nikah şekerim olmayacakmış, çünkü nikah şekeri kuru nikahta olurmuş!

Çok istiyorsan yaptir.benim de nikah şekerim olmamisti.hala içimde yaradir.internetten arastir 150 200 TL te alirsin.lafini etme onlara...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendi düğünüm de dahil gittiğim tüm düğünlerde nikah şekeri vardı.Hatta bayağı zaman ayırıp düşünmüştüm ne versek diye.Kahve fincanı yaptırdık sonra.İçine renkli minik lokumlar koyup tül ve kurdele ile süsledik.Masrafını kendim karşıladım.çok pahalı şeyler değil nihayetinde aklına takılmasına değmez git kendin al yaptır içinde kalmasın. fincanı burdakinden daha farklı idi.

ya bu kadar basit şeyler için neden sizi kırıyorlar
ne kadar ayıp ya
iyice ucuzcu olmuş bu erkekler..

ben ilk defa duydum açıkçası benimde nikahım düğünde oldu. işin sırrı şu eğer çok istiyosanız karşı trafıda 100 200 tl lik şeyler için sorun çıkarmayın gidin alın dağıtın. ama onların utanıcanı sanmayın utanmazlar

Nişanlınızın ailesi doğru söylemiş. Ayrıca nikah şekeri davetiye tarzı şeylere verilen paraya acıyorum şahsen. Hatıra falan da olmuyor bir kaç hafta buzdolabında vitrinde orada burada sürünüp sonra çöpe gidiyor. Her nikah şekerini hatıra diye saklasak ohhhoooo...

Düğünde nikah şekeri dağıtıldığını bende hiç görmedim.tek nikah yapılıyorsa dağıtılır,gereksiz bir ayrıntı bence.şu ana kadar kimsenin nikah şekerini saklamadım arkadaşında dediği gibi çöp oluyor

canım bende nikah yaptım ankarada saman pazarı varya orda çıkrıkçılar yokusunda bir tane dükkan var nikah sekeri malzemeleri satıyolar ben 200 liraya 200 tane aldım tülünü kutusunu kutusuda cok şık seramik dandirik bişey diil yani evde kendim yaptım tülünde ip var cekiosun cok pratik şekeride 30 liraya aldım içine 2şer tane koydum çokta hoş oldu bi bak derim

Düğünde dağıtılmaz bence ya,
1000 civarı kişi oluyor bizim düğünlerde, hangisine dağıtılır ki. Ben dağıtmadım,içimde de kalmadı hiç

Aslında bende öle biliyorum. Benim düğümde de nikah oldu ve şeker dağıtmadim. Düşünmedim bile....

Ama bazısı yapıyor. Bence Gereksiz. Davetiyede nasılsa hatıra. .. fotoları vs... çok çok istiyorsan az aldır. Yakinlara veririz de. Ama kendin yapma kendin de alma.

Çok güçlü durmak işe yaramıyor. ..

Düğünde dağıtılmaz bence ya,
1000 civarı kişi oluyor bizim düğünlerde, hangisine dağıtılır ki. Ben dağıtmadım,içimde de kalmadı hiç
Aynen bende katiliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşa katılıyorum. İnternette çok hesaplı veçok güzel nikah şekerleri var. Düğün kaç kişilik? Bizde ve katıldığım düğünlerin %90nında nikah şekeri düğünde dağıtıldı. Her masaya kişi ya da çift sayısı kadar bırakıldı. Olmaz, yapılmaz diyen arkadaşları anlamıyorum. Yapmak isteyen bal gibi de yapar.

Canım benim nikahım da düğün içinde olmuştu.
Nikah şekerini ben kendim evde yaptım şu şekilde.

Benim düğün salonum diş kirası geleneğiymiş diye davetlilere küçük güzel bir kutuda
lokum veriyordu. O lokumları nikah şekeri haline getirip dağıtmayı akıl ettim.

Gittim 300 tane küçük tabaklardan aldım dualı, 300 tane beyaz kese ve üstüne
yapıştırmak için gelin damat süsleri...

Tabak üstüne lokumları koyup keseyi bağladım üstünde gelin, damat ve tarih, adlarımız.
Çok tatlı ve farklı oldu..

Çok da ucuza gelmişti. Tam hatırlayamıyorum ama canım 2 yıl oldu.
Araştırmanı öneririm..Uyguna bir şeyler yapabilirsin, içinde kalmamış olur..

ıkı sahıt arkadaşımızla sabahın köründe eşofmanlarla nıkahımızı kıydık..

1 hafta sonra dugunumuz vardı..

sımdı düşünüyorum nıkah sekerım yoktu benım..

eşofmanıma uygun seker bulamadım sanırım o an:S

Hahaha eşofmanla nikah bayıldımm
Düşünüyorum da sadece nikah için zorlama alınan o dantelli elbiselerden çok daha iyidir.

Canım benim yaa kıyamam onlar yapmıyorlar diye kendin bile yapmayı düşünmüşsün bence sen ne yap ne et nişanlını ikna et ayıptır ya bunun bile masrafını mı düşünüyorlar hiç vermesinler oğullarını o zaman ama sakın sen yapma şekerini almaları lazım on kere mi bi insanın nikah şekeri olur daha sonra içinde kalacağına söyle düşündüklerini

Şeker deyip geçmemek lazım , kalmasın hiçbir şey içinde .
Boşver kayınvalidene falan da hiç ağız eğme .
İnternetten alırsın yada kendin yaparsın .
Bizde de düğünde dağıtılmaz ama eğer sen İstiyorsan adet falan teferruat

canım senin gibi olanlarda genelde her masaya tabak sayısı kadar nikah şekeri bırakılıyor . gittiğim birçok düğünde böyleydi tabakların kenarına bırakılmıştı . üstelik cok da güzel hatıra valla süs olsun diye saklanıyo genelde evlerde değerli bence . içinde kalacaksa yaptırmalısın .sonuçta kaç kere evleneceksin ? artık üçün beşin hesabı yapılmaz bazı şeylerde .

Bende bu her fırsatta erkek ailesine giydirenlrri anlamıyorum. Düğüne ne masraf etmişler,çok borçları var mı diye düşünmeden konuşuruz. Yahu bu adam tabi ki ailesinin fikrini alıcak. Ağaç kovuğundan çıkmadı sonuçta. Benim düğünümde de dağıtılmadı ve aklıma bile gelmedi dağıtmak. Sen çok istiyorsan kendin yaptırır dağıtırsın. Bu kadar ufak şeyler için ne nişanlınızla ne de aileniz olacak insanlarla arayı açmaya değmez. Şimdiden tebrik ederim

Beyin yikamis tabiri hic yakisik almamis demek ki nisanliniz
Evlenecek olgunlukta degil kendi fikrimi beyan edemiyor!

Benim de nikahim dugun salonunda oldu salon gelenlere lokum ikram ediyordu zaten hic gerek yok bosa marsaf gercekten en ucuzu 300 e patliyor onunla eksiginizi alin kimse afferim seker yaptin hatira kaldi demiycek cope atilacak yada buzdolabi magneti olarak kullanilacak kendiniz yapin alin dagitin herseyi erkek tarafindan beklemeyin bu sizinde dugununuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…