Nikaha 4 gün kala cinnet geçiriyoruz!

Yazdıklarını şimd okudum.Şu an Türkiyede saat sabaha kadarşı 5e geliyor belki evlendikten sonra okuyacaksın bunları ama sakın EVLENME.Neden kendini böyle gereksiz bir sinir harbinin içine sokuyorsun? Bu yaratık size rahat vermeyecek belli değil mi? Bak ben zamanında senin kayınvalidenin yaptıklarının 100de 1ini bile yapmadığı hale çıkardığı sorunlar yüzünden eski sözlümden ayrılmıştım.En doğru kararı vermişim! Sonra eşimle tanıştım, sakın 4 yılımı verdim vs deme...EVLENME.

Pazar evleniyormuşsun 1 günün daha varmış...iyice düşün.

canim benim konumu okusana..benim kaynanam da ayni seninki gibi biz daha cikarken basladi oyunlarina..o zamanlar esim bana senin icin ailemden vazgecerim silerim onlari diyordu..bir gün parkta oturuyorduk o zamanlar cikiyruz..annesiyle kardesi bizi takip etmis gelmisler birden basar gibi..öyle yanyana oturuyorduk elele bile degildik..kadin geldi ve bana sen nasil gelebiliyosun buralara..senin annen nasil izin veriyo bakalim hergün disari cikmana..kizi basliyo bi taraftan siz annemin ters tarafini görmediniz falan bir ton rezillik cikardilar ve ben sok oldum esimi tutup kolundan hadi biz gidiyoruz deyip o da kendisi gtsin deyip beni parkin ortasinda birakip gittiler..esim gitmek istemiyo zorla koundan tutup cekiyorlar falan o kadar asagilakliklar ki..sonra beni gizli numaradan aramalar güya benim sevgilim varmis gibi göstercekler esime karsi msn adresimi dagitmalar falan..aklina hayaline gelmeyen entrikalra cevirdiler..ve esim onlari silecegini söyledi ben de inandim güya beni cok seviyordu..sonra onlar birden rol degistirip iyiyi oynamaya basladilar..bu daha tehlikeliydi..bu sefer de ogullarina iyi görünüp yine bana yapacaklarini yaptilar..ve kendilerini temize cikardilar..laf sokmalar..benim söyledigim biseyi carpitip yalan yanlis katip cevirmeler..ve esimi bana karsi nisanliligimizdan itibaren doldurdular..veeee sonuc simdi ayriliyorum 3 bucuk yilimi zehir ettiler..ve esim cok degisti..nisanliyken baslamisti evlenince düzelir sandim düzelmedi daha beter oldu neler neler yasatti bana..yani erkek annesi isterse bir yuvayi cok kolay yikiyo canim..keske diyorum son gün de olsa ayrilsaymisim..cünkü evlenince isin rengi o kadar degisior ki evlenince..sana ailen ne kadar gel derse desin sen evlendikten bir sonra bile artik bekar bir kiz gibi olamyiorsun ve bunun agirligi inan ki cok fazla ve geri dönüsü cok zor..hayatinla kumar oynama..hayatin bu kadar degersiz mi?hele cocucgun olursa daha da geri dönüsü zor bir yola griyorsun..o yüzden tüm bunlara ragmen evlenirsen de en az 1-2 yil cocuk yapma..

my baby yasadiklarin cok uzucu...Allah iyi sabir vermis canim, ben o kadar bile dayanamazdim sanirim...
yasadiklarinin benzeri izmir'deki karsi komsumuzun(iyi gorunumlu sinsi bir teyzedir kendisi) gelinine yaptigi seylerin aynisi. gelinini ogluna kendisi buldu, oglunu ve kizini tanistirdi, ikisi de sevdiler birbirlerini ve evlendiler. ama karsi komsumuz kizi canindan bezdirdi.surdan biliyorum cunku geliniyle sorunlarini anlatirdi soyle yaptim boyle yaptim falan diye, bi de hep gelinini kotulerdi. aslinda kiz cok cici bir kizdi ama bu teyze kiza hep zit giderdi, evinde bile rahat birakmazdi. anneme ki zaptiklarini anlatirdi hep, annem cok uzulurdu ama komsumuza ses cikaramazdi tabi bu konular bizi ilgilendirmez cunku.
sonuc ne mi dersiniz? kiz ve oglan 1 yillik evliligin sonunda bosandilar. hatta bu bir yil icinde bir suru olay oldu, kiz sinir krizleri gecirdi bir gun bu teyzenin evinde kocasi kizi baygin halde kucagina alip evden cikarmis annem anlatmisti :a015: sonra bi de kiz memleketine dondu bu sorunlardan bunaldigi icin kacip gitmis bir sabah, esinin bile haberi olmadan hem de. sonra kaynana firsattan istifade kizin butun esyalarini toplayip kizin memleketine gondermelere kalkti, ailesine kizinizi istemiyorum gondermeyin bi daha buraya dedi neler...bunlari bi de gururlu gururlu bize anlatirdi kötükedihüso sonra kiz geri dondu ama hersey ayniydi...en son duydum ki ayrilmislar...kaynana kendi elleriyle oglunun yuvasini once yapti sonra da yikti. bana sorarsaniz yatacak yeri yok...oglunu sorarsaniz da guya Amerika'da okumus ama annesini sozunden cikip karisina sahip cikamadi salak herif...bes kurus etmez bir erkek tipi iste...

