- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
200 200 takın altınlar uçtuBayram sabahına hiç yakışmayan bi konu olacak ama affedin. Öncelikle iyi bayramlar.
Benim haftaya bir arkadaşım diğer hafta başka bir arkadaşımın nikahı var. İkisi de nikah olacak. Düğün-takı konularında yabani birisi olduğum için ne takılır bilmiyorum. Birisi eski iş yerimden arkadaşım, 3 yıldır tanışıyoruz. Diğer üniversiteden arkadaşım ama okul bittikten çok sonra samimiyet kurduk. Onunla da 3 yıldır samimiyiz. Ne takılır doğruyu söylemek gerekirse taktığım bana geri dönecek kafasında değilim. Para takmak ayıp olur gibi geliyor. Çeyrek takmak beni baya zorlar aynı ay içinde. Gram da zorlar, ama onun altında takmak ayıp olur gibi geliyor. Ne takılır kızlar?
Bide annesine bırakıp evlenenler var. Sonra eşleri ile kötü oluyorlar. Zamanı gelince eşlerine arkadaşım gram takmıştı onu takalım diyorlar adam diyor hani nerde :)aman gram falan takmayin ya iyilik de olmuyor yani,
evlenirken arkadaslarim gram taktilar, taki degil yatirim yapmislar.
takmaz olaymislar
onlar takarken gram 100 liraydi,evlenirken ben taktim 400 kusur lira.
taksan bir dert takmasan bir dert...
200 lira takmak da ayıp olur gibi geliyor
200 lira takmak da ayıp olur gibi geliyor
Ilk kez boyle bir şey duyuyorum. Anne niye alıyor? Takı takan Arkadaş evlenene kadar annenin altini saklayacağı ne malum belki satacak? O anda yerine koymaya durumu olmayacak belki. Ayrica kim ne takmis annenin aklinda nasil kalıyor? Hayatimda boyle tuhaf bir sey duymadim.Gram takabilirsin bence ben öyle yaptım ama şuda oluyor herkeste geçerli değil ama mesela arkadaşın annesi alıyor altınları sonra kız eşiyle diyelim benim düğüne gelecek eşi ile sorun yaşıyor eşi diyor e hani o altın ben görmedim diyor , sonra kız geri annesine demek zorunda kalıyor anne arkadaşımın sende olan altınını takacağım diye istiyor sıkıntılı aslında ya
Yarım gram altınlar var. 1 gram yada yarım belli olmuyor. Onlardan takabilirsinizBayram sabahına hiç yakışmayan bi konu olacak ama affedin. Öncelikle iyi bayramlar.
Benim haftaya bir arkadaşım diğer hafta başka bir arkadaşımın nikahı var. İkisi de nikah olacak. Düğün-takı konularında yabani birisi olduğum için ne takılır bilmiyorum. Birisi eski iş yerimden arkadaşım, 3 yıldır tanışıyoruz. Diğer üniversiteden arkadaşım ama okul bittikten çok sonra samimiyet kurduk. Onunla da 3 yıldır samimiyiz. Ne takılır doğruyu söylemek gerekirse taktığım bana geri dönecek kafasında değilim. Para takmak ayıp olur gibi geliyor. Çeyrek takmak beni baya zorlar aynı ay içinde. Gram da zorlar, ama onun altında takmak ayıp olur gibi geliyor. Ne takılır kızlar?
oyle bir sey yasamadigim cevremde de gormedigim icin yorum yapamiyorum fakat diger turlu karsilik beklenerek verilen altin insanlari zora sokuyor o kesin.Bide annesine bırakıp evlenenler var. Sonra eşleri ile kötü oluyorlar. Zamanı gelince eşlerine arkadaşım gram takmıştı onu takalım diyorlar adam diyor hani nerde :)
Aynen bence de tuhaf o yüzden takılan takıyı kız almalı annesi almamalı . Alıyorsa da annesi takacak o takıyıIlk kez boyle bir şey duyuyorum. Anne niye alıyor? Takı takan Arkadaş evlenene kadar annenin altini saklayacağı ne malum belki satacak? O anda yerine koymaya durumu olmayacak belki. Ayrica kim ne takmis annenin aklinda nasil kalıyor? Hayatimda boyle tuhaf bir sey duymadim.
Ama maalesefte altın ödünç oluyoroyle bir sey yasamadigim cevremde de gormedigim icin yorum yapamiyorum fakat diger turlu karsilik beklenerek verilen altin insanlari zora sokuyor o kesin.
Bayram sabahına hiç yakışmayan bi konu olacak ama affedin. Öncelikle iyi bayramlar.
Gramlarında yarımları var çeyrek gibi görünüyo. İmkanınız varsa öyle bişey takabilirsiniz.Bayram sabahına hiç yakışmayan bi konu olacak ama affedin. Öncelikle iyi bayramlar.
Takmayin bence .bı ev hediyesi alırsınız.Bayram sabahına hiç yakışmayan bi konu olacak ama affedin. Öncelikle iyi bayramlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?