Ailende arkandayssa hiç düşünme ayrıl adamın dusuncelerı bu cunku degısmeyecek.Dünden beri bu konu hakkında konusuyoruz, sanırım nıkah tarıhını aldık ve ben vazgeçemem dıye düşünüyor ve cok degısık seyler söylüyor, bır kadın ya ev ısı yapar ya ev gıderlerıne ortak olur dedı.. Ayrıca benım paramın hesabını soramazsın ıster annemlere gonderırım ıster harcarım dedı.. Sonra ıstemeyerek bu lafları söylendiğini soyledı ama sanırım gercek dusuncelerı bunlar. Annemle de konuyu konuştum, evlenıp ayrılmak daha zor kızım, ben senın arkandayım kararın ne olursa dedi.
Konu sahibi aslında çok şanslısın ...
Bakın bu adam kendini belli etmiş bu büyük bi şans Allah tarafından evlenince maaşınızı onun ailesine gönderip sizin annenizin evinde oturmayı istiyosanız evlenin ama ortada büyük bi haksızlık var ailesinin sözünden çıkamıyo ve sizin maaşınızada gözünü dikmiş bırakın yontulcak başka birini bulsunlarSu an zaten bu söylendiklerinden sonra ona guvenemeyecegımı ve bu şartlarda devam etmek ıstemedıgımı belırttım, o da senı kırdıysam özür dılerım oyle söyleme felan dedı ama hıcbır sey ıfade etmedı.
Bakın bu adam kendini belli etmiş bu büyük bi şans Allah tarafından evlenince maaşınızı onun ailesine gönderip sizin annenizin evinde oturmayı istiyosanız evlenin ama ortada büyük bi haksızlık var ailesinin sözünden çıkamıyo ve sizin maaşınızada gözünü dikmiş bırakın yontulcak başka birini bulsunlar
Once bana son olduğunu söyledi ama sonra parasını ister aılesıne gonderecegını ıster kendı harcayacağını soyledı.
Ablası da esı de devlette memuru evleri kendımın arabaları var ama bılemıyorum baska borçları var mı durumları ne su an.
Evet aılesının sözünden cıkamıyor hatta kendı de soyledı benım babam en ıyısını bılır o ne derse ben o doğrultuda devam ederım dıye. Annesı ve babasının soyledıgı kanun gını onun ıcın.
o zaman benim param diyen adam ile aile olmak zor
o parasını ailesine verirse sen de verirsen siz ne yiyip ne içecekmişsiniz
annesi hastanede yatarken ameliyat parası verme demiyoruz ki zaten gerçek ihtiyaca verilir
hatta belki bunun için bile verilir ama önce bir konuşulur hesap yapılırken o 20000 TL de katılır
annem şunun için istedi bunu da göndersek denir rıza alınır
evlilik aynı evde yaşayıp aynı yatakta yatıp imza altında sevişmek değildir ki biz olmaktır
ev arkadaşı bile bu durumda diğerine söyler, eşya alıyoruz şu kadar param var ama annem de şu sebeple istedi ona göndereceğim diye
babası da mı var
ben hepsini okumayınca gözümde dul bir annecik canlandı hani başka geliri yok vs
doğru dün yazmıştınız ev araba vs de almıştı
Senin annen cemiyet mensubu sosyete mi de 20.000 veriyorsun bir elbise için diye kıyametleri koparırdım. Biz annemle dardayken her şeye yetişmeye çalışalım, tüm masrafları biz yapalım, beyefendi bir çırpıda halledebilecekken katkısı bulunmayan annesine versin parayı, keyfi...
Hırsımdan değil nikahı iptal etmek, bir de gider nikah gününü veren memuru döverdim
Gerçekten evlenecek misin?Bır de sanırım benım annem ve ben boyle yaptığımız ıcın herseye razı olacağım gıbı görüyor.
Saka mi bu ya ??? 20binmiiiiiiiii
Iyimisin sen ? Bukadar saf olamazsin dimi.
Parasi yok siz yapiyosunuz o eline gectikce vrriyorrr ve 20bin gondermis oylemi?
Buna kim inanir yaaa boyle bir sey olamaz saka gibu.
20bini bu kadar kolay veriyorsa biraz daha tutsa komple evi duzer evlenirdiniz.
Millet o paraya evleniyodur eminim.
Ben olsam kiyameti kopartirdim. Ki sen 20bini bile normal gibi soruyorsun.
Parasi yoksa evlenme ozaman bukadar basit.
Bence aslaaaaaa donnn bu yoldaaan bu insanlarla ugrasilmaz yazik sana yaa. Komedi gibi
Adam zaten nasıl olsa ayrılamazsın artık diye gerçek yüzünü göstermiş. Bu ne çirkinlik. Benim atkadaşım da aynı senin durumundaydı. Ama babası sahip çıktı evlenmeden ayrıldı. Şimdi çok iyi ve fedakar biri ile evli. Şimdi diyor ki iyiki babamı dinlemişim ayrılmışım yoksa şimdi cehennem hayatı yaşıyor olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?