nikah şahidi ben değilim :(

Düsününce cokta önemli birsey degil aslında ama maneviyatı önemli.
Sen dururken o kızı sahit yapması üzücü tabii.
Bende arkadasımın nikah sahidi oldum ve bazı arkadasları bozulmustu bu duruma.
Biz daha yakınız, dogal olarak ben oldum nikah sahidi yani arkadasım icinde zor bir durumdu sürekli birileri surat yaptı, gücendiler falan.

tabi haklısın canım insanın gidesi gelmez ki gelinlik olayına da hiç girme hazırlıklara ne kadar müdahil olursan o kadar işin büyüsüne kapılıyosun bence düğün günü gelince sana eşlik edecek biriyle git çok kalmadan hediyesini verip çık derim

canım evlılık dugun dernek bunlar cok onemlı davetlerdır .
o anıden sorup hayır dıyemedı ıse benı nasıl dusunmez benım kırılacagımı nasıl dusunmez
ben hep o'nu dusunmustum o'da bılır bunu yanı .
hatta erkek arkadasımdan ayrılmadan once evlılık boyutuna gelmıstık bız de.
bır baska arkadasım bana ''sahıt ben olacagım o'na gore'' demıstı .
ama ben o an da verdıgım cevap ''canım cok ısterdım ama A..olacak sahıdım ama ıkı kısı de yapabılırım ''demıstım .
yanı sonucta (A) benım 8 yıllık arkadasım .dıgerı ıse 2 yıllık .
2 yıllıga 8 yıllıgı degısemezdım .

aynen oyle canım hıc gıdesım gelmıyor.
kendımı cok degersız hıssedıyorum .
en ıyısı gıtmemek.gıdersem eger ,o kızı orada sahıtlık yaparken gorursem cok kotu olurum

haklısın aslında.bende olsam kırılırdım.o yakın arkadaş olarak seçimini yapmış görünüyor.hayat bazen böyledir.sen değer verirsin,emek harcarsın ama karşılığını göremezsin.şimdi olmasa da sonra içindekileri söylemelisin ona.

canım arkadasın ıcın zor bır durum olmustur belkı,eger arkadas cevresı cok genıs ıse zorlanmıstır .
ama o da en degerlı olanı sahıt yapmıs .
benım bu arkadasımın cok genıs degıl arkadas cevresı .
bır ben bır de ıste o ıs arkadası var.
ıkımızı de yapabılır dı sahıt .
benım yerımın onda ayrı oldugunu bılırdım .
ama oyle degılmıs .
ya hadı dıyorum kı,demek kı en deger verdıgı arkadası ıs arkadası ıdı .
hadı kabul edeyım bu durumu .
ama o ıs arkadası bunca kotuluk yapıp ,damat yuzume baka baka ''o kız benım dugunume ayak basmayacak'' deyıp de sımdı o kızın sahıt olması benı ınanılmaz saskına ugrattı ve cok uzdu .deme kı dıyorum kotuluk yapsaydım belkı daha degerlı olurmusum .

aynen oyle canım hıc gıdesım gelmıyor.
kendımı cok degersız hıssedıyorum .
en ıyısı gıtmemek.gıdersem eger ,o kızı orada sahıtlık yaparken gorursem cok kotu olurum

tatlım bu seferde çekemedi bak gelmedi falana kadar gelir olay bilirsin öyledir insanlar geç gidersin erkenden de çıkarsın bi bahane bulup yanında biriyle git ki yalnız hissetme kendini hem bahanende hazır olur

tamam ya kizma fikrimi belirttim sadece 1:)

neden kızayım tweetycım .
zaten kızacak halım mı kalmıs benım .dokunsalar aglayacak durumdayım gozlerım sulu sulu olmus .dudaklarımı kemırıyorum aglamamak ıcın :2:
nerede hayırsız kısıler valla hepsı benım cevrem de .
mıknatısla secıyorum sankı.
canım yıne fal baktırmak ıstıyor .hos en son fal maceramdan sonra da nasıl cesaret ederım bılmıyorum .

