nikah şekerim olmayacakmış, çünkü nikah şekeri kuru nikahta olurmuş!

Gecen ay kuzenimin dugunu oldu,nikahida dugun salonunda yaptilar.onlarda nikah sekeri dagitmadilar kapida konuklara badem sekeri ve lokum dagittilar ama kina gecesinde gelin-damatli kirmizi tullu lavantali magnet dagittilar.bence sizde boyle yapin hem daha az masrafli olur hem gonlunuz olur :)

Bizim nikahta duğun salonunda kıyıldı ama nikah şekeri dağıtılmadı..Duğun değilde Nikah salonunda olsaydık eminim dağıtırlardı..iki Ailede boyle uygun gordu yani bizim boyle olmuştu..

içinizden geliyorsa istiyorsanız yaparsınız sizde..Mutluluklar dilerim

Ottan şekerden seylerle simdiden murdar etmeyin evliliginizi. Yahu olmasin nikah sekeri. Bence de haklilar dugunde yapilacaksa nikah, ne gerek var nikah sekerine. Yiyiniz iciniz fakat israf etmeyiniz ayetini hatırlatiyorum sizlere

Katılıyorum. Ne gerek var. Hem ıncık boncukla uğraşmaya değmez. Aileye trip atıcam diye. kendi kendini daha çok doldurursun.

canım konunu okuyunca dayanamadım benim kayınvalidem gerçekten çok iyi bir insandır Allah var onun gibisini bulamam ama biz nişanlıyken o da öyle bir şey demişti..samimiyizdir bi de normalde de karışmaz ama neden öyle bir şey dedi hala anlamam...Ben de nişanlıma hatta ona da takıldım..."benim nikah şekerim olmayacak" "anne nikah şekerim olmayacak mı şimdi" diye ama böyle hem dalga geçer gibi hem de gülerek... Sonuç istediğim nikah şekerini aldım kimse de bir şey demedi ya da diyemedi:)

not: Benim de düğünüm oldu, düğünde nikah memuru gelip nikahımızı kıydı. İçinden geliyorsa, imkanınız varsa ve masrafları siz karşılayacaksınız bence yapın... Ama nişanlınla bu konu yüzünden tartışma, ikna yolunu kullan:)

Düğünde dağıtılır veya dağıtılmaz, tamamen gelinin keyfine kalmış. Internetten bak çok ucuza mal edebilirsin, karşı tarafla münakaşa ettiğine değmez.

benim de nikahım salonda oldu düğünle beraber ben hiç tutturmadım nikah şekeri diye. bana göre çok gereksiz bişey. erkek tarafı da bişey demedi öyle geçti. boş şeylere ne para harcayın ne emek harcayın ne de keyfinizi bozun... mutluluklar dilerim.

Böyle şeyler için ağzınızın tadın bozmayın lütfen. Düğünde dağıtmak bana da mantıksız geliyor.

ALLAH nasip ederse benim de ay sonunda istemem olacak. Aile arasıda söz düşünüyoruz. Erkek arkadaşımdan istemek benim zoruma giderdi ki desem ikiletmez yapar ALLAH razı olsun. Söz tepisimi , hediyelik sepetimi , ve sözde dağıtacağım hediyelerimi kendim yaptım. Hediye olarakta belki sana fikir olur. Beyaz tülün içine lavanta ile kese yaptım süsledim çiçekle. Maliyeti de az oldu.Bir de sadece deniz yıldızlı magnet sipariş ettim. Ama az sadece yakınlara yetecek kadar...
ALLAH ağız tadımızı bozmasın inşaALLAH...

Size diyeceğim şu ki olursa güzel olur ama olmuyorsa olmuyordur. Bunun için üzülmeyin lütfen. Şimdiden mutluluklar dualarımla.

