Nikah sorunsalı lütfennn yardımmmm :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size nasıl uygunsa öyle yaparsınız kime ne ki?
Arkadaşımın önce Eskişehir’de sizin gibi düğün-kına oldu. 2 gün sonra da Ankara’da nikah-düğün oldu. O 2 gün bir arada kalmadılar nikahtan sonra kalmaya başladılar. Hiç de garip gelmedi bana. Olabilir yani.

ne gibi bir sorun olabilir acaba?
bizde düğünü eşimin memleketinde yaptık 2 gün sonrada nikahı istda.

Nikahı önce kıyın bence.

Nikahtan sonra düğün olur genelde, hiç duymadım. Takı töreni olacak. Ya vazgeçtiniz nikah olmadı. Takılar boşa gitti. En basiti bu yüzden olmaz. Sonra düğün gecesi gerdeğe girilir. Nikah olmayınca bu da garip olacak. Hiç duymadım ben, bu şekilde.

Hiç bir şey olmaz. Ben önce ankarada kına bir hafta sonra istanbulda nikah yaptım. Burda hep böyle persembe ya da cuma kına ertesi gün nikah oluyor. Tuhaf birsey yok
.

Eğer muhteşem bir organizasyon ile kına gecesi gibi bir hayaliniz yoksa bence kınayı bir gün önce evde kendi aranızda yapabilirsiniz daha sonrasında düğün yapılabilir istanbulda, ama kınayı önemsiyorsanız kına için ayrı bir yer tutup diğer gün de istanbulda düğün yapabilirsiniz. Bursada düğün olmayacak sanırım sadece nikah

Ya tercih meselesi neden olmasın. Nikah kalabalık olacaksa eğer dediğiniz olabilir.

istanbul bursa arasi uzak bi mesafe degil.damat tarafi istanbuldaki dugune katilsin.orda nikahida yapin bitsin gitsin.bana sacma geldi biraz.dugun sonra kina sonra nikah.ertesi gunde nisan ve istemeyi yapin saka bi yana nisanlinizin maddi imkani el veriyorsa damat tarafindan isteyenler istanbula gelir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…