My-baby yazdıkların ve yaşadıkların üzdü beni ama sabahtan beri hatta dünden beri ciguli'nin "kudur" şarkısında oynamakta olduğumdan (passiflora çok içilince etkiliymiş bunu anladım), bir miktar da beyin hücremin artık ölü olduğundan, diğer arkadaşların tavsiyeleri ya da öngörüleri bile artık benim adımım için malesef döndürücü bir etkiye sahip değil.Tüm sülale üzüldü, annem hastenelere taşındı ben ki neler neler atlattım ama artık dönmek istemiyorum.Emniyet mensubundan bir çok sülale üyesi, özel korumalar ve hatta sivil polis bile geliyor nikah ve düğünüme.Gerisini siz hesaplayın. (Zira yazmaktan ben bunaldım ve utandım ama akrabalarından biri "Ben o nikahı bozarım, hepsini gerekirse tüfekle tararım" bile demiş) Hapımı içiyorum, göbeğimi şimdiden atıyorum, gelenleri kapıda bekleyeceğim, kim kimi nasıl tarayacak bir de ben görmek istiyorum artık, bir de benim babam, kardeşim, dayım, amcam görsün bakalım. Yetti be.Ne nikahmış arkadaş, ne 4 yıllık ilişkiymiş, ne Romeo bu kadar yıpranmıştır ne de Julyet.Aya insan mı gönderiyoruz, 100 trilyonu mu paylaşamıyoruz bilmiyorum ama sabır ve büyük bir hırsla pazar gününü bekliyorum,
Yazan tüm arkadaşlara tek tek cevap veremediğim için üzgünüm, zira hem üzgünüm, hem ilaçlarla aptalca mutlu, hem hırslı, hem gergin işte böyle bir haldeyim.

Diyecek birşey yok....

