- 3 Ekim 2010
- 11.544
- 3.972
- 448
- Konu Sahibi Caulfield-
-
ya bence bu olaya bu kadar takılmayın ya nikah şahidiniz ben olabablrmym fln dediyse hayır diyememştir bence senlede böle bi konu gecmediği için bu kadar kırılcağını düşünemedi eminim ama bence söleyin ben kırıldım falan gbi yok yere düşündükçe uzaklaşıcaksınz arkadaşınızdan
tabi haklısın canım insanın gidesi gelmez ki gelinlik olayına da hiç girme hazırlıklara ne kadar müdahil olursan o kadar işin büyüsüne kapılıyosun bence düğün günü gelince sana eşlik edecek biriyle git çok kalmadan hediyesini verip çık derim
ben''sorun yok cnm'' derken rahat bır sekılde soylemedım .
o benım ses tonumdan anlar tepkımı zaten .
Düsününce cokta önemli birsey degil aslında ama maneviyatı önemli.
Sen dururken o kızı sahit yapması üzücü tabii.
Bende arkadasımın nikah sahidi oldum ve bazı arkadasları bozulmustu bu duruma.
Biz daha yakınız, dogal olarak ben oldum nikah sahidi yani arkadasım icinde zor bir durumdu sürekli birileri surat yaptı, gücendiler falan.
aynen oyle canım hıc gıdesım gelmıyor.
kendımı cok degersız hıssedıyorum .
en ıyısı gıtmemek.gıdersem eger ,o kızı orada sahıtlık yaparken gorursem cok kotu olurum
tamam ya kizma fikrimi belirttim sadece1: )
neden kızayım tweetycım .
zaten kızacak halım mı kalmıs benım .dokunsalar aglayacak durumdayım gozlerım sulu sulu olmus .dudaklarımı kemırıyorum aglamamak ıcın :2:
nerede hayırsız kısıler valla hepsı benım cevrem de .
mıknatısla secıyorum sankı.
canım yıne fal baktırmak ıstıyor .hos en son fal maceramdan sonra da nasıl cesaret ederım bılmıyorum .
tatlım bu seferde çekemedi bak gelmedi falana kadar gelir olay bilirsin öyledir insanlar geç gidersin erkenden de çıkarsın bi bahane bulup yanında biriyle git ki yalnız hissetme kendini hem bahanende hazır olur
haklısın aslında.bende olsam kırılırdım.o yakın arkadaş olarak seçimini yapmış görünüyor.hayat bazen böyledir.sen değer verirsin,emek harcarsın ama karşılığını göremezsin.şimdi olmasa da sonra içindekileri söylemelisin ona.
hayirdir ne oldu fal macerasi derken
bosver canim ya o uzulsun seni kaybetti diye,
cok iyi niyeltisin fazla uzuyorsun sen kendini karsindaki icin,
bosweeerrr[/QUOTE
evet hassas bır yapım var bıraz bu yuzden de hep uzulen ben oluyorum .
ama uzulmeyecegım en fazla 2-3 gun uzulur sonra da unuturum .
fal maceramı ozelden anlatırım cnm .
evet hassas bır yapım var bıraz bu yuzden de hep uzulen ben oluyorum .
ama uzulmeyecegım en fazla 2-3 gun uzulur sonra da unuturum .
fal maceramı ozelden anlatırım cnm .
onu sen daha iyi bilirsin arkadaşının karakteri buna müsaitse veya etrafında o potansiyelde insanlar varsa o düşünmese bile aklına getiren olur..aynen bende öyle canım çok fena arayış içerisindeyim seninle aynı olmaz umarım fena kırılırım yani öyle beraber planlar yapmasak o günün hayalini kurmasak şu şöyle bu böyle diye en ince ayrıntısını paylaşmasak belki umursamaz insan ama o kadar olayın içinde oluyosun ki ister iistemez hevesleniyosun sen ya arkadaşınla paylaş bu durumu şaka yoluyla ya da ciddi ciddi artık onu sen bilirsin aranızdaki iletişime göre ya da sırf hediyeni vermek amaçlı orda bulunduğunu anlayacağı sürede düğüne katıl iyi kötü zamanlarınız var onca şey paylaşılmıştır bu süreçte mutlaka gönülden istiyosundur o gününü paylaşmayı öyle ya da böyle sana yakışan şekilde paylaş mutluluğunu derim ben sonrasını da o günden sonra düşünürsün olmaz mı
tabi bütün hazırlıklarını gözden geçirmen gerekir belki durumlar değişir söylediğin gibi sen üzüldüğünle kalırsın dur bakalım daha var sen sıkma canını en iyisi kırıldığını söyle tekrar tekrar
bende olsam bende kirilirdim acikcasi..
ama yapicakta bisey yok.
sen yinede en güzel gününde yaninda ol.
ama kirildiginida bilsin yani
ben söylemesem catlardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?