık X, iş arkadaşı, koca ve yattığı çocukla 4 ü birlikte takılır.
Beraber gezer tozarlar.
Eminim yaparlar..
Tövbe Yarabbim.
Daha neler duyucaz acaba?
Gerçekten Allah islah etsin.
Böyle bir kişiyle dostluk felan kurma canım..
cnm yattıgı cocuk dugune gelmeyecek .yattıgı cocugun kankası dugune gelecek .
kankası da ıs arkadasının sevgılısı.
ve damat herseyden haberdar .
işte benım en cok canımı yakan da bu oldu .
o kız kadar bıle degerım yokmus .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?