Nıkaha 2 ay var, nısanlım ve aılesi :(

Ailende arkandayssa hiç düşünme ayrıl adamın dusuncelerı bu cunku degısmeyecek.

Bakın bu adam kendini belli etmiş bu büyük bi şans Allah tarafından evlenince maaşınızı onun ailesine gönderip sizin annenizin evinde oturmayı istiyosanız evlenin ama ortada büyük bi haksızlık var ailesinin sözünden çıkamıyo ve sizin maaşınızada gözünü dikmiş bırakın yontulcak başka birini bulsunlar

Evet aılesının sözünden cıkamıyor hatta kendı de soyledı benım babam en ıyısını bılır o ne derse ben o doğrultuda devam ederım dıye. Annesı ve babasının soyledıgı kanun gını onun ıcın.

o zaman benim param diyen adam ile aile olmak zor

o parasını ailesine verirse sen de verirsen siz ne yiyip ne içecekmişsiniz

annesi hastanede yatarken ameliyat parası verme demiyoruz ki zaten gerçek ihtiyaca verilir

hatta belki bunun için bile verilir ama önce bir konuşulur hesap yapılırken o 20000 TL de katılır

annem şunun için istedi bunu da göndersek denir rıza alınır

evlilik aynı evde yaşayıp aynı yatakta yatıp imza altında sevişmek değildir ki biz olmaktır

ev arkadaşı bile bu durumda diğerine söyler, eşya alıyoruz şu kadar param var ama annem de şu sebeple istedi ona göndereceğim diye

babası da mı var

ben hepsini okumayınca gözümde dul bir annecik canlandı hani başka geliri yok vs

doğru dün yazmıştınız ev araba vs de almıştı

Bu isin sonu yok canim seni tatli dille kandirip sonunda istedigini
Yapacak zaten bunu belirtmiste iyice dusun annen hakli evlenip ayrilmak daha zor iyi vallahi sen ya evde kalip ev isi yapacaksin cocuklara bakacaksin o eve kazandigi parayi ailesine yedirecek yada sende calisip kendi kazandigi parayi ailesine yedirip senin parana el koyacak haa sen bisey istedigin zamanda paramiz yok bosa masraf yapmalar baslayacak balik bastan kokarmis ki kokmus vallahi

Ben ınanın evlılık hazırlıklarında para harcarken bır kere bıle dusunmedım benım param dıye. Annem kızım zaten benım olan senın dedı hep harcamalarda destek verdı ve cok parası oldugu ıcın degıl bankadakı emeklılık parasından verip. Ama sımdı o bana kalkıp hersey ortak odenır dıye soyleyınce sankı evlılık degıl ev arkadaşlığı yağacakmışız gibi hissettim.

babası da mı var

ben hepsini okumayınca gözümde dul bir annecik canlandı hani başka geliri yok vs

doğru dün yazmıştınız ev araba vs de almıştı

Önün annesi de babası da var, ıkısı de emeklı evlerı var devremulklerı var. Bır de nısanlımın onlara aldığı ev ve yenı araba. Benım babam yok ve annem tek

Senin annen cemiyet mensubu sosyete mi de 20.000 veriyorsun bir elbise için diye kıyametleri koparırdım. Biz annemle dardayken her şeye yetişmeye çalışalım, tüm masrafları biz yapalım, beyefendi bir çırpıda halledebilecekken katkısı bulunmayan annesine versin parayı, keyfi...
Hırsımdan değil nikahı iptal etmek, bir de gider nikah gününü veren memuru döverdim

Sizin bir 20000 liranız olup da kendisinden saklasaydınız (paraya ihtiyaç olduğunu bile bile) o zaman kendisi paşa paşa susacak mıydı? Tabi ki o senin paran karışmayayım aman bütün masraflar benim annemden olsun der miydi?

Evlendikten sonra herşeyiniz ortak olacakmış da şimdi NEDEN olmuyormuş??? Nişanlılık olunca el kızı oluyorsun herhalde

Bır de sanırım benım annem ve ben boyle yaptığımız ıcın herseye razı olacağım gıbı görüyor.

Kac kurtar kendini ardina bile bakma.benim esimde bekarken kredi cekmis ailesi icin.simdi biton kredimjz var ve resmen kredilerle bogusuyoruz.tamam benimki akillandi ama 5 senedir hala bitiremedik.valla kendimi gordum sende.biz cok sukur bitirdik sayilir.bunun sonu yok canim.bu adamla evlenirsen burnun borc batagindan cikmiycak.burdaki tecrubeli insanlarin soylediklerini kulakardi etme....

Adam zaten nasıl olsa ayrılamazsın artık diye gerçek yüzünü göstermiş. Bu ne çirkinlik. Benim atkadaşım da aynı senin durumundaydı. Ama babası sahip çıktı evlenmeden ayrıldı. Şimdi çok iyi ve fedakar biri ile evli. Şimdi diyor ki iyiki babamı dinlemişim ayrılmışım yoksa şimdi cehennem hayatı yaşıyor olurdum

Saka mi bu ya ??? 20binmiiiiiiiii
Iyimisin sen ? Bukadar saf olamazsin dimi.
Parasi yok siz yapiyosunuz o eline gectikce vrriyorrr ve 20bin gondermis oylemi?
Buna kim inanir yaaa boyle bir sey olamaz saka gibu.

20bini bu kadar kolay veriyorsa biraz daha tutsa komple evi duzer evlenirdiniz.
Millet o paraya evleniyodur eminim.

Ben olsam kiyameti kopartirdim. Ki sen 20bini bile normal gibi soruyorsun.
Parasi yoksa evlenme ozaman bukadar basit.
Bence aslaaaaaa donnn bu yoldaaan bu insanlarla ugrasilmaz yazik sana yaa. Komedi gibi

Cok haklısın canım cok. Ben de ugrasamayacagımı anladım bugun bana söylendiklerinden sonra

Evet sanırım ayrılmayacagımı düşünüyor cunku ılan ettık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…