Tanıştık, birbirimizi sevdik ilişkimize başladık.1. yıl ortalarında bir sebeple kavga ettik ve erkek arkadaşım evine gidince ağlamış, bağırmış, odasında cep telefonunu falan duvara atıp ağlayarak o geceyi geçirmiş.Ertesi gün iş yerimde dahili numaram tuşlanarak bana bir telefon geldi."Efendim" dedim.Direk şu söylendi:"Allah senin bin belanı versin,sen kimsin ki benim oğlumu üzüp, ağlatıyorsun, orda müdürmüşsün (Bir kursta müdür olarak çalışıyordum) bu genç yaşta müdür falan olunmaz nasıl müdür olduğunu ben çok iyi bilirim, ölsen de bayılsan da seni oğluma almayacağım..." gibi sözleri söyleyerek (şok olup sesimi çıkartamadım-daha önceden ne konuşmuşluğumuz ne tanışmışlığımız vardı) telefonu kapattım. 2 dakika sonra annemi arayarak "Kızına sahip çık, oğlumun kapılarında, yollarında köpek gibi bekliyor, kendini bize yamamaya çalışıyor, oğlumu ağlatıyor, namussuzlar vs" gibi bir ton lafı da ona sayarak telefonu kapatıyor.Sonrasında erkek arkadaşım evi terkediyor, otelde kalmaya başlıyor, annesi krizler geçiriyor, benim annem üzüntüden perişan.1 ay sonra erkek arkadaşım annesini de alarak benimle buluşma düzenliyor.Annesi üzgün olduğunu söylüyor.Anneme de üzgün olduğunu iletmemi istiyor ama annem hazmedilecek şeyler olmadığı için ne buluşmaya geliyor ne de özrünü kabul ediyor.Daha sonrasında bir gece evdeki resimlerim yırtılıyor annesi tarafından, "koca kadını özür diletmeye ayağına çağırttı, onu ölsem de gelin almayacağım" diye krizler geçiriyor. Her şeye rağmen çiçek yaptırıp ayağına gidip, özür diliyorum Bir alışveriş merkezinde erkek arkadaşımla gezerken rastlıyoruz önümüzden sinirli bakışlar atarak kaçıp gidiyor selam bile vermeden.İsteme faslı oluyor 15 dakikada bitiyor. Bayramda gidiyorum özel tatlı yaptırarak "bunu alacağına çiçek alsaydın daha hayra geçerdi" diye çemkiriyor ve iki gün önceki kına gecemde kaftan istediğimi özellikle erkek arkadaşıma belirtmeme onun da annesine bunun için 500 lira vermesine ve tembihlemesine rağmen almadan geliyor.Ve herkesin içinde "akıllı olsaydın da aklını kullansaydın ben sana alırdım, haketmedin almadım" diyor.Erkek arkadaşım "33 yaşındayım, ilk kez bir kızı sevdim, 4 yılımı , ilişkimi burnumdan getirdin, yazıklar olsun " diyerek ağlamaya başlıyor ve annesi "biz nikaha da düğüne de gelmiyoruz" diyerek evi terkediyor.Şu an nişanlım dayayıp döşediğimiz evimizde kalıyor ve nikaha, düğüne 4 gün var.Beni seviyor, ben de onu. Nikahı, düğünü ertelemeyi ya da iptal etmeyi düşünmüyoruz ama yaşananlar da yenilir yutulur şeyler olmadığı gibi tüm sülaleler de bunları yaşamış oldu.Aslında sizden ne istediğimi bile bilmiyorum.Belki duyamadığım iki iyi laf, belki cesaretlendirecek bir kelime, gelinliğimle yüzümü güldürebilecek bir söz ya da boşu boşuna gelinliği giymemem gerektiğini belirtecek gerçekler.Sabrınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle aynisini bende yasadim kayinbabamdan ama ben... Dösedigimiz evin esyalarini geri verdi - nikahimiza gelip olay cikardi - oglum seni istemiyor diyipte esimin telefonunu aldi esimin bana ulasamamasi icin vs vs vs neler ypamadiki cook cektim ama simdi onlarrr kapimda canim cicim bana yalakalik yapiyorlar ve 3,5 senedir evliyim, birde cocugum var. Eger seviyorsaniz birbirinizi hic bisey giremiyecektir aaraniza, unutmaki evlenecek bir aile kuracak olan siz ikiniz onlarla bir alakaniz olmak zorunda degil... Tabiki sunu unutmaman gerekir ileriki zamanlardada esin hep yaninda olup olmiyacagini bilmen gerekir , o hep arkanda olmaliki seni ezemesinler ...

Mutluluklar diliyorum

Selam kızlar :)
Size bu satırları Kıbrıs'ın bir otel odasından yazıyorum.ılgi ve desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.December dediğin duayı okudum defalarca ve çok saol çok işe yaradı.Gelelim özete;nikah'a gittik, gelin almaya sadece damat geldi.Nikahımız 16.30daydı ama erkek tarafından herkes yolu kaybetti ve trafiğe takıldı ben de sorun etmeden (nelere dayanmışım bu da sorun mu be heytt) bekledim.17:10 gibi nikahımız başladı ve kocaman evetlerle bitti.Takı ve tebrik töreninde, damadın hiçbir akrabası ne sıraya girdi ne bizi tebrik etti (3 tane kuzeni hariç), çekip gittiler ama ben saolsunlar kendi sülalemle tebrikleşip, kocaman kocaman gülümsedim.Sonra 60 kişilik (30 kız, 30 erkek tarafı diye ayarladığımız mekana) düğün yemeği için geçtik.Kalan 30 kişi için eş dost ve arkadaşlarımızı çağırdık.Yedik, içtik, oynadık, eğlendik.Ve yeni bir hayata başladık.Tüm dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Darısı evlenmek isteyenlerin başına.(Daha rahat, güzel ve huzurlusu tabii) ınanıyorum ki, biz çok ama çok mutlu olacağız.Birbirimize güvenip, inanıp ve sevip bir yola çıktık, Allah utandırmasın ve hep mutlu kılsın istiyorum.Teşekkürler herşey için tekrardan.

