Altın almış başını gidiyor ben geçen yıllarda evlenen arkadaşıma para taktım. Bir arkadaşımıza arkadaşlarla toplanıp eksiği olan bir şeyini almıştık. Ben olsam yine para takarım
Ben üye olmadan önce sizin yorumları-kınularınızı çok görüyordum, evlendiniz mi :) hayırlı olsun bir ömür huzurla yaşarsınız inşallah.Bütçe elveriyorsa gram takın. Ben evlendiğimde de bana gram takan oldu, kendim de arkadaşlarıma gram taktım.
2 bey belirliyor ne takacagimaBayram sabahına hiç yakışmayan bi konu olacak ama affedin. Öncelikle iyi bayramlar.
Benim haftaya bir arkadaşım diğer hafta başka bir arkadaşımın nikahı var. İkisi de nikah olacak. Düğün-takı konularında yabani birisi olduğum için ne takılır bilmiyorum. Birisi eski iş yerimden arkadaşım, 3 yıldır tanışıyoruz. Diğer üniversiteden arkadaşım ama okul bittikten çok sonra samimiyet kurduk. Onunla da 3 yıldır samimiyiz. Ne takılır doğruyu söylemek gerekirse taktığım bana geri dönecek kafasında değilim. Para takmak ayıp olur gibi geliyor. Çeyrek takmak beni baya zorlar aynı ay içinde. Gram da zorlar, ama onun altında takmak ayıp olur gibi geliyor. Ne takılır kızlar?
Çeyrek ve gram zorluyacaksa para takın para takmak neden ayıp olsun ki çok yakın bir arkadaşta değilmiş 100 lira ideal bence her iki arkadaş içinde.CcBayram sabahına hiç yakışmayan bi konu olacak ama affedin. Öncelikle iyi bayramlar.
Benim haftaya bir arkadaşım diğer hafta başka bir arkadaşımın nikahı var. İkisi de nikah olacak. Düğün-takı konularında yabani birisi olduğum için ne takılır bilmiyorum. Birisi eski iş yerimden arkadaşım, 3 yıldır tanışıyoruz. Diğer üniversiteden arkadaşım ama okul bittikten çok sonra samimiyet kurduk. Onunla da 3 yıldır samimiyiz. Ne takılır doğruyu söylemek gerekirse taktığım bana geri dönecek kafasında değilim. Para takmak ayıp olur gibi geliyor. Çeyrek takmak beni baya zorlar aynı ay içinde. Gram da zorlar, ama onun altında takmak ayıp olur gibi geliyor. Ne takılır kızlar?
Niye ayıp olsun canım bende 200 takmıştım. Önemli olan nikahta yanında olman yalnız bırakmaman200 lira takmak da ayıp olur gibi geliyor
Bütçenize göre 10-20-50 dolar veya euro sanki daha iyi olur gibi geliyor bana. Altın gibi yatırım sonuçta onlar da.200 lira takmak da ayıp olur gibi geliyor
Ben üye olmadan önce sizin yorumları-kınularınızı çok görüyordum, evlendiniz mi :) hayırlı olsun bir ömür huzurla yaşarsınız inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?