Nıkaha 2 ay var, nısanlım ve aılesi :(

sevgili arkadasim;

sana ne!

bunlari gor, gelecekte tedbirlerini al... ama yorum yapma hakki kendinde gorme rica edecegim. kisilerin ailelerine yaptigi seyler eger ki istisareye acik tutulmuyorsa - yani sakli yapiliyorsa - obur taraf ogrense de yuze vurmamali. bu durum ciddi oranda saygiyi yok ediyor. baslamadan evliligine celtik atmaya ne gerek var?

ve ayrica annecigin seni gelin ediyor, ne mutlu ona. ama onlar yapmiyor da annecigin yapiyor diye ne geregi var soze dokmenin? soz gumus ise sukut altindir. ya sabir.

Anlamadım. Bu "sana ne" konu sahibine mi? Öyle ise nişanlısından söz ediyor. Iki ay sonra evleneceği... Ona büyük bir kazık atmaya hazırlanan...

Anlamadım. Bu "sana ne" konu sahibine mi? Öyle ise nişanlısından söz ediyor. Iki ay sonra evleneceği... Ona büyük bir kazık atmaya hazırlanan...

neyin kazigi affedersiniz?

adam kendi parasini ailesine verirken, henuz yasal hicbir bagliligi olmayan birine mi soracak? vermesi dogru demiyorum ancak vermesinin de henuz nisan asamasinda bu denli sorun edilmesi geleceklerini yipratir diyorum.

ha aksi soz konusu ise; yani 20 bin lirayi konu sahibi nisanlisina verdiyse ve o da annesine ilettiyse bu parayi kiza soylemeden, zaten nisani atsin. lutfen sarih yorumlarda bulunalim.

Her şey yasal bağ değildir hayatta

Arkadaşlarımızla da yasal olarak bağ kurmuyoruz ama arkadaşlarımıza güveniriz

Henüz evli değiller demek evlenince olacakları göz ardı etmek demek değildir. Sinyal veriyor adam, bir yola baş konmuş. Evet yasal değil ama o yola baş konduysa bunlar SORUNdur.

Evlenme hazırlığı yapıyorlar, nişanlı parası yokmuş gibi davranıyor oysa var. Öyleyse herkes nasılsa daha evli değiliz diye nişanlıyken birbirine her konuda yalan söylesin: yaş, meslek, aile.....

Esyalari taksitle aliriz dediydi niye bize yalan soyleyip paralarini gizliyor nisanlilarimiz cok uzgunum

Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Benimde 21 gün sonra düğünüm var. Ve hiçbir erkek ailesi benim nişanlımın ailesj kadar berbat insanlar olamaz. Yapmadılar kendi yaptıklarımızıda bozmaya çalıştılar. Yaptıklarınada keşke yapmasaydınız dedirttiler. Bana sormadan çamaşır makinam ve buzdolabım alındı ben eve gidince gördüm. Şuan perdelerim dikiliyormuş ne modelden ne renkten haberim yok. Bana kuzenin eski gelinliğinj giyer misin diye sordular ya daha ne olsun... Ama benim şansım nişanlımın tamamen benim yanımda olması ve beni ailesine asla ezdirmemesi. Her defası da ağızlarının payını verdi, seni üzen annem dahi olsa yüzüne bakmam diyor bir daha. Tabiki boyle birsey istemem ama destegini ve sevgisini gormek en onemli sey. Ailesinden çok nişanlinin tutumuna takildim ben bu sebeple. Madem herseyi kendiniz yapiyorsunuz 5 kuruş bile degerli sizin icin. Ailesine cok mu duskun ?

arkana bile bakma cnm yol yakinken kurtul..mantigini kullan...aileyle de evleniyorsun bir bakima..annenin arkanda oldugunu soylemesi de cok hos..sakin affetme inan yasayacaklarinin sinyalini vermis bu olay..

Asdfgh guzelmis sizin başınıza gelirse boyle davranin olur mu. Herhalde konu sahibinin müstakbel exx kv si olmalisiniz...umarım evlenmez.

O zaman par yok diyip maasindan 3 kurusu biriktirmesi icin bu kadina vermeyecek. Konu sahibi de evlilik icin para biriktirmeye ugrasiyor annesiyle. Soylesin param var aileme gonderecegim diye. Bu kadin para yok diye didinip duruyor ne demek sana ne. Sacmaligin dik alasi.

Yanlis anlama arkadasim nisanlin madem yaninda neden perde vs olayini engellemedi o halde?Henuz nikah olmamisken iyi dusunmeni tavsiye ediyorum sana sormadan alinan eşyalar perdeler vs bunlara nasil goz yumdun?

Tabii ki verebilir ona bir sey denmez. Parası vardir verir. Ama üstüne dusenleri yapmayip yok derse borcla yapip evlendikten sonra kiza borc odetirse onun adi dolandiricilik oluyor.
Bu arada adam kredi cekip ailesine vermiş yani o borc evlendikten sonra odenecek kizin da parasıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…