benimde nikahım düğün salonunda kıyılıcak ama nikah şekerine gerek duymadık düğüne az insan gelmiş olsa dağıtılırdı ama 800-1000 kişi olunca nikah şekeride dağıtmak baya bir maliyetli olucak

nikah şekeri olsa ne olur olmasa ne olur allah aşkına senin dügünün şeker gibi olsun yetmezmi??? hem dağıtığın kaç kişi senin nikah şekerini saklayacak ??? en fazla bir ay tutar evinde sonra hopp çöp.değer mi ağzının tatını bozmaya..çok istiyor isen..git nikah şekeri yapan yerlere en beğendiğinden 10 tane al.anne ,ablaya ,kardeşe ve kendine sakla oldu bitti

nikah varsa nikah sekeri olur
bu kadar basit
nikah sekeri yaptirmak istemiyorlarsa
kendiniz yaptirin cok icinizde kalacaksa
ben sahsen uyuz olurdum bu duruma

Olsa ne olur olmasa ne olur. Millet 2 gün sonra düğünün nasıl oldugunu bile unutacak bunlar için tartışmaya bile gerek yok. 100 200 tane yapacaksin dağıtacaksin diğer 300 kişi ne olacak onlara vermeyecek misiniz.

Bence düğün için cok masraflı olabilir ama kına gecende dağıtabilirsin sabun .. Ben yapıyorum sitede açtığım konulara bir bak istersen çok uyguna yapıyorum.Birbirinizi kırmayın.Şimdiden ömür boyu mutluluklar..

Eklentiler

• kelebkligül.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 93
  • love.webp
    30 KB · Görüntüleme: 107
  • sabunlarmm.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 117
artık çeşitli şekilllerde lazer kesim pleksi aynalara yazılmış nikah,bebek şekerleri moda.
Bunda sınır yok.Kaç cm hangi figürün kesilmesini istiyorsanız kesilebiliyor,isterseniz magnetli olarakda yapılabiliyor.
Ufak bir süsleme ile çok güzel firürler ortaya çıkabiliyor. Googleda lazer kesim ayna yazarak bir çok modele ulaşabilirsiniz. İncelemek isterseniz http://www.e-tahtakale.com/Akrilik-Ayna-Kesim-Susleme-objeleri-ayna-isim-etiketleri,PR-78482.html adresini ziyaret edebilirsiniz.whatsapp dan ayrıca foto gondererek fiyat ogrenebilirsiniz.

nişanlının ailesini tanımıyorum ama bu konuda haklılar .
Dügünsüz yapılan nikahlarda nikah şekeri dağıtılır.
İsteyen yapar ama hem gereksiz hem komik olur düğünde nikah şekeri .

icinde kalacagina kendin yap yada satin al. Benimkilerde sagolsunlar, aldilar ama istedigim modelden degil. Yurtdisinda yasiyoruz biz. kayinvalidemle kayinbabam türkiyeye gitmislerdi. Bizde nisanlimla sectik internetten resmini yolladik, bundan alin diye. Nikah günüme Kadar nikah sekerlerini görmedim. Iki defa sordum anne sekerleri getirdinizmi bakayim diye. Her defasinda getirdik yavrum tamam bakariz dedi ve unutturdu bana. Kendi kafasina göre nikah sekeri yaptirmis. Güleyimmi aglayayimmi bilemedim...
Bende onlara güvenmedigim icin evde kendim hazirladim. ufak keseler aldim Beyaz, minicik´siseler aldim. Siselere Gül suyu doldurdum. Keselerede Seker koydum. Sonra o siseyi kesenin ucuna bagladim. Kayinvalidemin aldigi nikah sekerinden cok daha begendim ben. 50 € tuttu kesesi sekeri, sisesi ve gül suyu birlikte....

nikah sekerı dugun sekerı farkı yokkı sadece nıkahda oldugunu hayatımda ılk kez duydum
benım dugunum nıkah ıcınde oldu ve nıkah sekerı gıbı sevımlık lavantalı anahtarlıklar dagıtıldı
herkese dugunden bırer hatıra sonucta
hos hanım coktan evlenmıstır 2014 de acılmıs konuda
bundan sonrakıler ıcın yazım dedım

Konuyu neden hortlattiniz?

Gereksiz tepki veriyorsun.
Nikah şekeri dugunde dagitilirsa hos olmaz.
Yemekli dugunse masaya birakilabilir ancak.
Onun disinsa cidden bosa ugras.

Bu arada nikahla dugunu ayri yaptim. Nikah sekerlerini yaptirdiktan sonra haber verdim herkese. Kimseden bu konuda fikir ya da para istemedim.

Peeehhh hortmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…