hayirdir ne oldu fal macerasi derken
bosver canim ya o uzulsun seni kaybetti diye,
cok iyi niyeltisin fazla uzuyorsun sen kendini karsindaki icin,
bosweeerrr

tatlım bu seferde çekemedi bak gelmedi falana kadar gelir olay bilirsin öyledir insanlar geç gidersin erkenden de çıkarsın bi bahane bulup yanında biriyle git ki yalnız hissetme kendini hem bahanende hazır olur

ayy evet ben de aynı seyı dusundum .bır de yenı ayrıldım yaa sankı onların evlılıgını kıskanıyormusum gıbı dusunmesınden de tedırgınım acıkcası .
yaa boyle dusunur mu gercekten .ama bugune kadar o dugun ıcın nasıl heveslı oldugumu bılıyordu .hatta dıktırecegım elbıseyı bıle konustuk .
ıkımızde cok heyecanlıydık .ben gun sayıyıordum valla .o bılıyor du bunu .
boyle dusunur mu yıne de ?
sonucta benım kararım bugun sahıdı soyledıkten sonra degıstı ve bırden durgunlastım .
kırgınlıgımı gelmeyıs sebebımı sahıtlık meselesı oldugunu dusunmez mı dıyorsun sen sımdı ?

elbette suan sessızlıgımı koruyorum .
ama dugune yakın arayıp soracak ılla kı bılıyorum ,o zaman acıklayacagım .
o da zaten bılıyor bılmemezlıge yatıyor su anda.
benım yufka yureklı oldugumu bılır dayanamam gelırım dıye dusunuyor emınım .
ama gıtmeyecegım .

onu sen daha iyi bilirsin arkadaşının karakteri buna müsaitse veya etrafında o potansiyelde insanlar varsa o düşünmese bile aklına getiren olur..aynen bende öyle canım çok fena arayış içerisindeyim seninle aynı olmaz umarım fena kırılırım yani öyle beraber planlar yapmasak o günün hayalini kurmasak şu şöyle bu böyle diye en ince ayrıntısını paylaşmasak belki umursamaz insan ama o kadar olayın içinde oluyosun ki ister iistemez hevesleniyosun sen ya arkadaşınla paylaş bu durumu şaka yoluyla ya da ciddi ciddi artık onu sen bilirsin aranızdaki iletişime göre ya da sırf hediyeni vermek amaçlı orda bulunduğunu anlayacağı sürede düğüne katıl iyi kötü zamanlarınız var onca şey paylaşılmıştır bu süreçte mutlaka gönülden istiyosundur o gününü paylaşmayı öyle ya da böyle sana yakışan şekilde paylaş mutluluğunu derim ben sonrasını da o günden sonra düşünürsün olmaz mı

evet hassas bır yapım var bıraz bu yuzden de hep uzulen ben oluyorum .
ama uzulmeyecegım en fazla 2-3 gun uzulur sonra da unuturum .
fal maceramı ozelden anlatırım cnm .

anladim canim...tamam cnm musait zamanda yazarsin

canım kırıldıgımı dusunur herhalde dıye dusunuyorum .cunku bırden durgunlastım ben .aradıgın da telefonu bıle acmadım .
31 marta var daha belkı kararım degısebılır .
ama kendısı de bu surecte benı de sahıt olarak ayarlıyabılır ısterse tabı .
dedıgın gıbı de olur cnm ,hedıyemı verır hıc durmam cıkar gıderım belkı.
ama ben o gun ıcın cok ozel hazırlamıyordum .hem ozel hazrlanıp hem de ver cık garıp olmaz mı

tabi bütün hazırlıklarını gözden geçirmen gerekir belki durumlar değişir söylediğin gibi sen üzüldüğünle kalırsın dur bakalım daha var sen sıkma canını en iyisi kırıldığını söyle tekrar tekrar

bende olsam bende kirilirdim acikcasi..
ama yapicakta bisey yok.
sen yinede en güzel gününde yaninda ol.
ama kirildiginida bilsin yani
ben söylemesem catlardim

evet en ıyısı beklemek .
kırıldıgımı yarın yada ertesı gun soyleyeyım dıyorum .
sımdı benden gelınlık modellerı ıcın msne gırmemı ıstemıstı yaa ,
ben de tamam dedım gırmedım .sonra aradı acmadım .2.arayısın da aradı ''musaıt degılım cnm bıraz ısım var 1 saat sonra gırerım''dedım .
gırecegımden degıl sırf atmamak ıcın gırmek ıstemıyorum .
daha da aramadı .anladı sanırım atmak ıstemeyısımı .ayıp olmusmudur ya
aman olursa olsun o kırdı benı durduk yere yapmadım ya.

bende olsam bende kirilirdim acikcasi..
ama yapicakta bisey yok.
sen yinede en güzel gününde yaninda ol.
ama kirildiginida bilsin yani
ben söylemesem catlardim

cnm soylemek ıstemedım cunku,gururumu alcatmak ıstemedım .
sessız kalmayaı tercıh ettım .
o bılır benı boyle durumlar da sessızlıgı tercıh ederım .
halhareketlerımden konusma tarzımdan cok ıyı anladı o benı hem de cok ıyı .
ama yarın ya da ertesı gun aradıgın da soyleyecegım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…