- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi derdime derman
Kayınvalidenizle mutluluklar, allah bir yastıkta kocatsın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence haksızsın. Madem nisanlinla ikiniz çok beğendiniz kaynanaya neden fikrini soruyorsunuz. Madem fikir soruldu fikir verir sonuçta kadın herkes sizin varsaydiginiz kadar politik ve kibar olmak zorunda degil . Kaynana gayet doğal bir cevap vermiş madem fikri onemsizdi sorulmasaydi. Nisanligimi gelinligimi alırken kimseye fikrini sormadım millet de karışmadı.Merhaba hanımlar,
Yakında nikahım olucak. Nikah düğünden önce olucak. Kıyafet bakıyoruz.
Sözüm için nişanlımla benim beğendiğim bir kıyafet vardı. Fakat rengi itibariyla ben söze değil de nikaha olur demiştim. Nişanlim da 2 3 kez söyledi çok güzel bunu al diye. Ama almadım.
Neyse nikah için onu alırız diye konuştuk daha da bakıyoruz biryandan.
Nişanlımın annesi dedi ki ben de göreyim elbiseyi alayim sana dedi. Internet üzerinden gösterdik. Sırtı açık sanki başka bakın dedi. Nişanlım da ben de bir sey demedik. Ama biraz bozuldum
Ben hala bakmaya da devam ediyorum.
En son nişanlıma dedim ki o ilk beğendiğimiz güzeldi onu alalim dedim.
Açık sanki daha kapalı olsa dedi.
Ee dedim biz beraber beğenmedik mi onu hatta söz için al diye ısrar ettin dedim.
Baştan annem öyle dedi ya ondan diyorum dedi. Sonra da fikrim değısti dedi.
Bu konu tartişmaya yol açtı.
Neden ikimizin nikahında ikimiz karar alamiyoruz gibisinden.
Beni haksız buldu.
Akşami da annesinin derdimederman nikahta daha kapali bi sey giysin nikah sonuçta dediğini söyledi.
Ben kaç yaşindayim ne giycegimi bilmiyo muyum dediğimde bilmiyosun demek ki açık elbise dedi. Ama biz beraber karar verdik o elbiseye ve ona istinaden gosterdik annesine. Annesi açık dedi diye ne giyceğimi bilmiyo oldum. Annesini hiç sevmemişim meğer ben. Bu sekilde konuştu beni.
Bu mudahale etmek değil midir.
Elbise açik dediği de uzun bi elbise sırtında abartilmayacak dekoltesi var. Hadi en başta deseydi nişanlım olmaz bu açik diye tamam derdim. Çok beğendiği halde simdi o kadar beğenmedim diyo.
Benim beklediğim bunun kararıni benim vermemdi. Kızmakta haksız mıyım
Niye başka bakiyo böyle böyle yüz verdikçe tepeye çıkıyolar hicde başka bakma anasının lafiyla beğendiğin elbiseyi giydirmiyiso anasının lafiyla her haltida yapabilir boyle ana kuzularıyla ömür gecmiyo bilesin tasdiklendi onayladı güzelim... sorunda altı üstü bi elbise deyil mi başka alsin deyil anası açık dedi diye o elbisenin alinamamasiKızmakta haklisın ama cok da büyütme baska bak..
Öyle de olur musade etme bastan ki sonra o hakki gormesin üstündeBir kere musade edersem her seyime karısmak isterler diye düşünüyorum
aynen de öyle oluyor malesefBir kere musade edersem her seyime karısmak isterler diye düşünüyorum