• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nikah tarihi sorunsalı

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
kızlar kardeşimin nişanlısı kasımda askere gidecek,mayısa kadar dönecek.ama temmuz sonuna kadar evlenecekler çoğu şey hazır şimdiden gün almak mümkün olmaz mı acaba.ya da şubat gibi izine mi gelip halletsek diyorlar.erken davranmak hem fiyatlar açısından da iyi olur mu yardımcı olursanız sevinirim

kızlar kardeşimin nişanlısı kasımda askere gidecek,mayısa kadar dönecek.ama temmuz sonuna kadar evlenecekler çoğu şey hazır şimdiden gün almak mümkün olmaz mı acaba.ya da şubat gibi izine mi gelip halletsek diyorlar.erken davranmak hem fiyatlar açısından da iyi olur mu yardımcı olursanız sevinirim
Bagli oldugunuz belediyeye bagli ben 6 ay kala alabildim ondan oncesine izin vermiyordu belediye telefon acip sorun diycem ama saglik raporlari 6 ay gecerli oluyor ondan sonrasi icin tarih vermezler

evet ben ekim gibi başvurup gün alınsa diye düşündüm böylelikle belgeler de geçerliliğini korur ama temmuz için gün vermezler herhelde ekimde :110:

Düğün mü olacak yoksa nikah salonunda nikah mı sadece?

Düğün mü olacak yoksa nikah salonunda nikah mı sadece?

düğün olacak o yüzden erken ayarlamak istedik zaten,salon da erken ayarlanırsa fiyat daha uygun olur diye.yaza doğru iki katına çıkacak çünkü

düğün olacak o yüzden erken ayarlamak istedik zaten,salon da erken ayarlanırsa fiyat daha uygun olur diye.yaza doğru iki katına çıkacak çünkü

Düğün salonunu önceden tutabilirsiniz. Nikah ise sonradan ayarlanabilir. Nikah düğün salonunda olacaksa aylar öncesinden boş yer olur. Bir belediyede olmazsa başka belediyeye geçiş yapıp ordan da sağlayabiliyorsunuz. Masraflı olmaması için önemli olan düğün salonunu önceden tutmakta. Nikah çok sıkıntı çıkarmaz.

düğün salonunun ayarlandığı güne nikah tarihi ayarlanır mı diye kafamız karıştı biraz,ya dolu derlerse diye.ama farklı belediye fikri çok mantıklı

düğün salonunun ayarlandığı güne nikah tarihi ayarlanır mı diye kafamız karıştı biraz,ya dolu derlerse diye.ama farklı belediye fikri çok mantıklı

Ayarlanır tam 6 ay öncesinden gider nikahı ayarlarsınız ama salonu şimdiden tutun hem yer kalmaması hem de fiyatın yüksek olması gibi durumların önüne geçersiniz.

Resmi evrakların geçerliliği açısından 6aydan önceye gün vermiorlar. Siz salonu tutun şubat mart gibide gisin tarihi alin. 6 ay önceden mutlaka boşluk olur meraklanmayin.

öyle yapıcaz bir tarih belirleyip salonu tutarız şubat gibi de izin alıp gelirse gün bulurlar herhalde

Back
X