Nikah sorunsalı lütfennn yardımmmm :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.420
452
123
Merhaba arkadaşlar benim size sorum şudur; nişanlım bursada ben istanbulda istanbulda düğün ve kına karışık bişey yapacağız ertesi gün bursada nikah düşünüyoruz düğün nikahtan önce olsa herhangi bir sorun olur mu hiç böyle yapanı duydunuz mu aklımız karıştı bizimde (( bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim

Once dugun sonra kina sonra nikah mi?

Cok karisikmis.

Nikahi 1 hafta evvel bursada yapma imkani yok mu?

Cevreniz sebebiyle istanbulda dugunu anladim
Ama kina neden dugunden sonra?

Biraz değişik geldi kınanın sonra yapılması falan ama ne fark eder? Olmaz dersek düğünden önce mi yapacaksınız nikahı?
Nasıl uygun olacaksa öyle yapın

Milleti umursuyorsanız kim anlayacak ki düğünde nikahlı olup olmadığınızı?

Ablamin belediye nikahi bazi sebeblerden dolayi dügünden sonra oldu. Ertesi gün yapacaginiza göre bence sorun yok

Hiç bişey olmaz.. kim belirliyo ki bu sıralamayı.. istediğiniz gibi yapın..

Hiç duymadım bu şekilde olan o yüzden

Farklı şehirlerde olacağı için sorun olmaz.
Ana çok da uzak bir mesafe değil, usulünce de yapabilirsiniz. Ama böyle uygun olduysa çok da kafaya takmayın. Ha bir gün önce ha bir gün sonra.

Ne olacak Allah aşkına? Nasıl bir sorun bekliyorsunuz?
Benim de düğünüm ailemin yaşadığı şehirde oldu. Gece ailemin evine döndüm. 3 gün sonra da nikah oldu.

Biz once nikah ( kendi aramizda) ertesi gun nisan yaptik. :))) 6 ay sonra da dugun. Hatta dugune kadar beraber yasadik:) keyfin bilir kime ne bence

Size nasıl en mantıklı geliyorsa öyle yapın bence. Etrafınızda çok şunu yap bunu yap diyen olur. Kendi fikrimce sorun olmaz .

var kuzenim dugunde 2 ay sonra nikahlandi esinin yurt disinda bekar olarak oturum almasi gerekiyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…