Demekki oluyormuş bunu duyduğuma sevindim :)Ne olacak Allah aşkına? Nasıl bir sorun bekliyorsunuz?
Benim de düğünüm ailemin yaşadığı şehirde oldu. Gece ailemin evine döndüm. 3 gün sonra da nikah oldu.
Davetiye de yazıyo olucakMilleti umursuyorsanız kim anlayacak ki düğünde nikahlı olup olmadığınızı?
İnsan bilmeyince garip geliyor örnekleri varmış demekkine gibi bir sorun olabilir acaba?
bizde düğünü eşimin memleketinde yaptık 2 gün sonrada nikahı istda.
Nolur yazzzzzzzzzzzzzzzzzSorunsallı başlıklara cevap yazmıyorum
Ay ısrar etme ,yazıcam bak şimdiNolur yazzzzzzzzzzzzzzzzz
İnsan bilmeyince garip geliyor örnekleri varmış demekki
Hiç duymadım bu şekilde olan o yüzden
Cok oluyo İnanın sinir stresten herkese bağırır çağırır oldum canavarlaştım
Nikahı önce kıyın bence.Merhaba arkadaşlar benim size sorum şudur; nişanlım bursada ben istanbulda istanbulda düğün ve kına karışık bişey yapacağız ertesi gün bursada nikah düşünüyoruz düğün nikahtan önce olsa herhangi bir sorun olur mu hiç böyle yapanı duydunuz mu aklımız karıştı bizimde(( bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim
Nikahtan sonra düğün olur genelde, hiç duymadım. Takı töreni olacak. Ya vazgeçtiniz nikah olmadı. Takılar boşa gitti. En basiti bu yüzden olmaz. Sonra düğün gecesi gerdeğe girilir. Nikah olmayınca bu da garip olacak. Hiç duymadım ben, bu şekilde.Merhaba arkadaşlar benim size sorum şudur; nişanlım bursada ben istanbulda istanbulda düğün ve kına karışık bişey yapacağız ertesi gün bursada nikah düşünüyoruz düğün nikahtan önce olsa herhangi bir sorun olur mu hiç böyle yapanı duydunuz mu aklımız karıştı bizimde(( bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim
Merhaba arkadaşlar benim size sorum şudur; nişanlım bursada ben istanbulda istanbulda düğün ve kına karışık bişey yapacağız ertesi gün bursada nikah düşünüyoruz düğün nikahtan önce olsa herhangi bir sorun olur mu hiç böyle yapanı duydunuz mu aklımız karıştı bizimde(( bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim
Ya tercih meselesi neden olmasın. Nikah kalabalık olacaksa eğer dediğiniz olabilir.Merhaba arkadaşlar benim size sorum şudur; nişanlım bursada ben istanbulda istanbulda düğün ve kına karışık bişey yapacağız ertesi gün bursada nikah düşünüyoruz düğün nikahtan önce olsa herhangi bir sorun olur mu hiç böyle yapanı duydunuz mu aklımız karıştı bizimde(( bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim
Yaz yaz çekinmeAy ısrar etme ,yazıcam bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?