Size bu satırları Kıbrıs'ın bir otel odasından yazıyorum.İlgi ve desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.December dediğin duayı okudum defalarca ve çok saol çok işe yaradı.Gelelim özete;nikah'a gittik, gelin almaya sadece damat geldi.Nikahımız 16.30daydı ama erkek tarafından herkes yolu kaybetti ve trafiğe takıldı ben de sorun etmeden (nelere dayanmışım bu da sorun mu be heytt) bekledim.17:10 gibi nikahımız başladı ve kocaman evetlerle bitti.Takı ve tebrik töreninde, damadın hiçbir akrabası ne sıraya girdi ne bizi tebrik etti (3 tane kuzeni hariç), çekip gittiler ama ben saolsunlar kendi sülalemle tebrikleşip, kocaman kocaman gülümsedim.Sonra 60 kişilik (30 kız, 30 erkek tarafı diye ayarladığımız mekana) düğün yemeği için geçtik.Kalan 30 kişi için eş dost ve arkadaşlarımızı çağırdık.Yedik, içtik, oynadık, eğlendik.Ve yeni bir hayata başladık.Tüm dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Darısı evlenmek isteyenlerin başına.(Daha rahat, güzel ve huzurlusu tabii) İnanıyorum ki, biz çok ama çok mutlu olacağız.Birbirimize güvenip, inanıp ve sevip bir yola çıktık, Allah utandırmasın ve hep mutlu kılsın istiyorum.Teşekkürler herşey için tekrardan.

inanır mısın, dünden beri aklımdasın. güzel geçmesine çok sevindim, allah sana sabır ve dayanma gücü versin. nelere dayandın arkadaşım sen. neyse artık bundan sonraki günlere bak. sen mutluluğu hakediyorsun, rabbim çok çok mesut etsin a.s.

Size bu satırları Kıbrıs'ın bir otel odasından yazıyorum.İlgi ve desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederim.December dediğin duayı okudum defalarca ve çok saol çok işe yaradı.Gelelim özete;nikah'a gittik, gelin almaya sadece damat geldi.Nikahımız 16.30daydı ama erkek tarafından herkes yolu kaybetti ve trafiğe takıldı ben de sorun etmeden (nelere dayanmışım bu da sorun mu be heytt) bekledim.17:10 gibi nikahımız başladı ve kocaman evetlerle bitti.Takı ve tebrik töreninde, damadın hiçbir akrabası ne sıraya girdi ne bizi tebrik etti (3 tane kuzeni hariç), çekip gittiler ama ben saolsunlar kendi sülalemle tebrikleşip, kocaman kocaman gülümsedim.Sonra 60 kişilik (30 kız, 30 erkek tarafı diye ayarladığımız mekana) düğün yemeği için geçtik.Kalan 30 kişi için eş dost ve arkadaşlarımızı çağırdık.Yedik, içtik, oynadık, eğlendik.Ve yeni bir hayata başladık.Tüm dualarınız, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Darısı evlenmek isteyenlerin başına.(Daha rahat, güzel ve huzurlusu tabii) İnanıyorum ki, biz çok ama çok mutlu olacağız.Birbirimize güvenip, inanıp ve sevip bir yola çıktık, Allah utandırmasın ve hep mutlu kılsın istiyorum.Teşekkürler herşey için tekrardan.

ihtiyacımız olan güzel haber işte bu opuyorumnanaktan hep mutlu ol canım inşallah öpüyorum olumunekankayizsmile

inanır mısın, dünden beri aklımdasın. güzel geçmesine çok sevindim, allah sana sabır ve dayanma gücü versin. nelere dayandın arkadaşım sen. neyse artık bundan sonraki günlere bak. sen mutluluğu hakediyorsun, rabbim çok çok mesut etsin a.s.
aynen ben de gidip gelip bakıyodum. aminnnn

Merak ediyordum bende ne oldu acaba diye şükür nikah kıyılmış.
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim sana dilerim çok mutlu olursun canım önemli olan sevdiğinle beraber huzurlu ve mutlu olman a.s.

canım sorunsuz atlatmana çok ama çok sevindim..
inşallah bundan sonraki hayatında hep sorunsuz geçer..
şimdi balayının tadını doyasıya çıkar...
mutluluklar dilerim..

hiç ummazdım oldu......
sonunda hediye gibi geldin ......hoşgeldin.....
seyirlik değil ömürlük olsun....
dilerim ilk ve son olsun........
dilerim bir yastıkta nasip olsun................

Sezen Aksu nun bu şarkısı sizin için olsun......dilerim birlikteliğiniz Ömürlük olsun......güzel haberlerinizin buradan takipçisi olacağım......MUTLULUKLAR.............hihoyyyt

Son düzenleme:
sevmemis olsaydin bunlar cekilmez dicektim.. ama seviyorsun umarim esinde seni senin onu sevdigin kadar seviyordur ve seni ailesine karsi koruyordur yoksa böyle bi kaynanayla isin zor..
ama sende biraz dis göster.. ben seniin yerinde olsaydim "bana bu laflari sayan kaynananin birak yanina gidip özür dilemeyi, agzima bile birdaha onunla ilgili hicbirsey almazdim - ve onu tamamiyle hayatimdan silerdim.. kendi oglu istedigini yapsin annesidir sonucta ama ben cizgiyi cekerdim!

Back
X