- Konu Sahibi meraklimelihat
-
aynen öyle. . ...........Dagitilmiyor zaten. Masalara koyuluyor.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
aynen öyle. . ...........
nişanlımın ailesi, nişanlmın beynini yıkamış, nikahımız da düğün içinde olacak, neymiş de nikah şekerini kuru nikah yapanlar dağıtırmış, düğünde dağıtılmazmış, para harcamamak için başka bahane bulamadılar galiba.
çok canım sıkıldı. ben de gördüm ki sabun yapanlar var, kızılayda hazır renk renk sabun bazı vardı, acaba sabun bazı esans alıp ben de yapabilr miyim, kalpli bi mini mini silikon kek kalıplarına döküp yapsam onları da tülle sarıp fiyonklasam ucuza kendim halleder miyim, utansınlar onlar da. sabun yapan var mı 300 tane yapsam ne kadara mal olur? :18::26:
tatlım bizim burdada nikah sekeri sadece nikahta dağıtılir düğünde olan nikahta dagitilmaz. ammaaa gel gorki bu bir kural degildir misal nikahim düğünde oldu. bende nikah sekeri dagitmak istedim ama 1000e yakin davetli vardi bu bana cok pahaliya mal olucakti en kotusunun 1 lira olduğunu dusunsek. kayinvalidem nikah sekeri nikahta dagitilir ama yinede istiorsan yaptıralım dedi bende yok dedim. sonra nette magnetleri buldum 1000tanesi 90 liraydi. davetiyemin ustundeki karakterli bi model tasarlandi özel. 10 liraya organze kurdela aldum rengarenk 10 liralikta seffaf kurabiye poseti. posetlere koyup rengarenk kurdelaladiktn sonra düğünde nikah sonrasi dağıttık. garsonlar halledior ayrica nasil olur die düşünme. cok da hos oldu:-Dnişanlımın ailesi, nişanlmın beynini yıkamış, nikahımız da düğün içinde olacak, neymiş de nikah şekerini kuru nikah yapanlar dağıtırmış, düğünde dağıtılmazmış, para harcamamak için başka bahane bulamadılar galiba.
çok canım sıkıldı. ben de gördüm ki sabun yapanlar var, kızılayda hazır renk renk sabun bazı vardı, acaba sabun bazı esans alıp ben de yapabilr miyim, kalpli bi mini mini silikon kek kalıplarına döküp yapsam onları da tülle sarıp fiyonklasam ucuza kendim halleder miyim, utansınlar onlar da. sabun yapan var mı 300 tane yapsam ne kadara mal olur? :18::26:
nişanlımın ailesi, nişanlmın beynini yıkamış, nikahımız da düğün içinde olacak, neymiş de nikah şekerini kuru nikah yapanlar dağıtırmış, düğünde dağıtılmazmış, para harcamamak için başka bahane bulamadılar galiba.
Benim neyi anladığım apaçık ortada tabî sizinki de!!!
Bikere olucak şeyler için israf israf israf kelimeleri çok yanlış her genç kızın hayali bunlar şöyle olsun böyle olsun o ona uysun vs vs vs...Size yanlış geliyorsa gereksiz yapmazsınız yapanıda ayıplamaz tü tüüü yapamazsınız
Tartışma yaratmaya çalışarak kendinizi ortaya koymaktan başka birşey yapmıyorsunuz
Noktaa
Katılıyorum ben de nikah şekerlerimizi sıfırdan yaptım. Her şeyiyle. minik kavanozlara bonibonlar koydum, tüle sardım, kapağına yapışkanlı çıkartma sticker bastırdım yapıştırdım. İnternetten araştır kendin yap. Ucuza mal oluyor. En önemli gününden bir hatıran kalsın canım benim.Ay canım benim ya bence çıkrıkçılar yokuşun bi git böyle şeker malzemeleri var evde alıp kendin yapıyorsun tüllerle falan sade birşeyler alabilirsin bi fiyat al bence
Canim ben nikahimi dugunden once yapacam nikah sekerini de sadece hatira olsun diye cok yakinlarimiza vericez halalar teyzeler kuzenler falan toplam 60 tane olacak ben kendim yapacağım nikah sekerlerini renkli likör bardaklarina badem sekeri koyup tulle susleyecem. Bu konuyu hic nisanlimla konusmadim bardaklari ben aldim sekerle tül kurdalenin parasini da nisanlim verdi hazırlamak da bana düştü gönlümce susleyecegim
nikah sekeri genelde nikah toreninde oluyo ama dugunde neden olmasin ki, bi hatiradir.. bnm kuzenimin yemekli dugundu icinde nikah oldu, her masada birer tane oyle suslu bsy vardi.. okadar masrafa giriliyo, ne olur dagitsalar? kavgada yumruk sayilmaz diye bi soz var.. heveslendiysen yap..nişanlımın ailesi, nişanlmın beynini yıkamış, nikahımız da düğün içinde olacak, neymiş de nikah şekerini kuru nikah yapanlar dağıtırmış, düğünde dağıtılmazmış, para harcamamak için başka bahane bulamadılar galiba.
Evlenmiş olabilir onlar
Konu tarihine bakaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?