- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi meraklimelihat
-
nişanlımın ailesi, nişanlmın beynini yıkamış, nikahımız da düğün içinde olacak, neymiş de nikah şekerini kuru nikah yapanlar dağıtırmış, düğünde dağıtılmazmış, para harcamamak için başka bahane bulamadılar galiba.
çok canım sıkıldı. ben de gördüm ki sabun yapanlar var, kızılayda hazır renk renk sabun bazı vardı, acaba sabun bazı esans alıp ben de yapabilr miyim, kalpli bi mini mini silikon kek kalıplarına döküp yapsam onları da tülle sarıp fiyonklasam ucuza kendim halleder miyim, utansınlar onlar da. sabun yapan var mı 300 tane yapsam ne kadara mal olur? :18::26:
Ne gerek var yani nikah şekeri dağıtılınca ne oluyor hatıra için diyorsanız insanlar saklamıyor yakınlarınız harici emin olun yakınlarınız içinde davetiyeleri saklarlar. Öncede nikahlar düğün salonunda yapılmazdı önce nikah yapılır daha sonra düğün olurdu nikahta şeker dağıtılırdı ama ben artık hiç düğün salonlarında nikah şekeri dağıtıldığına şahit olmadım. Ne akrabalarım ne arkadaşlarım yaptırıp dağıtmadılar hem o hengamede birisi mecbur duracak kapıda her gelene şeker ikram edecek sonra düğün başlayacak sonradan gelenler olacak onlata belki verilemeyecek. Tek tek de dolaşılmaz bilemiyorum ama bunu nişanlınızla konuşun istediğinizi belirtin nişanlınız çalışmıyor mu onu da kendiniz kendi paranızla yapıverin ne var yani çok istiyorsanız.
Bizde de dağıtılmaz düğünde şeker,nikah ve düğün bir arada birçok düğüne gittim hiçbirisinde dağıtılmadı,kuru pasta,meyve suyu,poaça,düğün pastası ve diğer içecek türlerini dağıtıyorlar.nişanlımın ailesi, nişanlmın beynini yıkamış, nikahımız da düğün içinde olacak, neymiş de nikah şekerini kuru nikah yapanlar dağıtırmış, düğünde dağıtılmazmış, para harcamamak için başka bahane bulamadılar galiba.
çok canım sıkıldı. ben de gördüm ki sabun yapanlar var, kızılayda hazır renk renk sabun bazı vardı, acaba sabun bazı esans alıp ben de yapabilr miyim, kalpli bi mini mini silikon kek kalıplarına döküp yapsam onları da tülle sarıp fiyonklasam ucuza kendim halleder miyim, utansınlar onlar da. sabun yapan var mı 300 tane yapsam ne kadara mal olur? :18::26:
neden hemen para harcamamk için gibi çirkin tabirler kulanıyorsunuz ki. her yerin yörenin adeti farklı ve evet b enim bildiğime görede verilmez nikah salonunda yapılırsa verirlir. sebebide düğünde zaten yemek veriliyor +nikah şekeri gereksiz ve sadece israfa girer.
nişanlımın ailesi, nişanlmın beynini yıkamış, nikahımız da düğün içinde olacak, neymiş de nikah şekerini kuru nikah yapanlar dağıtırmış, düğünde dağıtılmazmış, para harcamamak için başka bahane bulamadılar galiba.
çok canım sıkıldı. Ben de gördüm ki sabun yapanlar var, kızılayda hazır renk renk sabun bazı vardı, acaba sabun bazı esans alıp ben de yapabilr miyim, kalpli bi mini mini silikon kek kalıplarına döküp yapsam onları da tülle sarıp fiyonklasam ucuza kendim halleder miyim, utansınlar onlar da. Sabun yapan var mı 300 tane yapsam ne kadara mal olur? :18::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?