- Konu Sahibi meraklimelihat
-
nişanlımın ailesi, nişanlmın beynini yıkamış, nikahımız da düğün içinde olacak, neymiş de nikah şekerini kuru nikah yapanlar dağıtırmış, düğünde dağıtılmazmış, para harcamamak için başka bahane bulamadılar galiba.
çok canım sıkıldı. ben de gördüm ki sabun yapanlar var, kızılayda hazır renk renk sabun bazı vardı, acaba sabun bazı esans alıp ben de yapabilr miyim, kalpli bi mini mini silikon kek kalıplarına döküp yapsam onları da tülle sarıp fiyonklasam ucuza kendim halleder miyim, utansınlar onlar da. sabun yapan var mı 300 tane yapsam ne kadara mal olur? :18::26:
Beyin yikamis tabiri hic yakisik almamis demek ki nisanliniz
Evlenecek olgunlukta degil kendi fikrimi beyan edemiyor!
Benim de nikahim dugun salonunda oldu salon gelenlere lokum ikram ediyordu zaten hic gerek yok bosa marsaf gercekten en ucuzu 300 e patliyor onunla eksiginizi alin kimse afferim seker yaptin hatira kaldi demiycek cope atilacak yada buzdolabi magneti olarak kullanilacak kendiniz yapin alin dagitin herseyi erkek tarafindan beklemeyin bu sizinde dugununuz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende bu her fırsatta erkek ailesine giydirenlrri anlamıyorum. Düğüne ne masraf etmişler,çok borçları var mı diye düşünmeden konuşuruz. Yahu bu adam tabi ki ailesinin fikrini alıcak. Ağaç kovuğundan çıkmadı sonuçta. Benim düğünümde de dağıtılmadı ve aklıma bile gelmedi dağıtmak. Sen çok istiyorsan kendin yaptırır dağıtırsın. Bu kadar ufak şeyler için ne nişanlınızla ne de aileniz olacak insanlarla arayı açmaya değmez. Şimdiden tebrik ederim
Benimde nikahım düğünde olacak ben almadım ki almam da bana gorede sade nikah ta dağıtılır. Düğünün ortasında nasıl dagitcan o kadar nikah şekerini. Çokta istiyorsan kendin al ne istiyorsan. Ben kinada dağıtacak her şeyi kendim aldim ne istiyorsam aldim hemde 70 tl tuttu. Bunun için kayinbabama ağzımı bile açmam. Adamın birsürü ağır para harcayacağı yer var ken benim ufak tefek islerimlemi uğraşacak bence unlemli konuşmaniza gerek yok...
nişanlımın ailesi, nişanlmın beynini yıkamış, nikahımız da düğün içinde olacak, neymiş de nikah şekerini kuru nikah yapanlar dağıtırmış, düğünde dağıtılmazmış, para harcamamak için başka bahane bulamadılar galiba.
çok canım sıkıldı. ben de gördüm ki sabun yapanlar var, kızılayda hazır renk renk sabun bazı vardı, acaba sabun bazı esans alıp ben de yapabilr miyim, kalpli bi mini mini silikon kek kalıplarına döküp yapsam onları da tülle sarıp fiyonklasam ucuza kendim halleder miyim, utansınlar onlar da. sabun yapan var mı 300 tane yapsam ne kadara mal olur? :18::26:
Böyle şeyler birdefa oluyo heves ettiyse olmalı !
İsrafla nealakası var? Ozaman düğün olmasın enbüyük israf o kuru nikahla evlensin hatta resmi nikahta yapmasın oda israf dini nikahla otursun....hatta gelince olmasın beyaz entari kafi
Sizin önem vermediğiniz şeyleri israf olarak göremezsiniz
Tabii gelin dovun beni bekliyorum. Arkadasim git kime sinirliysen ona cat benden uzzakdur. Bu bir.
İkincisi ben, ben onem vermiyorum o yuzden yaptirma demedim. Zaten dugun yapiliyor yeterince masrafli +++ seyler gereksiz ve israf olur dedim yaziyorda zaten. Ama belliki okudugunuzu anlama konusunda problemleriniz var. Fikir sorulmus ve soyledim.
Ha kendi fikrimse sizinde dediginiz ve farkinda oldugunuz gibi evet dugun en ama en buyuk israf sadece nikahla ve ailelere verilecek yemek yeterlidir ama bana gore boyledir ve tartismaya acik degildir. Ve kimseye benm fikrim bu bu sekilde yap denmemektedir.
Umarim anliyorsundur hic sanmiyorum ama
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?