Kendisi gelmemi istiyor, hatta saçımı nasıl yapmam gerektiğini falan söyledi.sen gidersinde o istermi bilinmez
Ve o gün ona yardım etmem gerektiğini söyledi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisi gelmemi istiyor, hatta saçımı nasıl yapmam gerektiğini falan söyledi.sen gidersinde o istermi bilinmez
Ya biliyor musunuz beni uyardı zaten kesinlikle beyaz giymeyeceksin dedi ben de zaten böyle bir şey yapmayacağımı söyledim yanımızda da hocam vardı hocamla tanışıyorlar, hocam da dedi ki mordkay sen esmer tenlisin beyaz yakışır sana sonra o arkadaşımda hayır olmaz beyaz toz olur dedi hocam da üstüne bir şey deyip uzatmadı.Bence git ve en yüksek platform ve en mini elbiseyi giy
birde yanında bir kaç poz foto çekin
bakalım gelinliklerle üzerine atlayacak mı çıkar şunu diye![]()
Evet işte ben de o yüzden kararsız kaldım ki zaten şu an aramızda bir mesafe var öyle görüşmüyoruz ben sınava hazırlandığım için.İyi de o kadar sey yasamissin ama gorusmeye devam etmissin bir nikah mi fazla geldi? Ben olsam giderdim, sonrasinda da araya mesafemi koyardim ama bence bu mesafeyi nikaha gitmeyerek baslatma..
Yengem de bunu söyledi sen gitmezsen arkandan kıskandı derler dedi. Ama ben kendimi biliyorum böyle bir durum yok aksine ben mutlu olurum evlenmesine çünkü o çok şey atlattı nişanlısıyla.Hmm detaylara göre o nikaha gitmek istemezdim acikcasi
Ama öylesine gidip fazla yüz göz olmadanda o nikahda bulunulabilir simdi sen gitmezsen muhtemelen kiskancligindan gelmedi baksana diye evde konusmalar geciyor anlasildigi kadariyla.. Mecbur da degilsin kesinlikle ama ben sahsen böyle bir insanla görüsmeyi devam ettirmem istemme cünkü zarar verir bu hastalikli düsünceleri.. Sen yinede onu hala sevebiliyorsun bunca duruma ragmen cok iyi kalplisin
Teşekkür ederim ama onunda zamanında bana destek olmuşluğu var onların hatrına bu zor gününde yanında olayım diyorum. Ama çok kırgınım son dönemde de birkaç sözü çok üzdü beni. Çok kararsızım.GİTME canım o kızla ne işin var senin gibi iyi birinin, davranışlarıyla seni kirletmesine izin verme![]()
Ben hiçbir zaman cevap vermek kırmak istemiyorum, çok hatası oldu ama asla yüzüne vurup uzatmadım sonunda kendini haklı çıkaracağını ve sesini fazla yükselteceğini biliyorum en sevmediğim şey biriyle tartışmak sonra uyuyamıyorum günlerce.bence sessiz kalma eden bulur derler ama cevap ver biraz sende![]()
Peki tamam öyle yapayım sizlere de buradan fotoğraf atarım.Herkes söylemiş
Giyin güzelce giy en yüksek topuklularını ve git nikaha
Sonra da bir daha görüşme bence
:))
Evet ben de gitmeye karar verdim. O şekil söyledi ama dostane söyledi şu şu yakışır gibisinden yani orada beni düğününde görmek istediğinden bahsetmek istedim.bu sefer sacını onun yapmasını istediği şekliyle değil senın begendıgın saç modeliyle ve onun istemedigi beyaz elbiseyle giderek mesafeyi koyabilirsin. cunku size baştan saygısız davranıor uzerınıze hakimiyet kuruor. tam tersini yap ki artık sana muhatap olmasın ve mesafeyi koyabilesin.