- 23 Mart 2014
- 481
- 54
- 43
- Konu Sahibi meraklimelihat
-
nişanlımın ailesi, nişanlmın beynini yıkamış, nikahımız da düğün içinde olacak, neymiş de nikah şekerini kuru nikah yapanlar dağıtırmış, düğünde dağıtılmazmış, para harcamamak için başka bahane bulamadılar galiba.
çok canım sıkıldı. ben de gördüm ki sabun yapanlar var, kızılayda hazır renk renk sabun bazı vardı, acaba sabun bazı esans alıp ben de yapabilr miyim, kalpli bi mini mini silikon kek kalıplarına döküp yapsam onları da tülle sarıp fiyonklasam ucuza kendim halleder miyim, utansınlar onlar da. sabun yapan var mı 300 tane yapsam ne kadara mal olur? :18::26:
Aynen bende katiliyorumDüğünde dağıtılmaz bence ya,
1000 civarı kişi oluyor bizim düğünlerde, hangisine dağıtılır ki. Ben dağıtmadım,içimde de kalmadı hiç
nişanlımın ailesi, nişanlmın beynini yıkamış, nikahımız da düğün içinde olacak, neymiş de nikah şekerini kuru nikah yapanlar dağıtırmış, düğünde dağıtılmazmış, para harcamamak için başka bahane bulamadılar galiba.
çok canım sıkıldı. ben de gördüm ki sabun yapanlar var, kızılayda hazır renk renk sabun bazı vardı, acaba sabun bazı esans alıp ben de yapabilr miyim, kalpli bi mini mini silikon kek kalıplarına döküp yapsam onları da tülle sarıp fiyonklasam ucuza kendim halleder miyim, utansınlar onlar da. sabun yapan var mı 300 tane yapsam ne kadara mal olur? :18::26:
böyle konuyu ben ne eşimle ne ailesi ile konuştum çünkü söylesem bana da yapılmayacaktı kendim internetten buldum sipariş verdim aldım. 100-200 liralık şeyler için ağzımı kirletmem bile tabii herkezin kendi fikri saygıda duyarım...
ıkı sahıt arkadaşımızla sabahın köründe eşofmanlarla nıkahımızı kıydık..
1 hafta sonra dugunumuz vardı..
sımdı düşünüyorum nıkah sekerım yoktu benım..
eşofmanıma uygun seker bulamadım sanırım o an:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?